• Luigim
    Tak s Punsiherem jsem se setkal poprvé v občanské válce a take v televizi. Koupil jsem si tento komiks tedy bez očekávání. Jake pak bylo mé příjemné překvapení od prvních stránek. V dnešní ultra korektní době to je perfektní komiks, který si na nic nehraje. Parádní bitva ve Vietnamu a postapo na konci! Kresba zajímavá a hezky svázaná s atmosférou. Tuto sérii si rozhodně pořídím celou. Full hodnocení dávám za postapo tečku na konci!
  • Luigim
    Já nevím, jestli to takto půjde dal s UKK 2 tak se asi na to vyprdnu. Jedna hvězda za seznámeni a druhá za jednu povídku.
  • Luigim
    Parádní dokončující jízda
  • Luigim
    Jsem rád, že DC comics začalo vydávat takovýto komplet. Protože dostat se k tomuto komiksu není lehké. Stejně jako ke všem co jsou staršího data vydání a nejsou dotisky. A jako nový čtenář toto oceňuji. Nyní ke komiksu. Kresba byla špičková opravdu jsem si jí užíval vč. těch jemných detailů. Scénář a příběh také na luxusní úrovni. Ty flashbacky? Kráááása. Opravdu povedený komiks a za pár babek.
  • Luigim
    Kresba zajímavá, prvni příběh z freezem byl super dalsi uz jsem přečetl jen ze setrvačnosti. Jinak koukam, že do komiksů už se nám pomalu ale jistě dostávají multi kulturní a vztahové korektnosti...
  • Luigim
    Jedna hvězda za seznámeni s kapitánem a druhá za souhrnné info na konci. Ty retro komiksy uz me opravdu nebaví. Bez napětí, naivní....samozřejmě chápu, že to bylo poplatné době, času a místu. Musím souhlasit, že toto je zatím nejslabší z NHM.
  • Luigim
    Mám rád severské legendy a tento komiks byl me prvni seznámeni s touto trojicí bojovníků. Nebyla špatná ani ta retro část. Ale nejvíc mí sedla ta prvni polovina s moderní kresbou.
  • Luigim
    Od začátku až do konce není přes mrtvoly kam plivnout! Jsem více než spokojený se sérií Ultimates. Škoda, že nejsou další. Jinak nejaké výtky bych měl ke scénáři, některým "zakončením" ... ale to je komiks a tam logika moc nefachá. Vícestránková Mega kresba v knize? No to mě dostalo. Parádní kresba a ten wow efekt to mělo. Sérii Ultimates považuji za TOP sérii. Rád se k ní vrátím.
  • Luigim
    Jo tak to je kvalitka na kterou jsem u Ultimates zvyklý! Vynikající příběh i kresba. Jsem rád, že tuto sérii mám ve sbírce.
  • Luigim
    Skoda ze sérii Ultimates nezfilmovali. Parádní příběh, hrdinové uvěřitelní se správnými nadávkami a hláškami. Kresba je vynikající. Komiks jsem přečetl na jeden zátah a tak to má být. Hned si mě k sobě připoutal a ne každy komiks to má!
  • Luigim
    Luigim23.12.2016 21:05Deadpool #02: Lovec duší
    Mnohem lepší než prezidenti. Kresba je fajn a ulítlost deadpoola také. Ale humor tam trošku pokulhává. Zatím s deadpoolem pořád u mě vítězí Draculova nevěsta.
  • Luigim
    Komiks je takovou směsicí několika povídek. Žádná hitparáda, ale špatné to není. Jen u některých povídej je misto propracované kresby kterou preferuji, spíš takové skicováni a to není můj šálek kávy. Dobrých 60%
  • Luigim
    Tak konečně jsem se dostal k tomuto komiksu. Prvni příběh je takový jak bych to řekl... Prostě nějak mě nechytl. Kresba vsak byla na plný počet. Druhy příběh se mi líbil víc. I i to Jokerovo "zrození" jsem bral. Protože i v životě to bývá tak že nejjednodušší je to nejsprávnější. Ale určitě z toho šlo vymáčknout víc. Kresba opět suprová. Ten vtip na konci tak tam jsem se fakt zasmál . A třetí povídka? Zvláštní. Vazba knihy je opravdu moc pěkně provedená. A obálka? Fakt gutovní!!!!
  • Luigim
    Luigim3.12.2016 15:36Ultimates #01: Nadčlověk
    Parádní styl kresby. A dost dobrý scénář. Jsem rád, že jsem jí za pár babek koupil. Opravdu Millar udělal z tohoto komiksu Komiks s velkým K. Už od první stránky to má pořádnou atmosféru.
