seneke: Musel by se aktivovat bod 8 kodexu! Nevydáváme mangu (u tohoto bodu jsme ochotni přistoupit k výjimce, ale pouze v případě výjimečného a ukončeného počinu).
Django: Já bych osobně spíše preferoval, kdyby ho tady u nás vydali Mighty Boys. Ta trojdílná hardcover verze Drifting Classroom je pro to fakt dělaná.
Ilustrátor a komiksový kreslíř Kevin Bolk (Ensign Sue must Die, It sucks to be Weegie! a mnoho dalších) si konečně řekl se svojí přítelkyní ano na svatbě v designu 80desátek.
Dnes si připomínáme narození Boha mangy (a podle některých radikálnějších fanoušků komiksu celkově) Osamua Tezuky. To mi připomíná, že už jsem dlouho neotravoval Crew s vydáním další mangy.
Podarilo sa mi vyhrabať nejakú "historickú špinu" na nášho Jirku prezývaného Scaryface. Len neviem či sa mu doteraz splnili všetky jeho sny ako: zarobiť veľa peňazí, mať vilu s bazéhom, porsche, Jennifer Love Hewitt (tá veru asi nie), ovládnuť svet, mať vlastný komiks a vymeniť si treny..
Já jsem to hltavě poslouchal celé, bavilo mě to... když se zrovna mluvilo o Aukru, šla kolem moje žena: "Jezus, co to posloucháš, to je hrozná nuda, ne?!"
Já:
Já mám plno práce, jsem unavený a chci jít spát, ale pustil jsem si to a nějak mě to chytlo, Zack vypadá jako prorok, což podtrhuje i jeho medový hlas... (22:51 - odpouštím ti!).
No, mě potěšilo spíš to, na co jsem kdysi, tak před 10 lety, upozorňoval. Pokud chci vědět, kolikrát, a kde všude, tady vyšel třeba Amazing fantasy 15, tak jsem neměl šanci to zjistit. Tohle bych považoval za základ databáze. Snad by se mohlo blýskat na lepší časy.
OSLAVTE S NÁMI MEZINÁRODNÍ DEN GAMEBOOKŮ!
Na dnešek připadá Mezinárodní den gamebooků a my jsme pro vás připravili speciální akci v podobě zlevněných titulů naší řady Komiks, v němž jsi hrdinou. Tyto knížky jsou zároveň gamebook a komiks! Tohle jedinečné spojení vám umožní zažít spousty skvělých dobrodružství. Můžete se podívat na divoký západ v Zapadákově, vyšetřovat zločiny společně s Holmesem a Watsonem v Případu čtyř případů nebo pátrat po dceři ve strašidelném domě v Unesené. Ale myslíme i na mladší čtenáře. Pro ty nejmenší máme třeba Koťata a draky (baví už čtyřleťáky), pro větší dobrodružství mladých panošů v Rytířích 1.
Podívejte se na nabídku desítky titulů se slevami 20-30% a jako bonus jsme do slev zařadili i skvělou Knihu rituálů plnou hádanek a šifer.
Cesta k hrdinství začíná (na první stránce)!
Občas narazíme na zajímavé články či videa s comicsovou tématikou, tak se o ně podělme s ostatními. Z domova i ze světa.
* Bez paywallu, předplatných atd.
* Bulvar sem nepatří.
* Filmové novinky sem nepatří.