to MdS: no přecejen jsem se mezi skáním do vídně snažil připomenout (zřejmě špatně formulovanou připomínkou, a hlavně teda všude :o) ) na nějakou drobnost která je o systému ale jinak v dobrym né?
DEmnoG: CHaaaaa to víš, když seš kompletně našrot a neumíš říct taxikářovi, že chceš na "nějakej" konec Prahy a von tě hodí na vopačnej a ty si toho ani nevšimneš, tak by byl blbej kdyby tě nevokrad:)))))))) Hele, kdy zase skáknem do Vídně, Prevíte? Co duben?
diky za ovace kamaradi :)
jsem rád že se vám rozproudila kreuv alespon tak ja mě. Hahá! taky se dnes kaju a vomlouvam že sem se vám sem nasral mezi rečí s takovou hovadinou :o) nesed mi vobjed a měl jsem fakt blbej den že mi ujel prst na Ctrl+C a Ctrl+V
Tak kdyz se bavime o tom, co koho v poslednich 24hodinach dozralo, tak u me jednoznacne prazsti taxikari... a taky si nestezuju. V porovnani stim je nejaky logovani detska hra.
karel: logovani prece NENI POVINNE a funkce ComicsDB jsou ti PRISTUPNE I BEZ LOGOVANI. Na auditko a na komentare je treba se logovat ABY SEM NEPSAL KAZDEJ DEBIL a aby se tu nenadavalo zas az tak anonymne jako v jakychkoliv komentarich pod novinovymi clanky (jako Idnes, Novinky atd.). Kazdopadne tim ze te jak rikas logovani dozralo te radi do skupinky lidi s kterou bych se veru nechtel potkat. Coz ti ovsem nijak nemusi vadit...tipuju to totiz spis na o neco vic sklenic nez obvykle. (proste sem to asi musel vysvetlit)
co mě vážně sere: stejnej nešvar zde i na comx.cz, kterej už mě dneska dožral na ultimo je logování na hlavní stránce. sakra chlapci to musí jít udělat líp!!!
to Zack: teda Zacku, ty jsi ale nezmar:).. ciste hypoteticky, kdyby ktobe pribehl pejsek a obratil se na zada, aby jsi ho podrbal na brisku, tak by jsi ho podrbal nebo do nej kopnul?:))))
Turlogh: Omlouvam se za tu zminku o me hypoteze o vazne se beroucich Slovacich. Uznavam, ze nebyla vhodna prilezitost se o ni zminit. Uz to nebudu delat.
Zack: Ty se rad hadas. Ja ne. Nepis, prosim, uz zbytecny veci, ktery by me nutily na ne reagovat. <br>
2) Nebylo to mysleny jako urazka, ale nelibilo se mi, kdyz jsi napsal: "tak je mi te uprimne lito... "...tak si priste davej pozor :)<br>
3) Ja se ji snazil chapat v kontextu.
2) kde ze sem te presne urazil? Ja abych si na to priste dal pozor... Nazor ti neberu, jen mi prijde velmi kratkozraky, zvlast pokud to pouzijes jako jakysi klacek v diskuzi, ktera je uplne o necem jinem...
<br><br>
3) pokud mi neco z toho neni jasne, beru apriory otazku tak jak lezi bezi :)
2) Nerikam ze vsichni Slovaci se (nebo veci, ktere delaji) berou prilis vazne. UPRESNIM: Jen vetsina tech, se kterymi jsem zatim prisel do styku. A neurazej me. Nikoho tim nediskriminuju, psal jsem ze to je moje hypoteza, nerikam ze pravdiva.<br>
3) neformuloval to dobre. Nebylo jasne, jestli to mysli ironicky, jestli to nebyla recnicka otazka, nebo jestli to mylsi vazne vazne.<br>A to je VSE, co k tomu dodam :)
mara: oteviram, protoze jste hromadne delali blbce ze sebe (jako ze nechapete) a z Turlogha (jako ze se neumi vyjadrovat) ... navic se rad hadam :)
<br><br>
1) nevypadalo... jak si na to prisel, to je mi zahadou :)<br>
2) pokud to neni utok, naprosto mi unika souvislost. A pokud to vazne myslis vazne, tak je mi te uprimne lito... <br>
3) formuloval to myslim velmi dobre, ale chapu, ze kdyz nekdo polozi otazku a k tomu prida virtualni pohlavek, tak se na takovou (jakkoliv jednoduchou) otazku odpovida tezko :)
Zack: nevim, proc otviras zavrene zbytecne tema, ale:
<p>1) pres akresivni ton Turloghovi otazky jsem se prenest snazil, ale pravdepodobne je to prave ta agresivita, ktera me trochu na te otazce matla, protoze to vypadalo, ze Turlogh nenavidi Evropske komiksy (coz me dost prekvapilo) a chce vedet, co se teda Demnogovi libi.
<p>2) Moje hypoteza o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne NENI UTOK. A je myslena vazne.
