Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

to Draco: Precti si konecne Doom Patrol.
Zack: Já mám Cages už roky doma :D
GWB: Tys to trefil (je to Pixy!)
Fry: Četla jsem kdysi a plánuju koupit. Někdy.
Charvos: Přečetla jsem jich asi pět, stačilo.

Tak to se mi nevyvedlo :D No nic....
Co říkáte na DC Rebirth? Pro ty co nepostřehli, tak zde: http://www.youtube.com/watch?v=jRhzLncUaKE
Draco: ja te mam nevim proc spojenou s McKeanem, specialne s Celluloidem, ale to si urcite 'cetla'. Signal to Noise urcite taky. Ale co Cages? Ti to kdyztak pucim.
Draco: Sandmana, Calvina i Goreyho myslím že znáš... kdyby existovalo něco mezi Klikem, Jeníčkem a Mařenkou a Salvatorem, tak to bych ti doporučil:))
Draco: bych ti doporucil usagiho, ted ho ctu znova pekne od prvniho dilu a je to krasne odpocinkove cteni. co si pamatuju tak si to nazvala jako "omalovanky pro deti" :) a ten prvni se mi zda opravdu nejslabsi, tak zkus nejakeho dalsiho.
Draco: Rozhodně zkus Berlín #1 i #2, určitě to je parádní série a tudíž i skvělá volba :)
Sice tě neznám, ale jak to sleduju na okolo, tak je to všude stejné. Předvánoční období, prodlužující se noc a pak přijde volno a lidé začnou mít depku. Doporučuju to všem, chce si to šlehnout, nikoliv drog, ale toho, co tě baví nejvíc, prostě zvyš dávku a to přejde ;)
Je to taková blbost, ale ti z nás, co tu jsou déle a sledují diskuzi a komentáře, mají jistě i nějakou představu o ostatních členech... Mno a mě by zajímalo, jaký komiks byste mi vy, ostatní členové, podle toho jak mě znáte odsud i z reálu, doporučili? Chci vykročit ze své krabičky a zajímáte mě.
Nevim, jestli dobre chapes vyraz 'diskuze' :)
Konečně diskuze plní svůj účel, lidé se hádaj!:D
Vie niekto aké komiksy chystá Meander na budúci rok?
Tak mě napadlo, nezkoušel někdo přivrtnout lištičku na polici za UKK nebo DCK, aby se do té masy dalo zatlačit a srovnaly se ty úžo objážky? Jak se do toho hrábne - aby to plnilo svůj základní účel - tak se to vždycky rozmrdá.
Bleach je stopnutej
Jak je to s Bleachem? Už dlouho žádný nevyšel....
Baatcha: díky, ja som písal Egmontu a žiadna odozva. Už som myslel, že Zlatá klasika skončila, čoho sa stejnak akosi obávam. Bude asi zázrak boží, ak vyjde ASPOŇ tých sľúbených 5 kníh :/
baatcha, Ter: V CP na Chodově to z dneška už mají, takže bych řekl, že to postupně bude od teď i jinde...
Ter: 4 dny zpátky mi Albatros ohledně objednávky Barkse psal tohle:

Dobrý den,
děkujeme za Vaši objednávku v e-shopu Albatrosmedia.cz. I když mnohem raději posíláme jen dobré zprávy, musíme Vás upozornit na možné zpoždění termínu odeslání Vaší objednávky. Došlo k významnému nárustu počtu objednávek a současně se prodlužují termíny dodání také u dopravců. Proto dochází u všech zásilek aktuálně k prodloužení doby jejich doručení až o 5 pracovních dnů.

