Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Soudek plný příběhů. SOUDEK - seriálová, obrázková, úsměvná, dětská, ediční, knížka

Comicsy:
Rek a David 1: Na fotbale - Rudolf Koblasa, Jiří Koblasa
Černý mustang 1: Odkryté tajemství - Rudolf Koblasa, Jiří Koblasa
Ježour a Bodlinka: Mezi námi zvířaty - Rudolf Koblasa, M. Jiříková, Jiří Koblasa

Scénář
Rudolf Koblasa
Art
M. Jiříková, Jiří Koblasa
Žánry
dětský
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 245 mm
Tisk
barevný
Stran
32
Cena
10 Kčs
  • choze
    choze9.5.2011 19:20Soudek #1
    Ježíši, tak na tohle jsem zapomněl jako na smrt. Svého času jsem to měl, ale kdoví, kde je tomu dnes konec. Každopádně podle ukázek to musela být prvotřídní sračka.
  • mart.in
    mart.in mecenáš9.5.2011 13:32Soudek #1
    Blbej pes, kdyby se do toho nemontoval, sparta by dostala klepec...když sem byl malej, líbil se mi ten western, ale teď už fakt nedokážu pochopit proč. Takže nějaká procenta za odvahu a chvilku malé radosti v dětství.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš30.11.2010 21:28Soudek #1
    Zajímavé je, že nám v úvodníku tentokrát nejsou klasicky slibována další čísla, i když se s tím asi mezi řádky počítá. Ježci jsou říkanka pro děti, Černý Mustang je westernový nářez naprosto srovnatelný s Třemi mušketýri z cyklu Serial Story. Tahounem je pak příběh Rek a David. Rek, jakýsi kříženec Pifa a Pindi, je náruživý čutálista. Rek, David a Tatínek oblečený ve vězeňském mundúru s 3 (slovy třemi) vlasy za uchem se vydají na zápas Sparty. Ta v poločase věrohodně prohrává s Realem Madrid 3:0, načež nastoupí Rek a dá Realu 4 fíky. Kdo neviděl neuvěří. Fandím tomu, ale celkem odvaha to vydat. VYDAL : nakladatelství K+K ve Dvoře Králové n. L., CENA: 10,- Kčs.
3