• mart.in
    mart.in mecenáš30.12.2011 12:05Avengers: Do boje!
    Potřeboval sem něco, co chvíli vydrží, takže sem bez velkých očekávání sáhnul po tomhle špalku. Při prvním prolistováním mě trochu vyděsila kresba (snesu vůbec tolik barev?) a asi i množství textu (co když to budou všechno hrozný bláboly?), ale nakonec to nebylo tak špatný. Kdyby u nás něco podobnýho vyšlo tak před patnácti lety, totálně by mě to dostalo. Ta spousta postav, a hlavně scény, kde se jich objevuje tolik, že se v tom člověk pomalu ztrácí – jo, to by se mi líbilo. Teď už to ale tak nefunguje, hromada odkazů na něco, co se někdy někomu stalo, mi celkem vadila. Měl se z toho akorát pocit, že sem blbej a nic neznám… Zas je ale pravda, že mě to nakonec přimělo pokusit se některý věci dohledat, takže to vedlo k menšímu sebevzdělávání:o). Nevim jestli to bylo překladem, nebo to tak je i v originále (asi jo), ale některý projevy, hlášky atd. jsou neskutečně jalový… Celkově mě to ale vlastně docela bavilo, nebylo špatný strávit pár hodin v tak superhrdinskym světě… a pokud bude pokračování, jak se znám, určitě koupim.
  • mart.in
    mart.in mecenáš30.12.2011 11:28Y: Poslední z mužů #05: V kruhu
    Velká spokojenost, zatim asi nejlepší díl, který bavil od první do poslední stránky. Konečně se člověk taky něco dozví...a opravdu hodně se těšim na pokračování.
  • mart.in
    mart.in mecenáš29.12.2011 15:57Černá díra
    Často dočtu comics, nebo i knihu, a více méně pro mě přestane existovat. Tohle rozhodně není ten případ, Černá díra mi udělala v hlavně divně na docela dlouhou dobu, ještě pár dní po dočtení sem si občas na něco vzpomněl a hned se mi zase udělalo tak nějak úzko…jo, možná sem zrovna měl přecitlivělý období, nevim, ale prostě to zafungovalo:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš29.12.2011 15:43Y: Poslední z mužů #04: Heslo
    Série stále baví, i když je Heslo dost předvídatelné, rozhodně nenudí, a Soutěska vdov zase přináší trochu té brutality…no proč ne, ale už by to možná chtělo něco jiného…prostě jak píše brkowycz:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš29.12.2011 15:22Death Note - Zápisník smrti #01
    Tohle není vůbec špatný, rozhodně mě to nalákalo na další díly.
  • mart.in
    mart.in mecenáš27.12.2011 15:02Crying Freeman - Plačící drak #02
    Bavilo víc než první kniha, kresba je vážně parádní, i když občas mi trochu trvalo, než sem se zorientoval a pochopil, co že se to vlastně děje. Hodně se těším na pokračování.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.12.2011 13:58Crying Freeman - Plačící drak #01
    Asi sem se těšil až moc, a podle zpráv před vydáním možná čekal něco trochu jiného. Neznal sem to vůbec, manga šla až do doby, než ji začala vydávat crew úplně mimo mě. Asi i kvůli věkovému doporučení sem čekal víc brutality, víc erotiky a celkově asi víc „vostrosti“, nebo jak to nazvat. Zjednodušeně – prostě něčeho, aby to fakt bylo jen pro dospělý:o). Je ale klidně možný, že to mám nějak posunutý a chyba je ve mně. Nepobírám cenzuru, lidský tělo vypadá tak jak vypadá, a mezi nohama prostě nemáme rozmazaný fleky… Jinak je ale kresba úžasná, občas je fajn trochu zpomalit a pořádně se pokochat. Atmosféru tenhle comics rozhodně má, napětí taky nechybí, emocí je místy možná až moc (nebo spíš jejich teatrálního projevování, ale beru, že to k tomu asi teda patří:o). Přestože sem čekal něco jinýho, nakonec sem se celou dobu dobře bavil. Další díly rozhodně kupuju.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.12.2011 13:12300 (3. vydání)
    krása!
