Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

4 AZTeck: Tak to jsi mě zklamal. Myslel jsem, že Punťu máš komplet. Styď se. Káravý Mds
Docela vám závidím tu možnost bojovat o pozici v žebříčku. Ještě mě čeká nahodit cca 300 Punťových příběhů, pár mi jich sice chybí, ale........Bože aspoň ty jsi nade mnou :)
Andre: ucelenou ČR sbírku bych taky nechtěl - 5. vydání stejného dílu Asterixe či 15 kilo B.I.T.CH.ek by mě doma k ejakulaci nevedlo;-) Ale antiky a aukro zase oblítávám, to jo;-) Nové věci takmer nekupuju, plně mě zaměstnává a finančně vyačerpává dokupování starších věcí - ale je to radost taková kolekcionerská horečka;-)
Kapis: toho se nebojim. Já nejsem typ sběratele co běhá po antících, aukru apod. a systematicky doplňuje sbírku. Sice na co narazim, to si většinou koupim, ale neprahnu po ucelené ČR sbírce. To si myslím, že jsou osoby předemnou větší pošuci:)
2Andre: A kdyby ses měl dostat dejme tomu na 12.místo, tak radši nebudeš sbírku doplňovat?;-):-D
Já s 4lístky vyrůstal - a k těm starším mám celkem vřelý vztah, takže mi to podlé vůbec podlé nepřijde. Když nad tím ale uvažuju, mám ještě u rodičů někde tež nějaké ty kačery a mikymauze - na ty by přišlo ale fakt až v nejhorším:-)
Nojo, byl bych velice rád, aby se pozice ustálily do čísla 13. Páč číslo 13 nemíním opustit. I za tu cenu, že budu nucen začít podle vkládat čtyřlístky a kačery.
No jo, do TOP 10 vede dlouhá - a moc drahá - cesta;-)
Pozice v top 10 se nastesti zatim ustalily ;))
...to by jeden neřekl, kam až se dá dostat s Kačerama a myšama;-) Za víkend dva místa dolů, snad tu dvacítku udržím chvíli;-)
Tao: No jo niž je to celkem natřískané a stačí ti koupit 2 věci, a jsi o kousek vejš, já to vidím tak, že budu končit někde kolem 500, protože mít tam kupu 4lístků, Witch atd. jen proto, abych je tam měl (4lístek jsem nemusel ani když jsem byl malej) tak to se mi nechce, takže já budu rád pokud se budu dlouhodobě držet kolem 20 :-)
sakra! teď sem koukal na umístění mé "sbírky"... odminula co sem koukal sem klesnul o 30 míst! :)))
Sekce Sbírky je především a hlavně o soutěžení ! :-) A já, DAMNED !, porád padám, a padám, a padám, a padám......
to Wiruss: o soutezeni snad sekce sbirky neni
Jooo kuci vyseru se na to... člevěk sežene v antiku 8 věcí co nemá tak je nahodí a říká si, že by mohl o místo třeba poskočit a ono hov... o 2 místa níž než minule ja se na to ... Začnu kupovat čtyřlístek... ;o)
BJ: jo to máš spidermana............;-)
sakra, už musím konečně taky nahodit tu svou úžasnou spajďáckou ikonu, co si schovávám a pak se uvidí
Pánové, jak se tu dohadujete o tom, kdo je největším Spideyho fandou, je vám doufám jasné - podle ikony samozřejmě - kdo je pravý a skutečný Spider-man? :-))))))))))
Sice o prsa, ale TOP 20 je moje ;-)
pro umeni se musi trpet! :)
choze: já v druháku na střední škole napsal slohovku na téma profil osobnosti o Zlém duchovi aka Hobgoblinovi a učitelka mě ji přinutila přečíst před celou třídou... jen si to představte: "Ehm, takže Zlý duch je ehm superzločinec, který mj. disponuje ehm nadlidskou silou. Tu mu dodává ehm speciální ehm roztok, který ukradl jinému superzločinci ehm Zelenému skřítkovi... víc už jsem se nikdy v životě neztrapnil :(
choze: Velikost sbírky na tom nic nemění...bohužel ne vždycky jsem měl dostatek financí kompletovat sbírky, nebo možnost objednávat si Spideyho v zahraničí.:-(
Navíc jestli už jsi někdy namaloval 2metrovou Spidyho podobiznu v záchvatu fanouškovství, tak mi něco povídej.:-) Připomínám ikonku a +- 20 Spideyho plakátů v pokojíčku:-) Včetně té podobizny.:-)
zack: I ty mám větší já! I když, moment...
To je jako se hadat, kdo ma vetsi hemeroidy, panove :)
spider-man: na to zapomeň, ty Spider-kide, jen porovnej, co máš od Spideyho ve sbírce ty a co já a uvidíš
Oprava: "největší Spideyho fanoušek u nás"
Choze: Hele, titul "Největší Spideyho fanoušek" jsem si už dávno přivlastnil já. Pokud teda někomu nedošla moje ikonka.:-)
VenomCZ, jestli me slysis, smaz si ten inzerat a vloz ho nadvakrat, dos pravnych kategorii... od toho tam jsou :)
zack: Mno, jo vlastně...
choze, vzdyt si tam nacpi co chces, do ty sbirky :)
To mě teprv čeká, škoda, že se nedají přidávat i publikace o comicsu, pár velezajímavých zahraničních mám. No, aspoň je vypíšu do profilu...hmm, koukám, že zatím tu nikdo na nějaké vyčerpávající profily nehraje :)
Uuuffff! Konečně jsem si doplnil svou sbírku zahraničních komiksů...
Ze scanu se uz vydava snad jen garfield, co ja vim. Ale i driv se scanovalo predevsim proto, ze podklady na filmech byly v prisernem stavu.

