Mimochodem je takhle "knizka" fakt krasne zpracovana:). Mas tam ruzny "schovavacky", ve kterych jsou vlozeny zakladni informace a danem villainovi, stranka ma jeste jeden lom navic = rozkladaji se a ti paprdove po oteverni fakt stojej:). No, kdo mel doma rozkladaci papirove betlemy, tak vi, o com je rec:).
Upozornění pro každého, kdo musí mít vše, co komiksem jen zasmrádne ( a kdo o tom ještě neví ), na malých čokoládkách Orion ( bývaly na nich svého času obrázky Tom a Jerry ) jsou na obalech ze zadní strany dvoujazyčné komiksy ( vedle CZ i SK ) Musí toho být několik dílů, protože já mám momentálně jen pořadová čísla 9 a 14. V pozdější době byste se pak mohli tlouct do kebule, až se to za těžký peníz bude prodávát na Aukru :D, a vy si to teď neskompletujete :-) A né, nejsem obchodním ředitelem Orionu :D
Presne tak... for je v tom, ze kdyz Crew zacinala s Usakem, tak zvolili snadnejsi cestu k ziskani prav, cili Dark Horse. A pac se Usagi chytnul, zacali vydavat i prvni dily od Fantagraphic Books.
velkejsef: No první vyšly ty knihy 8-11, protože na to mám pocit vlatnil práva nějaký jiný vydavatel, který byl snadněji dostupný. Potom ale Crew získala na svou stranu i to druhé vydavatelství, takže můžou začít vycházet chronologicky. Aspoň si to myslím, pokud to tak není, tak mě prosím někdo opravte.
Namrepus, ty vole, ty jak ten svuj zvast o tom, jak to dela ta Crew spatne a jak ty bys to delal lip, nekam nenaseres aspon jednou tydne, tak neusnes, co? :)) Co ten tvuj tajemny projekt? :)
btw co je "maenstreemový" ... jsem si puvodne myslel, ze neumis napsat mainstreamovy, ale kdyz je to tak do slova a do pismene, tak to asi ma nejaky specialni vyznam.
Woffce: Vskutku poMOTaný příspěvek, zhMOTnil se mi tu kMOTr oMOTaný fragMOnTem LerMOnTovy básně.....No nic sMOTnu si džona a jdu radši pracovat............:-D
Paráda, z Otta jsem úplně vyřízený, ejakulující, ztržený, nadšený........nemám čas vypisovat všechy superlativy, jež ve mně evokuje;-) Super zpráva :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.