  • mart.in
    mart.in mecenáš20.11.2011 18:03Y: Poslední z mužů #03: Malý krok pro lidstvo
    Trošku zklamání, i když to je asi moc silný výraz. Předchozí díly mě prostě bavily o dost víc, hlavně teda část s divadlem byla nudná a už i na mě fakt moc ukecaná. Pořád ale převládá silná zvědavost, co bude dál.
  • mart.in
    mart.in mecenáš20.11.2011 17:58Y: Poslední z mužů #02: Cykly
    Bavilo ještě o něco víc než první díl, pěkně to gradovalo, z původního plánu přečíst pár stránek před spaním rychle sešlo, zvědavostí bych stejně neusnul...
  • mart.in
    mart.in mecenáš6.11.2011 15:42Daredevil: Rok jedna
    Příjemné překvapení, dokonce i kresba se mi líbila víc, než jsem čekal. Fajn počtení.
  • mart.in
    mart.in mecenáš11.10.2011 21:35Lobo: Poslední Czarnian
    Trochu slabší, moc sem se vlastně ani nebavil...asi je to i tim překladem, žádná prdel prostě.
  • mart.in
    mart.in mecenáš9.10.2011 21:04Y: Poslední z mužů #01: Jako jeden muž
    Místy možná až moc ukecané, ale rozhodně mě to nalákala na další díly.
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.10.2011 20:16Iron Man: Extremis
    Dlouho sem váhal jestli koupit, Iron Man mi dlouho nic neříkal (chlapík v brnění, hm), a v tomhle případě mě podle ukázek hodně odrazovala kresba. ale nakonec sem podlehl nabídce a koupil v paklu s Kravenem. Nelituju, na kresbu sem si po pár stránkách zvyknul, příběh neni špatnej. Proč ne, možná si to ještě někdy přečtu.
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.10.2011 20:05Durango #01: Psi umírají v zimě
    Fajn western, kdyby to vycházelo dál, nejspíš bych kupoval.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.10.2011 00:19Jako sametová rukavice odlitá ze železa
    Ani nevim co k tomu říct...co se k tomu dá říct? Asi jen, že je to divný a zábavný:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.9.2011 10:56Lucifer #03: Flirtování se zatracenými
    Opět zážitek, škoda že na, to člověk musí vždycky tak dlouho čekat...i když aspoň že sme se nakonec vůbec dočkali. Jak píše brkowycz, to "ě" na poslední stránce dost dloublo do oka, je to škoda, jinak je to vydání parádní. A comics, no, tomu snad ani není co vytknout, samotné Flirtování se zatracenými patří k tomu nejlepšímu, co sem za poslední dobu četl. Ale ani Triptych a hlavně Kázání hromu rozhodně moc nezaostávají. Prosím, Lucifera častěji!
  • mart.in
    mart.in mecenáš24.9.2011 19:32Fell #1 - Kruté město
    Atmosféra jako prase, občas hodně vtipné, kresba po zkušenosti s 30 dní dlouhá noc velmi příjemným překvapením (právě kvůli templesmithovi sem dlouho váhal jestli koupit nebo ne, až komentáře tady mě přesvědčily - takže dík). Parádní dílo, chci víc!
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.8.2011 15:49Conan Barbar #01
    Bohužel sem to na základce půjčoval spolužákům, což je na fasádě dost znát, ale ani po tolika letech to pro mě neztrácí kouzlo. Tenkrát sem to přečetl snad stokrát, jel sem pořád dokola, dokud sem neznal nazpaměť skoro každý okýnko. Když si vzpomenu na tuhle sérii od Semicu, vybaví se mi vždycky právě tenhle první díl a souboj s Amrou. Když sem si to teď po několika letech přečetl znova, zase mě to bavilo, a dokonce i ta Belit se mi pořád líbí, jako kdysi:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš6.8.2011 10:05Captain America #01
    Ani já nemůžu jinak, tohle je vážně paráda. Jen mi taky uplně nesedla kresba u Zbytečné smrti Jacka Monroea, ale to je při tom celkovém zážitku fakt maličkost:o). Red Skull, Zimní voják, Capovy vzpomínky, no prostě se tohle celé neskutečně povedlo, takže díky všem, co se na vydání u nás podíleli.