  • Luigim
    Takové menší seznámení s Powermanem. Retro bylo celkem fajn, ale ta novější část tam mi vyloženě nesedla ta kresba. Jinak pro mne seznámeni s postavou stačilo, ale nemám potřebu ho dále vyhledávat. Nemá takové charisma, nevcítíte se do něj jako např u Spidermana nebo jiných hrdinů. Spíš mi příjde jako takový hrdina na záskok a vyplnění.
  • Luigim
    Green Lanterna bych si oblíbil, ale to že tu jsou na našem trhu jen 3 knihy a každá vytržená odjinud, to opravdu ne. Do Latríny! S celým Green Lanternem.
  • Luigim
    Luigim30.11.2016 20:46Joker
    Scénář a kresba fajnová. Ten konec je trochu slabší a myslim si že mohl být lepší. Jsem rád, že tu je na Jokera trochu jiný náhled a to je to co jsem od tohoto komiksu očekával. Někdy si myslím že i sám Joker je překvapen jaký je to psychouš. Baví ho dávat své schýzy procítěně a vystavovat v šílenství své okolí kdy on se stává středem v tom "zdanlivém" chaosu. Přesto všechno není nepříčetný . Joker je fakt týpek!
  • Luigim
    Luigim27.11.2016 21:57Green Lantern: Žádný strach
    Cože???Připadalo mi to jako kdyby mi někdo vytrhnul x stránek. Tak chaotické bez scénáře a ta kresba na konci? Tak tohle opravdu ne!
  • Luigim
    Luigim27.11.2016 20:17Green Lantern: Tajemství původu
    Moje prvni setkání bylo filmové až nyní jsem se dostal ke komiksové předloze. Kresba je opravdu příjemná a kvalitní. Příběh průměrný. Ale nejspíše kvůli rozjedu, seznamovačkám atd. Každopádně uvidím zda se mne Green Lanter v dalších knihách nezíská. Nicméně i mne chybělo nějaké úvodní intro o strážcích.
  • Luigim
    Luigim24.11.2016 21:35Superman: Země jedna #1
    Super scénář a kvalitni kresba. Co víc si přát? Snad jen škoda že není příběh delší. Doufám, že u nás vyjdou i zbylé dvě knihy. Jak Batman Země jedna tak i Superman Země jedna mě opravdu mile překvapily. Jen tak dál a udržet vysokou laťku.
  • Luigim
    Po staromilné kresbě capa tu přichází HULK. Překvapil mne počet stran, jen tak dál...:-) Tech x hulků to mě nějak ani opravdu nezaujalo. A jsem rád, že nejsem jediný komu tam určité části nepřišly zcela logické. Jinak shrnuto, komiks slušný a čtivý. Ale k Hulkovi jsem si nevytvořil nějaký vztah jako ke Spidermanovi z NHM kde po přečtení 1 knihy jsem si musel obstarat celou sbírku od Straczynskeho a jsem rád že jí vlastním.
  • Luigim
    Luigim23.11.2016 20:54Batman: Země jedna
    Vazba knihy a obálka je na solidní úrovni a moc povedená. Při koupi jsem od nového originu radši nic neočekával, ALE musím říci, že mě to zaujalo a přečetl jsem to jedním dechem. Příběh je více než povedený a postavy reálné. A dost se mi líbí i jiný postup Batmana a "Komorníka" než jen padoucha svázat a předat policii. Atmosféra pak jen dotváří a ladí se scénářem. Tak tedy za mě velké ANO a těším se na další díl.
  • Luigim
    Velice zajímavá exkurse do starších komiksů. A jelikož jsem se dostal ke komiksům až v mém trošku no řekneme větším věku tak jsem si rád početl. Je to kvalitní všeho mix co již psali jiní. Tento komiks je parádička. Jinak čtu teď nového Capa v angličtině (hydra Cap) a to je příběh....
  • Luigim
    Za mě plus. Rozhodně bych ho nezatracoval. Kresba dobrá a děj také. Škoda že Stark ma fakt smůlu na vztahy Rumiko mi přišla více než sympatická. Nikdo nemůže mít vše. A syndrom Jocasty co oživí obleček ? Paráda. Nakonec ten oblek toho mi bylo líto když na úplném konci pochopil. Sebeobětování. Myslel to dobře jako super symbióza. I Stark si to nakonec uvědomil. Ale pozdě...Jak říká klasik. Nejvetším hrdinou se stává ten, který se obětuje i za cenu toho, že se to nikdo nikdy nedoví. Takže palec nahoru a věčnou slávu pro obleček na ostrově.
