to admins: u WildC.A.T.s – Návrat domů je u kresby jen Charest, mimo nej jeste kresli:<br>Kevin Maquire<br>Ryan Benjamin<br>Jason Johnson<br>Dave Johson<br>Kevin Nowlan<br>Scott Clark
to lubdrt: diky za tip. Tento tyden asi na takove veci nebudu mit cas, ale kdybys mel nejake dalsi informace ohledne techto publikaci (kolik jich zhruba je, nazvy, kde/zda se daji poridit), rozhodne by me to zajimalo. Klidne i na mail, nemusis sem.
Turlogh 10:44:02 10.03.2007
do konce tydne probiha vystava diplomek na VSUP. Na atelieru ilustarece se kazdy pulrok neco noveho v malonakladu vyrobi. Pro obzvlast vyladene fajnsmekry je k videni komiks Petra Korunky Bajecni muzi na lane (nebo taknejak) podle scenare Edgara Dutky.
Davpe: přidávat komiksy můžou jenom admini, kteří k tomu mají přístup (aby v tom nebyl bordel). Serie Tom a Jerry je v plánu, ale zatím nebyl čas. Samozřejmě všechny čísla nemáme k dispozici, takže případnou pomoc (sken obálky, obsah a popis) chybějících dílů bychom uvítali. Jedná se ale spíše o dobu, až se to tu objeví a u konkrétního čísla nenaleznete žádné údaje (není k dispozici). To se samozřejmě týká i jiných komiksů, které nejsou k dispozici.
Lze nejak pridat komiks? nebo komu mam napsat kdyz chci, aby sem dany komiks pridal? mam treba nekolik cisel toma a jerryho ze bych vam pomohl rozsirit databazi...
Prosím vás, sháním informace o komiksu "Martin a kocour Kolumbus". Tady jsem nic nenašel nebo jsem špatně hledal? Víte-li o něm někdo něco, moc prosím ozvěte se na velorex@email.cz
No a s to u Smrtí - jsem se na to těšil jak byk, ale zatím žádné nadšené aplausy, jsem myslel, že jako Gaimanovka to bude dělo - no stejně si radši obrázek dělám sám, takže si to koupím a uvidíme..;-)
Z vylepseni neseslo, jen mne se uz doma nechce makat, mam toho pres den tak akorat a o vikendu se zas doma zdrzuju pokud mozno co nejmin. Az zas bude nejak hnusne, tak se k tomu urcite vratim, mam od Turlogha seznam ukolu tak na dva tri roky :)
Erik nemám nic proti když se objevý někdo nový,ale když napíše najednou XY recenzí přijde mi to fakt divné to vypdá jak že to jen prolistoval tady a napsal hodnocení.Beru i ty co napíší komentář jen občas .Ale prostě mi to nějak vpřípadě toho nejnovějšího příde fakt divný.
to krvinka56 a Spider-man: Co je divne na tom, ze sa najdu novi fandovia? A k hodnoteniu - kazdeho osobna vec. Ja sa napriklad radim k hard core fandom, ale cas a lenivost mi nedovolia skomentovat vsetko, co som cital :)
Ale je fakt, ze komentare su zaujimavejsie ako len akesi cislo.
Souhlasim. Ten, co si říká namathur: To jsi vážně všechno četl, nebo jsi pouze hodnotil komiksy v databázi? Ne, že bych Ti nevěřil, ale já se snažím svoje hodnocení vždy podepřít nějakým komentářem a myslím si, že to víc vypoví a že je to tak lepší.
To je divný nějak moc novejch.Zvlášť ten dnešní.Škoda že nepíší taky texty jen hodit procenta je dle mýho názoru nanic.
Jo adminové kdysi se tu mluvilo o nějakech vylepšeních z toho sešlo?
Jinak to máte fajn.Nebo super?
To je divný nějak moc novejch.Zvlášť ten dnešní.Škoda že nepíší taky texty jen hodit procenta je dle mýho názoru nanic.
Jo adminové kdysi se tu mluvilo o nějakech vylepšeních z toho sešlo?
Jinak to máte fajn.Nebo super?
to lubdrt: Knihovničky Vakukoku se už sehnat (koupit) nikde nedají. Zbývá doufat v inzerci, ale na základě vlastních zkušenosti bych si velké naděje nedělal.
Kurvy jedny přeplacený, tak holt počkám...... hmmm.... "wall after wall" koukal jsem, že to mělo vyjít někdy v listopadu, opravdu to vyšlo? Já že jsem to nikde neviděl:(
andre: nemám o tom prozatím žádné bližší informace (to samé se týká "wall after wall").<br>
Bohužel, poslanci nějakým trestuhodným nedopatřením zapomněli do tiskového zákona vložit malý "dodateček" o povinnosti zasílat každému adminovi ComicsDB po jednom výtisku z každého u nás vydaného comicsu :-))
adminové: tý brďo kucííí, vždyť já zapomenu jak se mi co líbilo než vy to tady updatnete. Co Voleman, co Lucky Luke??? No!!! .......... nu dobrá, tak už se tak nečervenejte, a hlavně s tím něco udělejte.
Hele Markýzi já to myslel tak že na crewconu spojí chlast a trochu komiksového poučení,a tímpádem se i dobře pobaví.Já si jako bvykle nebudu nikoho všímat,sem totiž samotář.
Tož sa tam uvidime všici.....pokud Bůh a vedoucí v práci volno dá..:-) Já se tam chci taky zlejt, jen mě pak čeká cesta home do naší pohorské vesničky, tak se musim hlídat, aby to nedopadlo jako mé ostatní akce (čili vokno, vopice a zázrakem jsem se dostal domů). :-D
4 DEmnoG: To je taky pravda, ale furt by zbýval jazyk a prsty. :) Jinak Crwecon budeš mít určitě o 100% lepčí, když ho budeš trávit ve společnosti krvinky56. :) Humorný MdS
to Markyz de Sade: k cemu bys pritelkyni byl, kdyby ti fikla koule:). <br><br>Jinak ja se samozrejme dostavim, jen neslibuju v kolik. Pac soboty jsou pro me kriticky... leda ze bych nesel v patek chlastat. Uvidime.
Zdar lidi, nějak nám to auditko zamřelo, naproti tomu na Crwi to žije. Navrhuju k diskuzi nové téma. Pan maestro Pavlovský na stránkách Crwe oznámil dobu a čas konání Crweconu (tj, 9.6. tak od desíti). Co vy na to a kdo z vás dorazí obhajovat svoji úchylku? (dospělí lidi prohlížející si obrázkové knížky...:-D)?
4 DEmnoG + andre: Moje drahé bukvičky, moc se Vám omlouvám, ale byl jsem na Slovensku. Věřte mi to nebo ne, ale úplně jsem na Vás zapomněl. Jinak ale na mě máte oba číslo, takže stačila sms ve tvaru: "Platí ten čtvrtek?" a já bych odepsal: "Jakej kurva čtvrtek?". Jinak Andreew tady taky nebyl, takže to vidím na příští týden is Andreewem a pro jistotu domluvu necháme na mobilní komunikaci. Včera jsem se taky pěkně sežral, málem jsem ani domů netrefil. Poopiční MdS
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.