  • mart.in
    Nic moc jsem od toho nečekal, ale úplně špatné to rozhodně není. Chvíli trvalo, než jsem si zvykl na kresbu (nebo hlavně teda na barvy), ale zas třeba Jean nevypadá vůbec zle:o). Asi je lepší, že jde o několik kratších příběhů, protože jeden delší by nejspíš začal nudit. Takhle mi to dávkování přišlo akorát.
  • mart.in
    mart.in mecenáš27.7.2011 13:46Kůstek #02: Oči bouře
    Tohle si opravdu všechnu tu chválu zaslouží, tolik napětí, emocí a humoru (který je dokonce opravdu vtipný!) se pohromadě objevuje málokdy. Celá pasáž v bouři je naprosto dokonalá!
  • mart.in
    mart.in mecenáš27.7.2011 10:32Lobo: Kontrakt na Boga
    Po pár letech sem si to přečetl znova, a celkem mě to bavilo. Místama je to fakt vtipný, překlad se povedl, mniši sou dobrý, naskládaný chudáci v pekle taky. Jen ty barvy sou nějaký vyblitý.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.7.2011 11:46Batman: Deset nocí KGBeasta
    Velká škoda, že se to moc nechytlo a dalších se asi hned tak (pokud vůbec někdy) nedočkáme...za takovou cenu taková kvalita, prostě nechápu, že se to neprodává.
  • mart.in
    mart.in mecenáš10.7.2011 12:04Egypťan
    Koupil jsem hlavně kvůli kresbě, ale nakonec ani příběh nebyl vůbec špatný. Vlastně jsem ani netušil, že se podívám na tolik míst a do tolika období (klidně jich ale mohlo být i víc). Nápad Egypťana procházejícího se dějinami se mi líbí, jen bych se určitě obešel bez většiny jeho "hlášek", lettering by si rozhodně zasloužil lepší a i ta kresba mi místy přišla trochu odfláknutá. Celkově ale velmi povedené, pokud by se někdy objevilo pokračování, rozhodně koupím.
  • mart.in
    mart.in mecenáš27.6.2011 11:38Polární hvězda #03: Králův dvojník
    Zrovna když se začíná trochu vyjasňovat, série u nás končí...škoda, přišlo mi to díl od dílu lepší.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.6.2011 16:13Polární hvězda #02: Noc jako arabský kůň
    Trochu víc akce a erotiky než v první dílu, což rozhodně není na škodu. Příjemné počtení, kresba opět velmi dobrá.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.6.2011 16:04Polární hvězda #01: Uprostřed nebes
    Středověká Francie, záhadná úmrtí v klášteře, tajné poslání, krásná černovláska, to všechno v parádní kresbě, proč ne? Jen škoda toho letteringu. A věta na závěr: "Miluji tě, ale strašně pícháš." mě docela pobavila:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.6.2011 14:01Fury: Bůh ochraňuj válku
    Drsnej chlápek co dělá věci po svym, s ničim a nikym se nesere a k tomu samozřejmě přidá pár hlášek. To sem čekal a více méně i dostal, Žádná velká pecka, ale ani propadák. V paměti mi nejvíc uvízla ta poslední rvačka, protože takovejhle způsob zabití sem asi ještě nikdy neviděl:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš23.6.2011 20:16Preacher/Kazatel #08: A pak vypukne peklo
    Rád sem víc nakouknul do minulosti Tulip a Cassidyho, k tomu sem se vždycky dobře pobavil, kdykoliv byl na scéně Starr (hlavně jeho "kurva" trojstrana potěšila), jen Prdelman trochu nudí...,ale celkově velká spokojenost, ostatně jako s každým dílem Preachera.
  • mart.in
    Při prolistování sem si řikal, sakra, má to být temný, a k tomu takováhle kresba? Ale jakmile sem začal číst, totálně mi to k sobě sedlo, naprosto mě to vtáhlo, a dost mě zamrzelo, když sem byl na konci. Dlouho se mi nestalo, aby mě něco hned od začátku tak bavilo, u některých pasáží sem si až v duchu řikal: no, tak ty ses tim teda neserou...bez keců mě párkrát i zamrazilo, a to se mi u comicsu už hodně dlouho netalo. Nejdřiv sem měl trochu problém se jménama, ale člověk si zvykne. Velká spokojenost, hodně se těšim na pokračování.
