Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

A našla by se dobrá duše která by mohla při objednávání knih z Polska přidat k objednávce toto: http://www.gildia.pl/komiksy/426258-conan-miecz-barbarzyncy-1-kult-kogi-thuna ?
Komiksy v polštině už si léta objednávám z gildy a vždy maximální spokojenost.

http://www.gildia.pl/szukaj/seria/promethea
Gmork: Jak se da prosimte objednat ta polska Promethea? Na Egmontu nemuzu najit moznost zaslani do ciziny.
Také se přidám k Prométhee - na podzim by měla vyjít poslední (3.) kniha z vydání k 20. letému výročí. Mám první dvě a je to naprosto perfektní vydání. Co mě ovšem "točí" je fakt, že Immateria Ed. nejspíše nikdy nevyjde. Na to jsem se těšila jako malé dítě na novou hračku, protože Prométhea je pro mě z hlediska kresby a grafického provedení nejlepší komiks, jaký jsem kdy četla. Jako před koronkou jsem ještě doufala (JHW III dva roky zpátky věřil, že vydání k 20. výročí pomůže), teď už ale nevěřím, že ji kdy DC vydá.
ad Promethea: Nevím, jak anglická verze, ale v Polsku vychází třetí omnibus Promethei 15 července, takže mám o letní četbu postaráno.

http://egmont.pl/Promethea.-Ksiega-3,29886480,p.html
na to se těším, první serie se mi líbila, hlavně by mě zajímaly novinky ohledně animáku Invincible
Locke and Key season 2 was confirmed in late March 2020.
Nevie niekto, či sa plánuje točiť druhá séria seriálu Locke & key?
Starší mangy jako je Naruto, Bleach apod. vycházely v menším formátu a pak se v průběhu let přešlo na větší formát typu Čarodějovy nevěsty, Moje hrdinská akademie atd.
Fry uvidím kdy se k tomu dostanu
Fimi: Jojo, Bleach vychází v daleko menšímformátu než jiné mangy ... doufám že se ti bude líbit :)
Fry právě mi přišly ty 2ks Bleach 3in1.. Vypadá to dobře ale netušil jsem že zzo bude tak malé, je to menší než např Monster
Docela jsem dostalachut si Prometheu koupit, akorát jsem zmatená z toho kolik to má mít knih, poradíte?
Ale prd, maximalne by dal rozhovor, ze ho vubec nezajimam :)
Zack: tak za takové přirovnání k Morrisonovi by tě Moore asi rituálně zamordoval :))
Jako tě kresba je fakt boží
Musím taky zmínit nádhernou kresbu J.H. Williamse, některé jeho dvojstrany jsou prostě k sežrání. Jsem velký fanoušek urban fantasy jako Sandman, Lucifer, Mezi řádky, Joe Barbarian, Dead Boy Detectives nebo House of Mystery a dlouho jsem hledal něco podobného, až jsem objevil Prometheu. Nutno dodat, že pokud možno, tak tuto sérii v Deluxe edicích, anglickou verzi neznám, já mám ty od polského Egmontu a ty jsou dotažené do naprosté dokonalosti.
Darth: je to takovy Sandmam, kdyby ho psal Grant Morrison :)
Myslím, že nepřestřelím, když to přirovnám k Sandmanovi, vše se točí kolem mýtické hrdinky, kterou se v různých epochách stávají vyvolené ženy, současná Promethea studentka Sophie Bangsová v prvních sešitech prochází světy předešlých Prometheí a dozvídá se, co to obnáší být touto hrdinkou. Pak je tu samozřejmě mocná sekta, která chce Prometheu zničit. Je to bravurně napsané a zaplaťpánbůh bez zbytečného násilí a vulgarit.
Gmork: diky za info k Promethee. O cem to tak v kostce je zatim? Premyslim nad tim uz dlouho.
Birthright nezačal vůbec špatně, ale po čtvrtém dílu jsem to vzdal, je to strašně natahované. Podobný pocit mám i u pozdějších dílů u Outcast. Někteří autoři fakt neví, kdy mají skončit. Jsou určitě lepší fantasy série, já teď čtu Prometheu a jsem maximálně spokojen. Moore u mě jak co, Neonomicon mě tedy moc nebavil, ale Promethea se mu povedla na výtečnou.
Dept.H prvni omnibus zatim. Je to teda normalne velika kniha spis nez omnibus. A koukam ze nejsou k dostani.
Děkuji kluci a jeate se zeptám na tři série zda jste četli
1.Birthright
2.Depth
3. Mind Mgmt
Mě nebavil ani ten první, až na sešit s Bendisem
Walome aha, tak děkuji
Fimi: první book je super, že tě to fakt naladí. Podle všeho poté je to nehorázná sračka, což tvrdí Honza Potměšil a já mu věřil natolik, že jsem si další díly nekoupil.
Četl někdo Nailbitera? Je to dobré?
Za ten omnibus potrebuju. Nemam ani jednicku ani dvojku
A nebyla to jen prdel, Rumcajs Omnibus?
Zeptej se Michala Opitze v mailu, vždyť nás teď všechny obesílal kvůli tomu třetímu dílu.
Ahoj, netušíte zda stále platí, ze po vydání třetího dílu “Rumcajs se vrací” bude následovat i souborné vydání?
Diky za rychly pridani novinek od CC.
hawwwran: Do messengeru :D
Norri: To jsou oficiální ukázky od autora, tak nevm no :/ zatím jsem to přidal, smazat se to dá vždycky
Dočetl jsem Metabarony a tak bych se chtěl vyjádřit ke smrti Gimeneze.

