Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Joj, co to jé? To mám taky začít hovoriť po slovensky? :)
to Saiffer: Vdaka... K dokonalosti ma este hooooodne daleko, ale robime, co sa da. :-)
inak... táto stránka COMICS db je perfektná... aj jednoduchým ale veľmi prehladním a pekným designom... aj databázovo... number 1
2 Ogre: Pozri, mne nejde o čakanie. Aj tak väčšinou čítam komiksy oveľa neskôr ako ich kúpim. Ale tá absolutne žiadna záruka, že mi za tie peniaze niečo dôjde a bude to v 100% stave ma proste nepustí. A keď už by som si to u teba objednával, tak aspon tak za 5000Sk aby som to mal naraz a lacnejšie ešte viac. A to už je pekná pálka (pre študenta). Inak je šlachetné čo robiš a fandím ti f tom.
2 zajo: no ta sorry :-) Ale pohundrat si mozem nie ?
Aké čakanie :))))) , Sin City 7 si mal do týždňa od zahájenia predaja. Ty frfloš.
2 Saiffer: Nebud trapko, nemam z toho ani korunu a este to mam tahat aj zo svojich penazi ? Zasobujeme takto asi 10 comicsakov po celom slovensku a nikto sa nestazoval. Ale ako myslis, mne je to jedno. Len sponzoruj dalej Brloh, presne z takych ludi ziju. Ale keby im zacali miznut zakaznici a pribudat nepredany tovar, asi by sa nad niecim zamysleli. Viem ake maju nakupne ceny, takze si viem vypocitat kolko maju na kazdej knihe. A pritom sa biju do hrude co vsetko robia pre slovensku scifi/comics komunitu. Ale sponzoruj ich dalej, ja som s tym prestal a ihned mi zacali chodit majly ze ci sa na nich hnevam. Ano hnevam, prisli nam (neraz) knihy za cenu ako nove (a MY SME objednali NOVE) a tie knihy boli citane , dokonca kamos tam mal strcenu zalozku !!! Takeho obchodnika s takymito cenani nehodlam sponzorovat. Dakujem, neprosim. Radsej si tie knihy dovleciem komplikovane z CR a zaplatim to tam solidnemu obchodnikovi ktory mi to da za normalnu cenu ! To cakanie mi za tu usporu penazi stoji. Bojkot Brloh, Brloh vrazdi male deti :-)
2 Ogre: Ak by si posielal tie komiksy na dobierku, tak by som neváhal a kúpil ich cez teba. Ale nemienim ti najprv poslať 3000-5000 Sk a DÚFAŤ že mi prídu. To musíš pochopiť.
2 Saiffer: ty si kupujes knihy v brlohu ? ty musis byt teda dobre zazobany :-)
No v Bratislave je len jeden obchod s českými komiksami (brloh) a ten ho nemá a informovali ma tam asi takto: "Asterix 22 je vypredaný, dotlač nebude. Treba si počkať až to nevýjde v tej verzii 4v1." Takže to vyzerá tak, že na skladoch u vás (v ČR) ho už asi nemajú.
to Saiffer: Nakolik to dokazu posoudit (a ze jsem se o to trochu zajimal), Egmont vydava dotisky Asterixu naprosto chaoticky podle toho, ktery jsou prave vyprodany (povsimni si, ze v pripade jednicky se jedna uz o ctvrte vydani). Takze jestli si chvili pockas, asi se objevi, ale zrovna 22-ka je tak mlada, ze to asi jeste chvili potrva a prekvapuje me, ze ji nedokazes koupit.
to all: vidím, že vyšiel Asterix 1. A ja som si myslel, že bude vychádzať už len v reedíciách po štyri. Tak ako to je? Výjdu postupne zase všetky diely, alebo tak vyšiel len tento prvý (ide mi o to, že zo všetkých dielov mi chýba iba 22jka a nikde ju nemôžem zohnať... a kupovať si kvôli tomu štvor-pack 20+21+22+23 sa mi zdá po prvé drahé a po druhé... by sa to zle vynímalo v zbierke :)).