  • mart.in
    mart.in mecenáš22.5.2011 12:05Predátor Omnibus 4
    Nejlepší příběh - Nemesis, tohle období Anglie já prostě rád, přesně mi k němu seděla i kresba, hodně bavil i Domovský svět (prvotní šok z kresby vytřídalo nadšení - takhle vychrtlý predátory sem viděl poprvé), potěšil i Dean Ormston v Ďábel přichází a Polapen (až moc předvídatelný scénář). a samozřejmě i neuvěřitelně detailní Claudio Castellini. Trochu nudil jen první příběh "predátor vs. medvěd" a Xenogeneze. Rozhodně nejlepší predátoří omnibus.
  • mart.in
    mart.in mecenáš18.5.2011 10:27Vycházející hvězdy #01: Zrozeni z ohně
    Už sem myslel že je chyba ve mně, že nedokážu rozeznat kdo je kdo, ale koukám že ten problém mělo víc lidí. Jinak ale fakt není co vytknout, nechápu že sem tak dlouho váhal jestli koupit nebo ne.
  • mart.in
    mart.in mecenáš17.5.2011 22:57CREW² #30
    Fanboyz nic pro mě, vůbec se mi nelíbí kresba (strašný barvy) a nepřipadá mi to ani vtipné...se zbytkem ale velká spokojenost, celkově jedno z nej čísel. Po přečtení se ještě víc těšim na Crying Freeman a Death Note.
  • mart.in
    mart.in mecenáš11.5.2011 10:47New X-Men #01: G jako genocida
    Já se bavil celkem dobře, kromě už zmiňovaných věcí (Cyclops?, Jean?, Magneto?) mě nic nerušilo, mít k tomu ale nějaký informace bych určitě uvítal.
  • mart.in
    mart.in mecenáš9.5.2011 13:32Soudek #1
    Blbej pes, kdyby se do toho nemontoval, sparta by dostala klepec...když sem byl malej, líbil se mi ten western, ale teď už fakt nedokážu pochopit proč. Takže nějaká procenta za odvahu a chvilku malé radosti v dětství.
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.5.2011 10:38Conan
    Díky formátu si člověk užije parádní kresbu, příběhy mě místy trochu nudily, ale celkově spokojenost. Nejlepší se mi zdála Hrůza z rudé věže. Cena víc než přijatelná!
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.5.2011 12:00Thor: Vikingové
    Tak tak, člověk to hrozně rychle přečte, bohužel. Klidně bych ještě několik (možná i desítek) stránek masakru přidal, takhle je to zábava opravdu jen na chvilku.
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.4.2011 09:27100 nábojů #04: Rozčtvrcený zítřek
    Přesně tak, jediný poroblém je, že už si pořádně nepamatuju co bylo v minulých dílech, a abych si je dal všechny znova, na to bohužel nebyl čas...ale už se těšim, až na to čas bude, protože celá tahle série mě neskutečně baví. Perfektní jsou tmavý obličeje jen s očima a šklebem:o). A skvělá obálka!
  • mart.in
    mart.in mecenáš19.4.2011 16:35Morbus Gravis
    Za původní cenu bohužel nebyla šance, aby se to u nás chytlo, sám jsem kupoval až v LK.
  • mart.in
    mart.in mecenáš8.4.2011 11:03Vampirella
    Jako jo, kočka to je, ale to je asi tak všechno. Po čase mi kresba začala vadit, i když zdaleka ne tak jako trapné "vtipné" a "drsné" hlášky. Měl sem problém to vůbec dočíst. Jeden z mála případů, kdy mi bylo zpětně líto peněz (kupoval jsem v době vydání, nevim jestli už to taky proběhlo LK).
  • mart.in
    Pokračování nezklamalo, dostal sem přesně to, co sem chtěl. Jock je řízek!
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.4.2011 15:41Parchanti #1: Vsaďte si (paperback)
    Příjemné překvapení. Dobrá jízda, člověk nepřestane číst dokud není konec:o). Parádní kresba. Spokojenost, a jasná koupě dalších dílů.