Jinak ptal sem se Pavlovskyho a Maxx se delal z CD (tzn. digitalni data). Mel jsem to jen v ruce a prislo mi to ok, ale nejak jsem to nezkoumal.
Ptal jsem se přímo u komiksu, ale nidko to asi neviděl...

Nevíte z čeho bral Netopejr podklady pro Maxxe jak na to koukám tak kupa věcí vypadá jak nic moc naskenovana...
andre: no je to trochu picovina, ale me to docela bavilo. Takovy mix maxovyho punishera a nicka furyho, jen s cernochem :)
Kapis: Pozdě... (teď jsem vrátil psa). Moc ale netrpěla - byla vožralá jak slíva a nic nevnímala (pane Srstka)...
Zack ad Baracuda: tak to vypadá dobře, asi se po tom poohlédnu, koukám, že už to vyšlo komplet jako book:)
Woffce: no pokud do ní nebudeš lít chlast a nechat ji trhat psem jak někteří vyjebaní pamrdi zkurvení, tak je jen na tobě, jak moc se chceš kát;-)
royan: Paní Vajnerová z Egmontu mi potvrdila, to co píšeš: "Indián Umpapa" č. 1 vyjde 27.2.. Z toho vyplývá malá rada: Bacha na e-shop s názvem "ShopNet" - nechali by si ode mě (hádám, že bez skrupulí) zaplatit 248 kaček za ještě nevydaný tituly (platívám předem převodem).
Kapis: Ano, ano, já v zásadě souhlasím, kaju se a.... kolik že ocasů má mít ta kočka ?
Spis mam v planu nejake motivacni programy pro komentatory :) Comicsy za kvalitni komenty a tak...
2Woffce: Co na hrách? Na ocelová ložiska, do zmrzlé, profukující kobky, oblečený jen v jutovém pytli, mrskat se dvanáctiocasou kočkou s bodákama a v kuse se modlit bolestný růženec;-) Za každé hodnocení bez komentu jeden den!!!Doporučuju si na to vyhradit některý víkend, to ti bude stačit;-)

......jen jsem reagoval na ultrazběsilé hodnocení zjevně nového uživatele, který chtěl v rychlosti si tu napráskat a ohodnotit vše co má a četl - sám možná bude později litovat, že si na to nedal více času, až bude starší, že si nemá co pročítat po sobě. Jak píše Zack, je právem každého jen hodnotit bez komentáře, ale je to takové o ničem.
Zack: Trochu ? Cha ! A nechtěj to vidět, když si ještě k tomu - já, moula - zapomenu vzít prášky.... Ale vážně: Jeden tlustej souhlas - i já bych byl rád, kdyby každej, kdo aspoň trochu vládne slovem, přidal koment. Jen jsem se prostě na dnešek málo a blbě vyspal - tak pindám... :-)
Woffce: ty ses trochu hysterka, co? :) Proste jde jen o to, ze doted tu vetsina psala komenty (dobry zvyk) a asi bychom vsichni byli radi, kdyby to tak zustalo.
Zack: Hm..., na mě ta poznámka prostě působila natolik mentorsky, že jsem si neodpustil něco ironie - ale to jsem asi "úplně špatně" (hele - uvozovkovej recidivista !) pochopil slovo ZVYK. Nicméně: Díky za připomínku porušení interpunkčních pravidel COMICS db - dám si na to příště bacha... :-)
Woffce: pravo nepsat komenty, jen hodnotit, bych nikomu brat nechtel. Nicmene dobry zvyk to je, ty uvozovky a otaznik jsou tam uplne spatne.
royan: Dík za info - tím spíš jsem vykulenej...
Kapis: Sám jsem tento "dobrý zvyk" (?) asi 2 x porušil - půjdu klečet na hrách ?
Ještě že máme tolik novejch komentářů, alespoň si má člověk ráno co počíst ;-)