<p>3) Dik, ted uz asi chapu, jak to Turlogh myslel, mohl to ale lip formulovat...<p>
...pokracujte v plodne diskusi
to Zack: dobra, budiz ti to prano - i za cenu, ze jsem se musel opravdu velmi soustredit, jakpak zni otazka:) a nektere uz jsem zminil nize - takze: Pixy, Kontejner, Thorgal, Sinkl, velmi zajimavy rozjezd s Metabarony a celkove serie Incal (necetl, ale nekdy bych rad), Asterix:), Promena, Druuna -tady si nejsem uplne jist. Co se tyce evropskeho comicsu, tak to asi bude vse, co me ted napada. Jiste jsem jeste na neco zapomel - mimalne veci, ktere se mihly v Arrghu, Zkratu, Potu, Bedemanovi, kde jsou nektere kusy vyborne - tak me hned netahej za ucho.
willis: tys to odborniku vsechno cet nebo si jen honis triko? :) K vyhledavani ... bude lip.
<br><br>
Turlogh: ja se rozcilovat nebudu... uz sem to tu vysvetloval tolikrat, ze jakykoliv dalsi proslovy na toto tema povazuju za zbytecny :)
<br><br>
mara a demnog: panove, bud sem genius nebo nevim, ale ja asi tak nejak chapu, o co Turloghovi jde... kdyz se prenesete pres tu predpojatost zpusobenou lehce agresivnim tonem Turloghovi otazky, tak jeji obsah je opravdu velmi jednoduchy. (a v teto souvislosti nejaky utoky na Slovaky povazuju fakt za ulet, ktery si, maro, asi nemyslel vazne, ze ne?). Takze k otazce... DEmnoGu ... pokud BBArt vydaval sracky (a v tyhle zemi samozrejme vsichni krome vydavatelu vedeli, ze to bude propadak), tak co ty osobne, z evropske tvorby, povazujes za nesracku. Abychom si jako ujasnili tvuj vkus a preference... Doufam, ze je jasne (prosim, soustred se, fakt to zkus), ze jde o tvuj obecny nazor na evropsky comics, bbart nebbart... Uz si rozumime? (a je to tu duplicitne, protoze nerozlisujes cvaknout a kliknout :)
to Turlogh: Precetl jsem si peclive posledni rekace na moji nevinou noticku k Willisove negaci fr. alb v Levnych knihach a jsem na tom stejne jako Mara... Nemam tuseni, jakym myslenkovym procesem jsi se k otazce BBArtu a sracek dostal:)
to Turlogh: Precetl jsem si peclive posledni rekace na moji nevinou noticku k Willisove negaci fr. alb v Levnych knihach a jsem na tom stejne jako Mara... Nemam tuseni, jakym myslenkovym procesem jsi se k otazce BBArtu a sracek dostal:)
"Poucte nas, mistre, co z evropske tvorby nejsou prumerne nebo podprumerne sracky" Zadnou zminku o BBartu nevidim. Nebo to myslis tak, ze VSECHNY evropsky komiksy jsou sracky? Pustil bych se do rozboru sve hypotezy o tom, ze Slovaci se berou prilis vazne, ale to bych Te asi nastval...
to mara a DEmnoG: Ja bych rekl, panove, ze nepochopeni je na vasi strane. :-) Ja jsem prece prece DEmnoGa nenapadl kvuli zadne skupine comicsu, o kterych by rekl to nebo ono. Jenom jsem polozil jednoduchou otazku: Jestli BBart vydaval sracky, CO neni sracka?
Jinak mám připomínku k vyhledávání. Když zadám třeba Donžon nebo Top Ten, tak mi to hlásí že "nenašel žádný relevantní záznam"což je blbost. Mně osobně to až tak nevadí, protože si najdu komiks třeba podle vydavatele. Ale hlavní funkcí databáze by měla být přehlednost a snadnost vyhledávání pro ty, kteří na nějaký komiks někde narazí náhodně, zaujme je a hledají o něm informace. Těžko budou listovat celou databazí a když jim v rubrice NAJDI nevyjede Top Ten, tak si řeknou že to tu stojí zaprd, což není tak úplně pravda:)))
DEmnog: jo, dvě věci mají docela dobré hodnocení Meteor a Gipsy takže asi nebudou úplně tak špatné a navíc Meteoru vychází už 6 díl, což něco signalizuje.
pro obrance evropskeho comicsu Turlogha & Ogra: Panove, tolik nepochopeni? Mara logickou navaznost pochopil:) Samosebou ze jsem mel namysli francouzska alba z aktualni nabidky Levnych knih. Pokud byste se obtezovali, a vyhledali si na tomto webu Donzon,Troli valky, Nikopol, Ctvrt vteriny na zivot .... zjisti byste, ze od me osubky doslali velmi slusne hodnoceni. A jen co budu mit chvilku, tak nalezite ocenim i serii Meteor, na kterou jsem upozornoval Willise.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.