Třída maturantů a ministerský předseda na návštěvě jaderné elektrárny.

Scénář
F. Witzany
Art
Kája Saudek
Žánry
naučný, propagační
ISBN/ISSN
80-239-3506-2 (Občanská iniciativa pro ochranu životního prostředí)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
210 x 300 mm
Tisk
barevný
Stran
8
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš11.4.2011 08:41Velký den v Temelíně
    Ano, srágora to je. Od Káji to už není co bývalo a scénář je hrubě propagandistický. Nechci zde diskutovat o jádru, ale pokud jsou informace podávány takto jednostranně, vadí mi to, i když třeba s názory můžu souhlasit. Je mi jasné, že vláda to tenkrát asi taky podávala dost černobíle, ale styl, když oni, tak i my, nikam nevede. Co se týče peněz, které zde zmiňuje Markýz: možná mě někdo vyučí z reálií a drbů, ale Kája mi nepřipadá jako někdo, kdo pohádkově zbohatl. Za komoušů asi nic moc a ono po revoluci to asi takový zázrak taky nebyl. Něco vyšlo na začátku, pak pár reedicí kolem milénia, které skončily na pultech LK. Trháky typu monografie, velký LIPS či nová Muriel už Kája nepamatuje, a že by nějak nadmíru prodával obrazy jsem si taky nevšiml. Jistě nějaký šilink z toho asi ukápl a taky nesu nelibě, že někdo takového kalibru dělal třeba plakát na Kameňák, ale nějak se živit musíme všichni. Lidi dělají pro peníze asi miliardu horších věcí, než komiksy kritizující zastaralou jadernou elektrárnu.
  • Slaine
    Slaine admin19.2.2006 18:55Velký den v Temelíně
    Tak tohle je shit. Kajova kresba uz rozhodne neni tak promakana, jak byvala a o scenari radej nemluvím... Ale do sbírky dobrý.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade19.2.2006 18:51Velký den v Temelíně
    Saudka mám rád, ale s tím Temelínem to možná přehnal. Jasný důkaz toho, že všechno je člověk schopen udělat pro peníze. MdS
211