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.4.2011 14:45DMZ #01: Válečná zóna
    Zajímavý námět, fajn příběh, k tomu opravdu parádní kresba. Velká spokojenost.
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.4.2011 13:44Výprava za ptákem času (pevná vazba)
    Provedení parádní, kresba moc dobrá, děj vcelku zábavný, i když ne uplně celou dobu. Trochu zklamání, ale za pár let se k tomu určitě vrátím.
  • mart.in
    mart.in mecenáš3.4.2011 11:15Smečka z Bagdádu (paperback)
    Určitě hodně zajímavé dílo, kresba je opravdu nádherná, příběh je bezpochyby silný, ale...no, zase tak mě to celé nedostalo. Po komentářích tady i jinde jsem čekal něco, co mi prostě emociálně naloží a nejspíš mě i pořádně dojme. A to se nestalo. Ani konec, tak nějak předvídatelný, moc nezafungoval. Čekal jsem sice něco jiného, ale ani tak koupě rozhodně nelituju, a určitě si to ještě párkrát přečtu.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.4.2011 10:11CREW² #29
    Články lepší než comicsy, mezi kterými vybočuje jen Odstupné. Dredd mě vlastně moc nebaví nikdy, k tomu ta kresba...Sinister a Dexter mě naopak baví skoro vždycky, ale tentokrát se to taky nepovedlo. A to o těch starcích mi přišlo totálně nevtipný, blbý a prostě zbytečný, Nicméně všechno o Incalu bylo super, a tohle číslo to dost zachránilo.
  • mart.in
    mart.in mecenáš1.4.2011 14:50Sláine: Válečníkův úsvit
    Velká paráda, kromě obálky, která se mi teda vážně nelíbí, nemám co vytknout. Sláine mě nikdy nebavil, ale tyhle starší kousky sou fakt perfektní. Už se těším, až si je přečtu znova, a doufám že budou i další.
  • mart.in
    mart.in mecenáš31.3.2011 11:04Dragonero
    S fantasy v jakékoliv podobě sem se setkal po dost dlouhé době (nečtu, nekoukám, nehraju...nevim co ještě:o), takže jestli to bylo originílní nebo ne nevim a neřešim. Četlo se mi to dobře, dobře se mi na to i koukalo, jako bonus super cena - prostě spokojenost.
  • mart.in
    mart.in mecenáš30.3.2011 19:13Ultimate Fantastic Four #01: Zrod
    Tak tohle mě moc nebavilo. Kresba mi zrovna nesedla (hlavně obličeje, výrazy) a příběh, no...chvilku jsem měl dokonce pocit, že pokračuju ve čtení ne proto, že mě zajímá, co se bude dít dál, ale proto, abych to měl už přečtené...takže asi tak.
  • mart.in
    mart.in mecenáš16.2.2023Prodám
    jestli máte zájem o něco ze seznamu tak pište , nejlépe rovnou i svoji představu o ceně , velmi pravděpodobně se dohodneme :)

    do zprávy nebo na mail blomex@seznam.cz

    Praha 10 nebo Zásilkovna

    Želvy Ninja 1 (od Comics Centra), zabalené
    Znovuzrození hrdinů DC Batman: Já jsem Gotham, Já jsem sebevražda (oboje v pevné vazbě a zabalené)
    Lex Luthor: Muž z oceli (ne ten z kompletu)
    Marvel počátky 60. léta, Daredevil Zmrtvýchvstání (oboje z kompletu)
    Batman: Ticho (paperback z roku 2012)
    Jeff Lemire: Plutona
    Frank Cho: Liberty Meadows 1,
    Red Meat - 1, 2, 3
    Alice Cooper: Poslední pokušení
    30 dní dlouhá noc
    Sin City: Drsný sbohem (pevná vazba, 2005)
    Grandville 2-5
    Darebák
    Drsná škola
    Conan od Barlow
    Torpédo 1, 2
    Inseminátor
    Lonesome 1, 2
    Shi 1
    Zarov
    Neonomicon (limitovaná edice)

    anglicky
    Jeff Lemire: Roughneck, Underwater Welder, Frogcatchers (vše pevná vazba)