  • Luigim
    Kvalitní komiks s dobrým příběhem. Ale nějak mi nesedla ta kresba. Ale to bude spíše otázka vkusu. Ten příběh beze slov, co tím chtěl autor říci netuším. Při srovnání s ostatními díly tak tento byl poněkud slabší. Ale jsem více než rád, že vyšel v CZ. Děkuji vydavatelství!!!
  • Luigim
    Mad Hattera bych donutil sežrat vlastni vnitřnosti. Ale Batman musí být za klaďase. To mě zrovna u tohoto dílu naštvalo. Příběh je poutavý a kresba až na nějaká místečka parádní. Líbí se mi i to, že se člověk doví jak se záporák vlastně zrodí stejně jako Scarecrow atd... Je to pěkné seznámení s postavou. Scarecrowa by člověku bylo málem líto. Ale tohohle Mad Hattera ani omylem. Komiks jsem přečetl rychle a jedním dechem. Určitě se k němu ještě vrátím.
  • Luigim
    Mě to bavilo ! Tuto sérii od Straczynskiho mam komplet, díky ni jsem si vytvořil velice kladný vztah ke Spidermanovi. Dříve mi přišel takový neosobní. Prostě jen hrdina. Ale tady je to člověk / hrdina a sedí mi tam i ta kresba. Takže hodnotím kladně!
  • Luigim
    Dal bych plný počet nebýt těch posledních povidek na Conu a " a jakoby zrození". Nijak mne nenadchly a kresby byly občas naprt. Nevim proc když celou dobu je Harley a vůbec vše na kresbáchnkrásně vykreslen a Harley vypadá opravdu sexy tak na některých stránkách (těch dvou posledních povídek) je kresba odflaklá. Jinak celou knihou jsem se krásně bavil. Harley má svůj specifický humor a kniha jako taková mne nezklamala. Rozhodně se těším na další díl.
  • Luigim
    Mnohem lepší než předchozí kniha. Děj, napětí a skvělá kresba. Scénář se mi líbil moc. Snyder holt umí!!!
  • Luigim
    Nepopírám, že předchozí verze mne dokázaly zaujmout více. Ale i tak jsem se u toho bavil. Kresba je atraktivní a komiks vykazuje více akčních prvků, na které asi ten restart cílí. Scénář sice není žádná olympiáda, ale jak říkám vtháhl mě a to beru.
  • Luigim
    Jedním slovem vynikající. Vžil jsem se do příběhu jak Batmana tak Scarecrowa. Batman doslova cedil krev pro město Gotham. Příběh mne bavil a kresba byla detailní a parádně dotvářela atmosféru. Polsední povídka byla takovou tečkou a troufám si říci důstojnou tečkou.
  • Luigim
    Ten naivní příběh a kresby to mě rozsekalo. Pěkné retro a seznámení s postavou.
  • Luigim
    Kresba je krásná a propracovaná. Chybí tomu hlubší příběh což ubírá na celkovém dojmu. Akce od samého začátku do konce. Nejvíc se mi líbila akce se Scarecrowem a Banem. A bonus v pohledu sovího assasina je bomba. Mam rád New 52 série. Celkově je považuji za více než povedené.
  • Luigim
    Tak na to mohu říci jediné slovo: KRAVINA. Tak děsný a zmatený příběh to se jen tak nevidí. Knize Omnibus 1 nesahá ani po čárový kód. Mám rád universum Vetřelců a Predátorů. Ale toto je kravina na entou. Mohu však doporučit jiný komiks, který bohužel v CZ není a nadchlo mne to. Od stejného vydavatele Dark Horse série Prometheus Fire and Stone, Aliens Fire and Stone, Predators Fire and Stone a Aliens vs predators Fire and stone. Takto to má vypadat!!!!! Zakoupil jsem celý bundle jako Ebook. A ne jako tato tragédie omnibus 2. Ještě, že jsem jí koupil v akci jinak by mne kleplo. Jestli se vám líbil Prométheus tak se podívejte na tu EN edici Fire and Stone co jsem napsal. Je vynikající!
  • Luigim
    Nebylo to špatné. Možná je to i tím že nepatří k mým top hrdinům. Nějak jsem se do toho neponořil jako u první a duhé knihy této Marvel sbírky.
  • Luigim