to Perry: Vyzkousej Caslavskou, a kdyz tam nepochodis, tak holt Krakatit, prvni patro - dovezou ti co jen chces, ale taky si za to nechaji poradne zaplatit:)
čau lidi, nevíte někdo, jestli se daj u nás sehnat comicsy TANK GIRL? Díky moc za info
DEmnoG: což oto, postaviček je hrozně moc. A v tom je ten problém, že nevim jakou. Přemýšlel jsem nějakou z Kingdom come, nebo jsem objevil Marva cca12". No nebudem to rozebírat tady, pošli mi dnes na mail linky na něco co bys uznal za vhodné a já zapřemýšlím. (Ta "ruka" by se mi hodila do mé Hellboy kolekce.) Jo samosřejmě, že existuje cenový limit :)
to Andre: To jsem rad, ze te moje prispevky pobavi, alespon neco:) A uvedom si, ze se nejedna o zadny placani, ani v uvozovkach! Citim se urazen, asi ti hodim rukavici pod auto. Taky by jsi se do toho mohl konecne dat i ty, a ohodnotit vse co mas doma a neee jen to, co si zrovna prectes. Jestli se bavime o ty pacince od Sideshow Toys, tak bych ti na to rekl, ze teda znam lepsi figurky, za ktery vyhodit penizky.
DEmnoG: To víš, normálně si to jen pročítám a směju se tvému "plácaní", ale tentokrát sem si nemohl odpustit komentář:))) Hele jelikož se asi tak eště aspoň 2 týdny neuvidíme, tak co mi povíš nato, že přemýšlím si pořídit "Hellboy Stone Fist 1:1" není to jisté, pouze si s touto myšlenkou pohrávám:)
to Andre: a heleme se Andre, to jsou veci... ty a pises do auditka?:) Faktem je, ze uplne pri smyslech jsem nebyl, ale bylo to trosku jinak:). O prachy me neokradl, protoze jsem mu, nez jsem se nacpal do toho jeho zgurvenyho taxiku, navrhnul slusnou cenu a ten vul se mnou zacal diskutovat, ze je to malo. No jak to bylo dal ti povim osobne, az te nekdy uvidim. Co se tyce nakupu ve Vidni, tak jsi mi akorat kapnul do noty, protoze o dubnu jsem uvazoval a vyhledove to vidim velmi pozitivne!!
to MdS: no přecejen jsem se mezi skáním do vídně snažil připomenout (zřejmě špatně formulovanou připomínkou, a hlavně teda všude :o) ) na nějakou drobnost která je o systému ale jinak v dobrym né?
DEmnoG: CHaaaaa to víš, když seš kompletně našrot a neumíš říct taxikářovi, že chceš na "nějakej" konec Prahy a von tě hodí na vopačnej a ty si toho ani nevšimneš, tak by byl blbej kdyby tě nevokrad:)))))))) Hele, kdy zase skáknem do Vídně, Prevíte? Co duben?
Markyz de Sade: TOLERANCE!
4 karel: To nikoho nezajímá... MdS
diky za ovace kamaradi :)
jsem rád že se vám rozproudila kreuv alespon tak ja mě. Hahá! taky se dnes kaju a vomlouvam že sem se vám sem nasral mezi rečí s takovou hovadinou :o) nesed mi vobjed a měl jsem fakt blbej den že mi ujel prst na Ctrl+C a Ctrl+V
Tak kdyz se bavime o tom, co koho v poslednich 24hodinach dozralo, tak u me jednoznacne prazsti taxikari... a taky si nestezuju. V porovnani stim je nejaky logovani detska hra.
Me zas dneska dozrali prazsti zebraci...a taky si nestezuju.
karel: logovani prece NENI POVINNE a funkce ComicsDB jsou ti PRISTUPNE I BEZ LOGOVANI. Na auditko a na komentare je treba se logovat ABY SEM NEPSAL KAZDEJ DEBIL a aby se tu nenadavalo zas az tak anonymne jako v jakychkoliv komentarich pod novinovymi clanky (jako Idnes, Novinky atd.). Kazdopadne tim ze te jak rikas logovani dozralo te radi do skupinky lidi s kterou bych se veru nechtel potkat. Coz ti ovsem nijak nemusi vadit...tipuju to totiz spis na o neco vic sklenic nez obvykle. (proste sem to asi musel vysvetlit)
hele, kde se dá sehnat ten dylan dog a nathan never
4 karel: Hm, tak tys to tady osvítil... MdS
... nacpi to vsude, nejlip i na Crew a na stenu sousedniho baraku a vyryj si to do vobčanky... :)
co mě vážně sere: stejnej nešvar zde i na comx.cz, kterej už mě dneska dožral na ultimo je logování na hlavní stránce. sakra chlapci to musí jít udělat líp!!!
de Sade: ano, srstrku bych podrbal hakem docela rad :)
4 Zack: Takže jsi dozajista velkým milovníkem Zdenka Srstky a pořadu "Chcete mě?", že??!!!... MdS
DEmnoG: ... podrbal ho hakem od pytliku k brade :) Proc?
to Zack: teda Zacku, ty jsi ale nezmar:).. ciste hypoteticky, kdyby ktobe pribehl pejsek a obratil se na zada, aby jsi ho podrbal na brisku, tak by jsi ho podrbal nebo do nej kopnul?:))))
mara: :)))) ses mekota :)
a koncim s tlachanim na auditkach.