    Jason Aaron: Ultimate Captain America (pevná vazba, zabalené)
    Paul Dini: Dark Night: A True Batman Story (pevná vazba)

  • mart.in
    mart.in mecenáš15.9.2022Prodám
    Grandville 2, 3, 4, 5 - 800
    Sin City: Drsný sbohem (pevná vazba, 2005) - 100
    Lex Luthor: Muž z oceli - 100

    špalky anglicky:
    Black Hammer Library Edition 1 - 700
    Black Hammer Library Edition 2 (nerozbalené) - 700
    The World of Black Hammer Library Edition 1 (nerozbalené) - 700

    Paul Dini, Eduardo Risso: Dark Night: A True Batman Story (pevná vazba) - 300
    Jason Aaron, Ron Garney: Ultimate Comics Captain America (pevná vazba, nerozbaleno) - 200
    Mike Mignola, Gary Gianni: Into the Silent Sea (pevná vazba) - 200

    na prodej i pár filmů:
    Ant-Man steelbook limitovaná edice blu-ray - 600
    Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti steelbook blu-ray - 600
    Liga spravedlnosti steelbook blu-ray - 500
    Batman: Trilogie Temný rytíř limitovaná edice (6x dvd, brožura o natáčení) - 300

    fotky na mail, osobně Praha 10 nebo Zásilkovna nebo Balíkovna

    blomex@seznam.cz
  • mart.in
    mart.in mecenáš15.2.2014 23:01Povinná četba
    Catwoman - The Game jsem zrovna dneska přečetl a dobře se pobavil i pokoukal:o), rovnou jsem si teda objednal Catwoman - Dollhouse, tak snad nebudu zklamán... tímto děkuji erikovi za tip:o)
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.1.2014 10:21Sběratelský klub
    taky mi klesla brada... ty "krabičky-obaly" jsou fakt parádní
  • mart.in
    mart.in mecenáš15.1.2014 23:15Pindárna
    Díky za informace o Fatale, ale jak s nima teď naložit? Čekat a doufat, nebo to vzdát a objednat:o)? Ale od BBArtu to zas bude určitě parádní vydání (pokud to teda nakonec u nás vážně vyjde), takže asi počkám. A Criminal 2, no už aby to bylo! Rozhodnutí BBArtu chápu, i tak si koupim většinu comicsů co na letošek plánujou, ale jak už jsem si tu pobrečel, 100 nábojů mi bude fakt chybět.
  • mart.in
    mart.in mecenáš14.1.2014 22:27Pindárna
    Pozastavení 100 nábojů mě nehorázně štve, jenže se mi to nechce dočítat v originále, takže si prostě musim počkat. Stejně tak asi nemá cenu doufat v české vydání Fatale, nebo nejspíš ne v dohledné době (ani nevím, uvažoval o tom vůbec někdo? Tajně jsem doufal v BBArt, ale to teď padá), takže tam do vidím na objednávku z Anglie. Útěchou je asi fakt jedině to, že bude čas přečíst si pár starších věcí znova, ale stejně, 100 nábojů, kurva...!
  • mart.in
    mart.in mecenáš30.9.2013 19:24* Připomínky a návrhy
    Toe: myslím, že je to stejné. Verze z Crweconu (nebo aspoň ta moje) má taky rozměry 170x240, v levém spodním rohu je logo Rando, na konci 15 stran opačně. (artbook).
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.9.2012 12:34Pindárna
    tak kdo se chystá vyrazit na komiksFEST sledovat jamese o´barra jak maluje evu decastelo?
  • mart.in
    mart.in mecenáš13.8.2012 13:59Povinná četba
    to Kaluž: Severed - díky moc za tip, tohle se vážně hodně povedlo. Dlouho mě nic tak nevtáhlo a nenasíralo (fakt neskutečná svině!:o). Kresba je perfektní, celý to dokáže navodit přesně tu (ne)příjemně tísnivou atmosféru, kterou u hororů hledám. Chtěl jsem si to šetřit a dávkovat, ale ani náhodou, člověk toho má stejně pořád plnou hlavu a hned se k tomu zase musí vrátit. A obálky jsou skvělý!