    Bylo to dost dobré. Ale bez ztráty kytičky se to přece jen neobešlo. Příběh je dobrý a má to i dobrou kresbu. Joker byl opravdový magoro-psycho-šílenec. Ale je tam až nějak moc záporáků a tím se zbytečně odpoutává pozornost. Škoda, že tam nebylo víc scén s Harley Quinn. Mimochodem tu společnou rodinnou večeři si na konci dát mohli a ne každý najednou výmluvu.
  • Luigim
    Tak konstatuji, že i druhý díl byl více než skvělý. A konec příběhu Freeze? To mě dostalo taky. Oba díly si udržují vysokou laťku, příběhu, napětí a skvělé temné atmosféry města Gotham.
  • Luigim
    Parádní temná atmosféra kreseb, které zaujmou a umí vtáhnout do děje. Pravý temný Gotham. Batman na hranici šílenství a smrti v labyrintu. Super příběh. Těším se na zítra až si přečtu soví město.
  • Luigim
    Po přečtení jsem si řekl: no toto???? Opravdu super. Kresba sice nebyla muj šálek kávy , doufám že vyjde v CZ jeste pokračování vol. 9 Skin Deep, které také napsal Straczynski . jinak si to budu muset koupit v AJ jazyce jako e-book a to by bylo naprt.
  • Luigim
    Prostě wow. Moc pěkný příběh. Naprosto souhlasím s tím, že to je cíleno na obyčejného čtenáře. Jsem rád, že se mi podařilo sehnat pomoci inzerce i první 3 díly. Straczynski je fakt machr.
  • Luigim
    Docela zvláštní příběh, ketrý se mi líbil . Docela me bavila i romantická srdcovka. Takže opět perfektní. Už mi zbývá jen přečíst díly Ezekiel a Hříchy.
  • Luigim
    Parádní jízda, akce i děj. Přečteno jedním dechem. Kresba byla také fajn.
  • Luigim
    Bylo to slabší než první díl to rozhodně. Žádná hitparáda to nebyla, ale neurazí. Hlášky dobré a kresba solidní.
  • Luigim
    Ano tohoto Spidermana mám rád. Je takový "lidský". Vynikající příběh podtržený skvělou kresbou. Líbila se mi i jeho ukecanost. Jinak ještě doplním, že sérii Amazing Spiderman jsem si pořídil až nyní po zakoupení Comicsu Nejmocnější hrdinové Marvelu. Tam mě Spiderman oslovil a nahlodal. Nelituji.
  • Luigim
    Můj první omnibus. Ano kresby jsou sice starší, ale neubírají na kvalitě příběhů, které hodnotím velice kladně. Tuto knihu doporučuji všem kdo mají rádi toto universum.
  • Luigim
    Pro mne vcelku příjemné překvapení navíc se zajímavou kresbou. Je to dobrá oddechovka která místy i pobaví. Občas sice nuceně, jak už jiní podotkli, ale jinak není vcelku špatná. Jako úvodku na rozjezd to beru. A bodnul by detailnější popis některých postav. Co mě fakt zamrzelo je nekvalitní lepidlo u vazby, kdy po jednom přečtení se celá vazba rozlepuje. A ten samý problém mám u comicsu Harley Quinn - Šílená odměna.
  • Luigim
    Kresbu bych označil opravdu za moc povedenou. Několikrát jsem se přistihl, jak na některé kresby pořád čučím a přitom bych měl otočit na další stránku. Použitý humor asi opravdu nesedne každému. O nějakém příběhu se tu nedá moc mluvit. Spíš si myslím, že to je jen taková seznamovací oťukávačka a rozjede se to až v další knize. A nebo taky třeba ne. Uvidíme. Shrnuto: Dobrá oddechovka u které můžete vypnout a to vše s nádhernou kresbou.
  • Luigim
    Opět super. Konečně me dokázal Spiderman zaujmout a hltal jsem děj. Kresby a bonusy skvělé.
  • Luigim
    Moje první komiksová kniha a budoucí sbírka. Rozhodně mne nezklamala!
  • Luigim
    Luigim13.9.2016 21:57Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Drákulova výzva byla super, ale toto mne bohužel tolik nebavilo. Pár kvalitních hlášek tam bylo to neříkám, ale není to to co jsem od toho očekával. Snad další budou lepší včetně kresby.
  • Luigim
    Luigim5.1.2019Prodám
    Prodám kompletní sbírku NHM 1-60 každá kniha zabalena ve fólii . Samostatně neprodávám. Nabídky prosím na e-mail m.kolba(zavináč)iCloud.com.
  • Luigim
    Luigim24.10.2017Prodám
    Prodám za 599,- zabalený
    DC SPECIÁL : KRIZE NA NEKONEČNU ZEMÍ