Paleokurva!
No nevím, jestli zrovna tyhle obrázky jsou dobré. Hlavně ten poslední obrázek bych tam nedával. To je spoiler jako kráva.
deefha: Paráda! Zítra doplním, teď už nejsem u počítače :)
hellblazer: Během dneška, nejpozději zítřka to tu bude, čekám na obálku a ukázky od vydavatele, protože z těch jejich stránek mi to nejde uložit :)
Mohu poprosit o přidání Cesta meče 3: Vzplanutí duše? link
Když by nějaké info chybělo, tak dodám. :)
Sv1hl1k: podle me ne, Final Space je genialni hlavne tim spojenim animace, dabingu a muziky. Spin off z toho vesmiru, ktery by jel na jiny vlne, klidne, ale rovnocenny doplnek k hlavni linii si to nedokazu predstavit.
možná že rušim konverzaci ale pokud někdo kouká na netflix tak zná final space co myslíte byl by z toho dobrej komiks?podle mě jo mohlo by to být jako u simpnů že nevíš jestli si četl komiks nebo viděl epizodu:)
Hawwwran: Když se mi připomeneš na messenger, vyfotím ti svoji knihovnu, ta je dost zajímavá. Expo ´57 hadr. Jinak nepřečtené knihy a komiksy mám ve vyhnanství ve speciálních policích dokonce v jiné místnosti :D Ale nepřečtené komiksy mívám taky pod postelí, aby byly po ruce na čtení. Přečtené pak řadím série k sobě a série podle žánrů. aby se mi dobře hledalo, ve vysokých policích nápodobně. Mám i police na takové všehochutě, grafické romány a one shots podobné velikosti. Časopisy mám většinu vleže. České mám jinde než zahraniční navíc, českými myslím ty od českých autorů.
Já koupil tu výroční menší verzi
@Fimi monster Marvels objednano. Dik za tip
Tak moje nejvetsi je studiova verze cerne diry 27x49cm, ale to nehodlam dat do knihovny. To mam na zdi.
Udělám si velkou tu nejspodnější polici pro kolosálky a podobně velké věci mám i ty Alex Rosse a ono jich bude vic casem urcite. Nad tím bude police na Argo komiks. Ty jsou rozumně velké. Dál ještě nevím.
Moje největší knihy jsou oba Lips Tulliani a od Lemirea The Secret Path, který má formát gramofonové desky. Tyhle knihy musí být v Billy knihovně na stojáka, čelem ven. Ale za nimi můžou být menší (užší knihy), takže to není až tak velké plýtvání místem. To co píše Fimi, to bych tam už nedostal... :-D