Taxem cvičně na rychlo skočil (během práce;-)) do Kanzelsbergeru ve Futuru v OV a kdyby to někoho zajímalo - historii nemají, zato posledních pár kusů Oidipia Rexe za polovinu, tedy 99...........
Wiruss: Dík, ale je pozdě. Náš Klub anonymních alkoholiků členství v jiných klubech stejně netoleruje... A sakra - -anonymních- vlastně... Zapomeňte.
Kapis: Přesně v takovým bludu (?) jsem do včerejška taky žil... (Ale i ten otazník v závorce vlastně DEmnoG zrušil.)
....áááá tak to je zajímavé, doteď jsem o to ani nezavadil, protože jsem si říkal, že ta Historie bude slabota a krawina a hle.....už mám v merku další 3 resp. 4 booky;-) A to v tom Kanzelsbergeru dostanu za ten litr všechny 3?
Ono to ze zacatku vypada jako ze vtipna, ale proste ucebnice... ze to tak uplne nebude pravda mi doslo, kdyz Gonick popisuje tusim orgie starych sumeru nebo to jejich staveni mest z hliny, ktery se jim pravidelne roztejkalo :) Byl by to toho pekny animovany serial.
Zack: Ne, ne - právě jsem všechny tři objednal v Minotauru, objednávku potvrdili, já zaplatil "pouhých" 1.598,- a.... A teď už se budu jen těšit. Díky za tip, pánové.
Woffce počítáš špatně ty první byly tlustčí a dražší takže 3x599kč.A opravdu to stojí zato koupil sem až po létech ve větším balíku.A opravdu musím u komksové hystorije světa smeknout je to paráda.
...mizím, mizím - jen ještě:
Zack, Markyz: Děkuju vám 3 x (500,-) - vono nezůstane j u jedný pětistovky. Koukal jsem na Gonicka do databáze a ty tři knihy "Historie světa" vypadaj vážně dobře...
Tak vám, pánové, pěkně děkuju - další pětikilo pude z domu. Pochopil jsem správně, že Larry Gonick nebude žádnej čučkař ? (Tomu, mimochodem, říkám -mít svůj názor-. Ach jo, jsem jak věchýtek... :------))
btw v novém Respektu v sekci Kultura !!Literatura!! je dvoustránková recenze na Modré pilulky a Rodinný ústav - je to fajn, že se o comicsu začíná psát více a více, snad ho lidi začnou během pár generací brát jako rovnoprávné umělecké médium;-)
Ještě k lednovýmu "pindání" o Kruanovi: Zacku, tvoje obavy ze zpackání filmový verze v koprodukci s ČT byly planý. Režii totiž svěřili panu Tomášovi Krejčímu, kterej už prokázal svoji invenci a kreativitu jako režisér seriálů "Horákovi" a "Redakce" ! A né dosti na tom: Protože zároveň "zatoužil natočit film, kerý by divákům přinesl zážitek jako kdysi Nekonečný příběh", nevyhneme se pravděpodobně na podzim příštího roku premiéře jeho fantasy "Poslední děti Aporveru" v hlavní roli - pro změnu - s Jakubem Prachařem. Inu, ne pro každýho platí "proč si dávat malé cíle".....:---------------) (= mám trochu dominantnější profil)
Woffce: Hm :-° Nepěkná zpráva, ale vono to asi nemohlo dopadnout jinak. Poslední dobou produkce Motu spíš skomírala. Musím říct, že při tom závratným tempu vydávání je skoro s podivem, že se Mot udržel tak dlouho. Otázkou zůstává, jestli se někdo po nich chopí podobnejch titulů. Vím akorát, že Argo chce již zmiňovaný Donžon. A zaplaťpánbů za to. Škoda. RIP, Mote.
JOBOVKA
Citace aktuality ze stránek Motu: "Dobrá zpráva [23. 6. 2008] Mot končí."
Tak to opravdu bolí - vlastním (a mám rád) většinu toho, co pan Stable vydal. Převeliká škoda...............
to Zack: tak to mam jinem problem... ja bych ji nepoznal, ani kdyby kolem mne behala nahata a jecela:). Fakt si nepamatuji, jak se ty slecny jmenovali a nijak detailne netusim, jak vypadaly:).
A jiste, takhle plany nakonec dopadaji, jen ja budu chodit po Praze v sutane s bichli na retezu a ty uz davno budes mit Osud z nostopace = ten dedek, co si tam hodi celicko se ti bude jevit dobrej:).
No nic, jak to tak sleduji, tak je dobry cas na to se jet poradne vozrat.
ono to zas dopadne tak, ze budu shanet mesic modelky, ktery budou ruzne moc a ruzne nemoct a pak to bud nenafotim nebo nafotim vozralej v hospode ve tri rano s barmankou, jeji segrou a nejakou cizi pani, ktery jsem pripalil na ulici v ramci hospodskyho jam photo session :)
Tohle je treba z posledni sleziny fotografu, akce "bradavky ven" :)
to Markyz de Sade: to nepujde, zaprvy jsem verny, za druhe ty bys mi zavidel a to ti nemohu udelat. Se nenech premlouvat, ja bych do toho klidne sel, kdybych mel potrebnou postavu:).
4 DEmnoG: Já ti dám nerda. Žádný focení s holkama nebude. Maximálně tak s tebou jak tě souloží kůň a já tomu přihlížím s úsměvem na rtech. Markýzovský MdS
to Markyz de Sade: dej pokoj, mne uple staci, kdyz vidim, jak se pullitry v hospodach umyvaji, takze dalsi flusanec, kdyz teda nebude od pingla, ale od tebe, mi uz neublizi. Joo, zijeme v praseci dobe:).
Nezlob se na me, ale fyzicnem si z nas nejblize nerdovy ty, takze nezbyva nez te pouzit jako model a nechat te sedet mezi par nahatejma slecnama... mi nerikej, ze by se ti to nelibilo:). Dobry je, ze krtka mi nepripominas:).
Se hned nevztekej... ale kdyz si sundas bryle, tak si pokazdy vzpomenu na ten vtip, jak se vyhrabe krtek na nudaplazi par centaku od ochlupeneho luna potici se lidske samicky, zacu a rekne "Kurva, jezku, zijes?"
Ne ze bys tak smrdel, ale bez bryli mas presne ten krtkovsky vyraz :))
Nejde o to "zadarmo" jde o to, ze to bude soukroma party a nepotrebuju, aby se mi do toho prisiralo dvacet produkcnich a majitelu a podobnych prisravacu (nevim jak abaton, zkusnost v NODu, kde jsou holky sice hezky, ale typicky picky s vystudovanou kultorologii a velkyma produkcnima planama :) Nejaky soukromy atelier by byl fajn.
DEmnoG: ja uz se ani nedivim :) Alkoholova priprava je jasna, ja strizlivej samozrejme taky nejsem schopny fotit :)
Tak me napada... v druhy pulce cervence budu delat ArtAsylum andy warhole factory like party, promitacka, chlastacka, workshop kreslirsky fotograficky, s tim by se to dalo slusne spojit.
Momentalne je problem, ze nemame prostor, loni to bylo jeste v atelieru (vesela akce, sousedy privolani policiste fakt nevedeli, co se deje, protoze steny bytu ve ctvrtem patre posprejovany prasatama, bordel a uprostred toho bazenek napusteny vodou, v nem deset lidi sedicich na okraji kolem podobneho poctu poloprazdnych flasek :)
Nevite o necem? Neco jako NOD, ale soukromejsi, kde bude aspon hajzl.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.