Vztah Eiriho Jukiho a Šuičiho Šindó se stále prohlubuje a prodeje desek Bad Luck i Jukiho knih utěšeně rostou. Veřejnost začíná být jejich nekonvenčním vztahem posedlá a mediální tlak na celou hudební skupinu i na Eiriho roste. Proto se Hiroši Nakano rozhodne v kapele skončit. Podaří se Šuičimu přesvědčit svého nejlepšího přítele, aby si svůj odchod rozmyslel? Vydrží Jukiho osobnost nečekaný nápor senzacechtivé veřejnosti? A uskuteční se konečně Šuičiho vytoužené rande s Eirim v Disneylandu?
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.

Scénář
Maki Murakami
Art
Maki Murakami
Obálka
Maki Murakami
Překlad
Jan Horgoš, Barbora Klabačková
Žánry
drama, hudební, humorný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-077-9 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Váha
237 g
Stran
224
Cena
169 Kč
Originál
Gravitation #07 ()
  • kaylin
    Série se dostala do své druhé poloviny, ale "Gravitation: Přitažlivost 7" pro mě rozhodně není knihou, která by mi zvěstovala, že zbylých pět knih ještě bude stát za to. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/08/988-gravitation-pritazlivost-7-45.html
  • Fry
    Fry admin24.8.2015 15:36Gravitation - Přitažlivost #07
    "Gravitation - Přitažlivost #07" - Oproti předchozímu dílu rozhodně slabší ... A i v rámci celé série zatím jedna z nejslabších knih! Možná je to trochu i překladem, který občas není úplně perfektní a v ději se dá lehko ztratit, ale na vině může být i autorka díky její roztržitosti. V každém případě tady máme další pokus o rozpad "Bad Luck" a dojde i na krev a úchylnosti ... Prostě "Gravitation" jak ho známe, proto mě to možná baví ... Za mě 3*!
211