Turlogh: Omlouvam se za tu zminku o me hypoteze o vazne se beroucich Slovacich. Uznavam, ze nebyla vhodna prilezitost se o ni zminit. Uz to nebudu delat.
Zack: Ty se rad hadas. Ja ne. Nepis, prosim, uz zbytecny veci, ktery by me nutily na ne reagovat. <br>
2) Nebylo to mysleny jako urazka, ale nelibilo se mi, kdyz jsi napsal: "tak je mi te uprimne lito... "...tak si priste davej pozor :)<br>
3) Ja se ji snazil chapat v kontextu.
2) kde ze sem te presne urazil? Ja abych si na to priste dal pozor... Nazor ti neberu, jen mi prijde velmi kratkozraky, zvlast pokud to pouzijes jako jakysi klacek v diskuzi, ktera je uplne o necem jinem...
<br><br>
3) pokud mi neco z toho neni jasne, beru apriory otazku tak jak lezi bezi :)
2) Nerikam ze vsichni Slovaci se (nebo veci, ktere delaji) berou prilis vazne. UPRESNIM: Jen vetsina tech, se kterymi jsem zatim prisel do styku. A neurazej me. Nikoho tim nediskriminuju, psal jsem ze to je moje hypoteza, nerikam ze pravdiva.<br>
3) neformuloval to dobre. Nebylo jasne, jestli to mysli ironicky, jestli to nebyla recnicka otazka, nebo jestli to mylsi vazne vazne.<br>A to je VSE, co k tomu dodam :)
mara: oteviram, protoze jste hromadne delali blbce ze sebe (jako ze nechapete) a z Turlogha (jako ze se neumi vyjadrovat) ... navic se rad hadam :)
<br><br>
1) nevypadalo... jak si na to prisel, to je mi zahadou :)<br>
2) pokud to neni utok, naprosto mi unika souvislost. A pokud to vazne myslis vazne, tak je mi te uprimne lito... <br>
3) formuloval to myslim velmi dobre, ale chapu, ze kdyz nekdo polozi otazku a k tomu prida virtualni pohlavek, tak se na takovou (jakkoliv jednoduchou) otazku odpovida tezko :)
pozvolna zacinam nenavidet zpusob komunikace pres inetova auditka...
chyba "Turloghovy otazky"
Zack: nevim, proc otviras zavrene zbytecne tema, ale:
<p>1) pres akresivni ton Turloghovi otazky jsem se prenest snazil, ale pravdepodobne je to prave ta agresivita, ktera me trochu na te otazce matla, protoze to vypadalo, ze Turlogh nenavidi Evropske komiksy (coz me dost prekvapilo) a chce vedet, co se teda Demnogovi libi.
<p>2) Moje hypoteza o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne NENI UTOK. A je myslena vazne.
<p>3) Dik, ted uz asi chapu, jak to Turlogh myslel, mohl to ale lip formulovat...<p>
...pokracujte v plodne diskusi
to Zack: jen pro upresneni u Druuny se nejsme jist, jestli se jedna o evropsky comics..
to Zack: dobra, budiz ti to prano - i za cenu, ze jsem se musel opravdu velmi soustredit, jakpak zni otazka:) a nektere uz jsem zminil nize - takze: Pixy, Kontejner, Thorgal, Sinkl, velmi zajimavy rozjezd s Metabarony a celkove serie Incal (necetl, ale nekdy bych rad), Asterix:), Promena, Druuna -tady si nejsem uplne jist. Co se tyce evropskeho comicsu, tak to asi bude vse, co me ted napada. Jiste jsem jeste na neco zapomel - mimalne veci, ktere se mihly v Arrghu, Zkratu, Potu, Bedemanovi, kde jsou nektere kusy vyborne - tak me hned netahej za ucho.