Publicistika Linkování zajímavých článků a videí.

A 42. knihou končí My Hero Academia.
Oshi no ko (česky vychází jako Moje hvězda) bude končit. Příští týden vyjde poslední kapitola.
GWB: To ten Drifting Classroom splňuje perfektně. Je to zásadní hororové dílo a v angličtině to vyšlo ve třech tlustých bichlích.
@soulbringer - máš tam chybu, to se může stát. Správně je to: Mangy v ČR nechceme! :D
@George Walker Bush: Chraň Bůh! Manga špalky v ČR nechceme! ;)
seneke: Musel by se aktivovat bod 8 kodexu!
Nevydáváme mangu (u tohoto bodu jsme ochotni přistoupit k výjimce, ale pouze v případě výjimečného a ukončeného počinu).
Django: Já bych osobně spíše preferoval, kdyby ho tady u nás vydali Mighty Boys. Ta trojdílná hardcover verze Drifting Classroom je pro to fakt dělaná.
@seneke: to je vážně smutný. Stejně tak že žádná jeho manga u nás nevyšla, ale když teď Argo začlo vydávat mangu možná se dočkám.
Radostnou zprávu musíme bohužel následovat smutnější. V ctihodných 88 letech nás opustil mistr hororové mangy Kazuo Umezu.

Ilustrátor a komiksový kreslíř Kevin Bolk (Ensign Sue must Die, It sucks to be Weegie! a mnoho dalších) si konečně řekl se svojí přítelkyní ano na svatbě v designu 80desátek.
Dnes si připomínáme narození Boha mangy (a podle některých radikálnějších fanoušků komiksu celkově) Osamua Tezuky. To mi připomíná, že už jsem dlouho neotravoval Crew s vydáním další mangy.

Hawwwran: Tak si to kup kvůli té manze. Je fakt výborná.
Já mám těch edictů naštěstí dost, tak odolám ;-)
Hawwwran: To je jasné znamení, že si tu mangu máš pořídit.
Hehe, tenhle edict zrovna nejde moc sehnat.
Anglická verze mangy Destroy all Humans. They can't be regenerated. Omezené množství výtisků má i proma:

@Trip: Ne, zatím nic z toho. Ale výměně trenýrek už se pomalu blížím!
Jinak vidím, že jsem byl i v mládí skromný chlapec.
Podarilo sa mi vyhrabať nejakú "historickú špinu" na nášho Jirku prezývaného Scaryface. Len neviem či sa mu doteraz splnili všetky jeho sny ako: zarobiť veľa peňazí, mať vilu s bazéhom, porsche, Jennifer Love Hewitt (tá veru asi nie), ovládnuť svet, mať vlastný komiks a vymeniť si treny..

https://images2.imgbox.com/6c/fc/PfDEPYU4_o.jpg
@seneke: dokud tam je Lee tak veci jako Vertigo nema moc smysl delat. Ale Black Label mel hodne fajn kousku, tak uvidime
Jo a Jim Lee a Jeph Loeb budou klohnit pokračování Batman: Hush.
VERTIGO JE ZPÁTKY, DĚCKA!!!
Bomby jede hlavne GlobalComix. Jsem zvedavej, jestli je koupi a uplne zkurvi Amazon uz 2025 nebo az 26.
Fandové digitálního čtení se mají na co těšit. Globalcomix uzavřel dohodu o spolupráci s DC Comics.

https://globalcomix.com/news/details/832/dc-has-arrived-on-globalcomix

DC tenhle rok jede bomby. Absolutky, ty luxusní kompaktní vydání a teď tohle.
14. listopadu vyjde finální kapitola Oshi no Ko (V češtině vychází u Crwe jako Moje hvězda). 18. prosince pak vyjde finální 16. knížka.
@George Walker Bush: vyřiď paní, že já to poslouchal 2x
Já jsem to hltavě poslouchal celé, bavilo mě to... když se zrovna mluvilo o Aukru, šla kolem moje žena: "Jezus, co to posloucháš, to je hrozná nuda, ne?!"
Já:
@Walome: díkes! Fajnový pokec (plný nostalgie i budoucnosti), ještě se k tomu určitě vrátím.

Ostatně, to byste mohli taky a rovnou z toho udělat tradici - jednou ročně by to @Zack mohl určitě zvládnout ;)
Já mám plno práce, jsem unavený a chci jít spát, ale pustil jsem si to a nějak mě to chytlo, Zack vypadá jako prorok, což podtrhuje i jeho medový hlas... (22:51 - odpouštím ti!).
No, mě potěšilo spíš to, na co jsem kdysi, tak před 10 lety, upozorňoval. Pokud chci vědět, kolikrát, a kde všude, tady vyšel třeba Amazing fantasy 15, tak jsem neměl šanci to zjistit. Tohle bych považoval za základ databáze. Snad by se mohlo blýskat na lepší časy.
Poslechl jsem jsi to celé a nejlepší věc co tam Zack zmínil, že tagy nefunguji a bude na ně manuál :)
@Zack: Neboj, moc ti to slušelo! :-)
Clovek se voholi, veme kravatu, a pak tohle.
@Django: dokonce bych se bal, ze ti to nejakou tu hodinu zivota navic jeste sebere :,)
@Walome: dvě hodiny který mi už nikdo nevrátí :)
Zdravím všechny lidi dobré vůle a posílám vám rozhovor s naším chlebodárcem.

https://youtu.be/5Z0vy8XqBHY?si=HVNDDg3woTs_PTN1
Django: Díky! Vidím se na fotce! :-) A ten komiks je moc fajn...
Tohle už je skoro měsíc stará zpráva, ale zatím jsem ji na českých internetech neviděl (nebo jsem ji možná jenom přehlídnul)

Začátkem měsíce ohlásili na Jump Plus romantickou komedii Secret Steward (viz. ukázka dole).

Celé to vypadá jako typický manga slaďák do té doby, než na konci první kapitoly klučinu rozšmelcuje Deadpool v náklaďáku.

Jinak řečeno, pokračování Deadpoolvské mangy jest oficiálně potvrzeno:
OSLAVTE S NÁMI MEZINÁRODNÍ DEN GAMEBOOKŮ!
Na dnešek připadá Mezinárodní den gamebooků a my jsme pro vás připravili speciální akci v podobě zlevněných titulů naší řady Komiks, v němž jsi hrdinou. Tyto knížky jsou zároveň gamebook a komiks! Tohle jedinečné spojení vám umožní zažít spousty skvělých dobrodružství. Můžete se podívat na divoký západ v Zapadákově, vyšetřovat zločiny společně s Holmesem a Watsonem v Případu čtyř případů nebo pátrat po dceři ve strašidelném domě v Unesené. Ale myslíme i na mladší čtenáře. Pro ty nejmenší máme třeba Koťata a draky (baví už čtyřleťáky), pro větší dobrodružství mladých panošů v Rytířích 1.
Podívejte se na nabídku desítky titulů se slevami 20-30% a jako bonus jsme do slev zařadili i skvělou Knihu rituálů plnou hádanek a šifer.
Cesta k hrdinství začíná (na první stránce)!

Odkaz na akci na Planetě: https://www.planetaher.cz/tag/stan_se_hrdinou