    Série NHM 1-30 (cenu nabídněte)
    A sérii DC 1-21 (cenu nabídněte)

    Luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim16.10.2017Prodám
    Aktualizace
    Knihy jednou čtené
    Spiderman Rodinný podnik za 200
    Superman Ruda Hvezda za 320
    Batman země jedna za 299
    Superman země jedna za 299
    Joker oslava 75. Výročí za 490
    Dále kompletní sérii Temného rytíře 1-4 (Cenu nabídněte)
    Batman 1-7 (soví tribunál až endgame) Cenu nabídněte
    Harley Quinn Šílená odměna 299
    HarleyQuinn výpadek 299
    Sebevražedný oddíl kopanec do zubů 240 za knihu




    Převzetí je možné v Českých Budějovicích. Nebo posílám pomocí PPL. Ne Česká pošta.
  • Luigim
    Luigim8.10.2017Prodám
    Prodám jednou čtené omnibusy Muž beze strachu Daredevil
    komplet všechny čtyři díly. 489 za knihu.
    Dále
    Spiderman Rodinný podnik za 200
    Superman Ruda Hvezda za 320
    Punisher Max 1-10 200 za knihu
    Batman země jedna za 299
    Superman země jedna za 299
    Joker oslava 75. Výročí za 490

    Knihy jsou jako nové a neomakané.
    Převzetí je možné v Českých Budějovicích. Nebo posílám pomocí PPL
  • Luigim
    Luigim27.7.2017Koupím
    Koupím Daredevil - Muž beze strachu - omnibusy 2,3,4

    luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim8.7.2017Koupím
    Koupím knihu vetřelci omnibus kniha prvni.

    Luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim9.6.2017Koupím
    Joker: Oslava 75. výročí

    Luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim5.3.2017Koupím
    Koupím knihu Lex luthor . Nabídky na email. Luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim20.2.2017Prodám
    prodám kompletní sérii The Amazing Spiderman (1-6) od Straczynskiho. Sérii prodám jen komplet. Cena 1200+pošta


    Muj email luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim22.1.2017Prodám
    Prodám všechny 3 knihy dohromady za 400 Kč

    Green Lantern: Pomsta Green lanternů
    Green Lantern: Tajemství původu
    Green Lantern: Žádný strach

    V případě zájmu mne kontaktujte luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim10.1.2017Koupím
    Koupím Joker: Oslava 75. výročí. Prosím nabídky na luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim26.11.2016Koupím
    Ahoj,

    Koupím knihu Joker. Kdyžtak napiste mail. Děkuji
  • Luigim
    Luigim6.10.2016Koupím
    Koupím
    Batman Země jedna
    Superman Země jedna.

    Nabídky prosím na Luigimcbz@gmail.com
  • Luigim
    Luigim21.9.2016Koupím
    Rád bych koupil komiks V jako Vendeta - Alan Moore Nabídky prosím na: luigimcbz@gmail.com
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 104 (cca 31808 Kč)
Chci: 1 (cca 790 Kč)
Sháním: 4 (cca 2598 Kč)
Nabízím: 31 (cca 13509 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0