musim uznat ze ten uplne prvni clanek s temi grafy se mi hrozne libi a je tam videt spousta zajimavych veci.
myslite , ze by bylo ve zdejsich silach ho aktualizovat na data do tohoto roku?
seneke: Musel by se aktivovat bod 8 kodexu! Nevydáváme mangu (u tohoto bodu jsme ochotni přistoupit k výjimce, ale pouze v případě výjimečného a ukončeného počinu).
Django: Já bych osobně spíše preferoval, kdyby ho tady u nás vydali Mighty Boys. Ta trojdílná hardcover verze Drifting Classroom je pro to fakt dělaná.
Ilustrátor a komiksový kreslíř Kevin Bolk (Ensign Sue must Die, It sucks to be Weegie! a mnoho dalších) si konečně řekl se svojí přítelkyní ano na svatbě v designu 80desátek.
Dnes si připomínáme narození Boha mangy (a podle některých radikálnějších fanoušků komiksu celkově) Osamua Tezuky. To mi připomíná, že už jsem dlouho neotravoval Crew s vydáním další mangy.
Podarilo sa mi vyhrabať nejakú "historickú špinu" na nášho Jirku prezývaného Scaryface. Len neviem či sa mu doteraz splnili všetky jeho sny ako: zarobiť veľa peňazí, mať vilu s bazéhom, porsche, Jennifer Love Hewitt (tá veru asi nie), ovládnuť svet, mať vlastný komiks a vymeniť si treny..
Já jsem to hltavě poslouchal celé, bavilo mě to... když se zrovna mluvilo o Aukru, šla kolem moje žena: "Jezus, co to posloucháš, to je hrozná nuda, ne?!"
Já:
Já mám plno práce, jsem unavený a chci jít spát, ale pustil jsem si to a nějak mě to chytlo, Zack vypadá jako prorok, což podtrhuje i jeho medový hlas... (22:51 - odpouštím ti!).
No, mě potěšilo spíš to, na co jsem kdysi, tak před 10 lety, upozorňoval. Pokud chci vědět, kolikrát, a kde všude, tady vyšel třeba Amazing fantasy 15, tak jsem neměl šanci to zjistit. Tohle bych považoval za základ databáze. Snad by se mohlo blýskat na lepší časy.
Občas narazíme na zajímavé články či videa s comicsovou tématikou, tak se o ně podělme s ostatními. Z domova i ze světa.
* Bez paywallu, předplatných atd.
* Bulvar sem nepatří.
* Filmové novinky sem nepatří.