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.8.2012 22:31Filmový a hudební klub
    to DEmnoG: Bane - díky za vysvětlení a bonus navíc:o)... Bruce - aniž bych se v tom chtěl teda přehnaně šťourat, pořád mi to vrtá hlavou... přístup do města byl jen přes ten jeden most, a ten byl nonstop hlídanej, ne? nebo šlo o to, že nikdo nesmí z města, ale tam si může jít kdo chce? ok, nikdo by se tam asi moc nehnal... nebo to mám brát tak, že pro Bruce něco takovýho prostě neni žádná překážka:o)? mě tohle naštvalo, protože jak se dostal z vězení, hned jsem si říkal, jak se asi bude dostávat do Gothamu bez "batmaních pomůcek" a tak nějak jsem se na to těšil... a on tam prostě najednou byl:o)
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.8.2012 21:14Filmový a hudební klub
    Tak jsem si taky konečně zašel na Batmana, ale nelituju, že jsem si počkal (hodně mi vadí, když musim poslouchat jak se lidi v kině něčím cpou, mluví a zrovna při filmu musí něco řešit na mobilu) - dnes kino na Floře prázdné, jen čtyři lidi, takže paráda. A něco k filmu - určitě dojde i na SPOILERY - nakonec spokojenost, pořád mi všichni tvrdili, jak je první půlka nudná a strašně roztahaná. Já takový pocit rozhodně neměl, nenudil jsem se ani chvilku. Pak jsem měl velké obavy z Catwoman, Anne Hathaway nemám rád jako herečku (dodnes nechápu, že jsem se někdy podíval na Deník princezny - hrozná chyba, od té doby jí prostě nemůžu:o) a k tomu se mi fyzicky vůbec nelíbí. Překvapivě mi ale ve filmu nevadila, jen mi prostě nepřišla vůbec sexy, což bych od Catwoman tak nějak čekal:o). Bane jako záporák v pořádku (Tom Hardy super), ale jen do chvíle, než se ukázalo, že je to vlastně jen takovej poskok. A pak bych měl pár dotazů - buď to ve filmu nebylo, nebo mi to prostě uniklo, což je klidně možný: Co se mu vlastně stalo/co mu vlastně udělali, že musel mít tu masku? A jak/kudy se Bruce potom co vylezl z vězení dostal do Gothamu?
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2011 21:27Slevy, výprodeje, bazary
    ok, tak pokud to ještě někdo nenašel...

    http://www.dobre-knihy.cz/detail/146015/batman-temne-vitezstvi-kniha-druha.htm
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2011 15:20Slevy, výprodeje, bazary
    bez reklam, takže takhle:o): všimnul sem si, že na jednom z Braindeadem zmiňovaných eshopů teď mají slevu na Batman - Temné vítězství 2 dokonce 41%
  • mart.in
    mart.in mecenáš9.6.2011 09:28Filmový a hudební klub
    Zvědavost mě donutila překonat odpor k multikinům a na X-Men: First Class jsem včera zašel. Nakonec nás bylo v sálu jen pět, takže pohoda:o). Film se povedl, vlastně už mě dlouho žádný film tak příjemně nepřekvapil, podle traileru jsem totiž čekal velkou hrůzu... Fassbender (mimochodem asi jediný kdo se nemusí stydět za svou účast na zrůdnosti Jonah Hex) famózní jako Magneto, Kevin Bacon jako záporák, kterému člověk přeje úspěch, a McAvoy dokonce dokázal, že mi byl sympatický i Charles Xavier:o)! Trošku slabší "mladí" herci (možná chyba ve mně, ale Mystique by prostě měla být aspoň trochu sexy:o), pár ne úplně povedených efektů, a nějaká ta hloupá věta taky určitě zazněla, ale celkově to prostě působí hodně dobře, nebo aspoň na mě působilo.
  • mart.in
    mart.in mecenáš29.4.2011 15:57Pindárna
    taky by mě docela zajímalo, v kterých obchodech je ta 28% sleva...jinak myslim že v comicspointu je to vždycky 20% sleva z plné ceny
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 751 (cca 266576 Kč)
Mám: 573 (cca 217233 Kč)
Chci: 5 (cca 1895 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 11 (cca 6111 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0