pls, kdo se pridava ty Mickey Mouse, pridejte sem MM 18/1993. To je bezkonkurencne nejlepsi cislo. Nebo aspon cislo s nejlepsim komiksem uvnitr, co se z MM jinak trochu vymyka svoji propracovanosti aspon, co se kresby tyka. :)
to Zack: ty netvore. ;-) [by me fakt zajimalo, co bys tam asi tak napsal...]<br>
to willis: nenasel, protoze tu neni. Diky za pripominku, brzo dohodime.
Prodám kompletní Záhadný Spider-man 1 - 34 (1991 -1994) od Semic Slovartu svázaný do třech knih s pevnými červenými deskami a zlatým nápisem Záhadný Spider-man. 100% stav. Za 2500 Kč. Upřednostňuji rychlé jednání a odkup. Poštovné platí kupující.<br>
Nabídky zasílejte na<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
hitman: tech profilu, co by tu chtelo udelat, je fakt hodne... To berte jako vyzvu... pokud se vam do toho chce, tak mi to klidne posilejte, ja to sem budu cpat (s vasimi jmeny, at z toho mate aspon tu nehynouci slavu :)
4 Soudruh Zack: Já, Klaun a Sláine plníme plán jednoletky na 108% soudruhu, víc po nás chtít nemůžeš. To by měli taky trochu máknout mladý pionýři. Předrevoluční MdS
Ad presentace ComicsDB svetu... rekli jsme si (no mozna sem to rek ja a ostatni nejak moc nedrzkovali :), ze prvni rok bude proste plnici, ale zas je potreba, aby plnili i lidi komentare... takze to berte zatim jako testovaci provoz. Az vsechno bude fungovat jak ma a datove to bude aspon trochu zajimavy pro sirsi verejnost, tak potom uvidime odkaz na tyto stranky vsude :)
to DEmnoG: To je dotaz spise na Zacka, ale podle mne je filosofie asi takova, ze se to zacne prezentovat a strkat na jine stranky az kdyz v ty DB neco opravdu bude.<br>
to Ogre: Tak som rad, ze sa ti to pacilo, a ze me nezbijes. :-) Nie, BB art o tom neuvazuje. Veta "dobre by sa to predavalo" je v pripade evropskych serii neprekonatelny oxymoron.
2 Turlogh: Dikes za radu na zakupenie si Trzeci testament. Nesklamal som sa, vazne je to veeeeeeelmi dobre. Temny stredovek milujem. Btw BBart sa to doho nahodou nepusti ? Podla mna by sa to predavalo slusne.
to ole: Je to ve fazi setreni. :-) Kdyz cokoliv zjistime, samozrejme to tam napiseme. <br>
Berte to ale vsichni klidne jako prosbu o pomoc: Pokud vite o nekterem comicsu neco, co v DB neni, nebo vam nektery udaj pripada nespravny, dejte nam vedet.
Chtěl sem se zeptat na ty Spidermany od Semicu. Nejsou ty první díly slátaný z víc originálních sešitů dohromady?
Kdyby se vám podařilo něco zjistit, tak díky za info.
Ole
to MdS: nic proti, ale myslim, ze to bude zbytecna prace. Vetsina veci, ktere tu nejsou, tu nejsou proto, ze je jeste nikdo nemel cas pridat, ne proto, ze o nich nevime...
4 Zack: No mohl bych třeba sedět v kanceláři, popíjet svojí oblíbenou irskou, kouřit doutník a ty a Turlogh byste mě mohli ovívat palmovými listy a klanět se mi a vzývat mě jako svého boha. Skromný MdS
de Sade: pracovat pro me muzes, az si to zaslouzis :) Zkus napsat, co bys plnil, ja to proberu s Turloghem (precejen je comicsDB stejne tak jeho dite jako moje) a dam ti vedet... Z pochopitelnych duvodu, zas nechceme do administrace poustet uplne kazdyho (Slaine to dostal jen proto, ze se zretelne nudi, prekypuje mladickou energii, ktera je nutna smerovat k blahu lidu)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.