Prostě žůžo labůžo. Ovšem dokonce už i na stránkách Egmontu je kniha k objednání, takže podle mě je její dostupnost na pultech otázkou pár dní. Mimochodem, kdy to mělo vyjít původně, v červenci?
Videl už niekto v obchodoch tretiu Zlatú klasiku s Carlom Barksom?
Bob: První knížka je vyloženě představovačka postav, nějakej větší děj to zatím nemá
louza: Tak spíš mi jde o to, zda právě vydávaná kniha bude fungovat i když CC žádnou další nevydá. Když to porovnám s ostatní produkcí CC, tak třeba Goon nebo Grandville fungují i samostatně, ale Hanebný parchanti skončili uprostřed příběhu...
Bob : já to čtu. Je to celistvý příběh, zatím i v originále nedokončený. Aktuálně cca 13 sešitů, nebo nějak tak. V té knize co vychází je tak půlka toho co zatím vyšlo. Teď to dostalo spin off, který přímo navazuje na tu hlavní řadu, takže to v bezprostřední budoucnosti určitě neskončí.
Tak jo, zdá se, že Egmont/Albatros se probral z kačeří katalepsie. Právě mi dorazil mejl, že má zářijová objednávka Barksovy Zlaté klasiky byla odeslána ke zpracování... Tak asi hurá, že ano.
Zná někdo Černou palici, co teď vydává CC? Jsou to více-méně uzavřené knihy, nebo jeden příběh na pokračování?
louza: Donutit někoho dělat pořádně svou práci je špatné?
V Egmontu žádné pravítko nikdy neměli :D
baatcha : já ti ho vydavat nebudu, ať ti ho vyndá Lenny když zařídil, že teď celej Egmont nespí a fonty přeměřuje pravítkem, aby bylo všechno perfektní. Ale čert vem Barkse. Říkalo se, že Life and Times bude dárek k vánocům, ale to už asi nestihnou. Leda by mysleli ty napřesrok.
No to mi ho teda vyndej, neměla 16. 11. vyjít ta dvakrát odložená Disneyovská Zlatá klasika s Carlem Barksem? Se z toho dementního Egmontu fakt poseru. :(
Na Crew.cz sa už spustilo hlasovanie o Modrú Crew číslo 8 a hlasuje sa tentokrát len z dvoch kúskov - Okko a Ekho.
mineralk : Podle všeho bude určitě, ale přesný datum se neví. Počítám až po 60 NHM nebo někdy na začátku roku 2018.
Ahoj, nevíte někdo jak to vypadá s tou třetí řadou UKK. bude / nebude? Děkuji
Koci: Presne tak to vnimam. Pre mna bol UKK vstup do sveta komiksu a teraz som uz uplne inde ale UKK, NHM a DC som verny, stale ich rad citam a doplnujem do police lebo prinesie do cestiny to, co by sa tu inac v cestine nikdy neobjavilo.
Jasne, jako vstup do superhrdinskeho comicsu to funguje skvele.
Někdy je to paštika někdy je to steak :D Ale asi bych to úplně nehanil. Mě třeba NHM ke komiksu dá se říct přivedlo a teď už se taky bavím u trochu jiných věcí. Příjde mi že v rámci Marvelu to nováčkovi pěkně ukáže co by se mu mohlo líbit a co ne. A pokud chce někdo jet jen top kvalitu tak přece tohle je mimo jeho rozlišovací schopnost a vůbec by se nad tím neměl pozastavovat ne?
Tak ono je to jako bohaty vyber ze zlevneneho kose proslého žrádla v Lidlu Vs. jidlo z oblibene restaurace. Aniz bych se chtel oznacovat za true comics fan (s tim protezovanim ComiXology jsem vetsi heretik jak Kopernik), tak muj cas je prilis drahy na to, abych cetl kazdej shit jen proto, ze je levnej.
True "comics fans" budou pořád hanit UKK a NHM...na tom se nic nezmění. Komiks v HC za 250? Luxus!
Za 250 i jako zarážku do dveří :D
Dokud to budete kupovat, tak to bude vychazet :)
filozof: Tak zlé mi to nepříjde :)
Třetí řada NHM aneb dáme tam ty největší nuly, hlavně ať tam nejsou mutanti: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Official_Marvel_Graphic_Novel_Collection
Kéž by ty tři omnibusy byly to překvapení, co má Comics Centrum připraveno na listopad, to bych byl raději než nějaká manga, nebo co to kutí.
Zacku, jsi zlatý, díky moc!
Kolosální Conan. To je kolosální problém. Kamarád jej shání, ale nechce se mu za něj dávat 10-20000, kolik chtějí překupníci na Aukru. Tak se ptám zde - netušíte, jestli se někde dá sehnat cbz/cbr/pdf formát nebo jiné formy skenu? Česky nebo anglicky, to je fuk. Snažil jsem se googlit, ale našel jsem akorát tak kolosální kulové... Díky za rady (nebo za link)! Lukáš
Je tu nějaký znalec Sandmana v angličtině? Zajímá mě, jak je to s přebarvením od 5. knihy dál. Je to nějak výrazně jiný/lepší, nebo se přebarvovaly jenom první 4 knihy?
Tak Egmont se nám probral a nahodil obálku a anotaci k Carlu Barksovi. Vtipné je, že podle webu Albatrosu to vyjde 20. 11., zatímco podle Egmontu už 16. 11., ale to je vzhledem k situaci asi detail - hlavně, že to vyjde ještě letos. Co mě ale zaráží, je volba komiksů v tomhle svazku. Jako reprezentativní výběr Carla Barkse bych si asi představoval něco dost jiného...
vidím to podobně.
Ale myslím si, že tomuhle projektu by víc seděla trafika po vzoru UKK a DCKK. Taky nerozumím, proč tomu neudělali nějakou větší propagaci, nebo třeba aspoň nějaký pěkný stojan do prodejen - nevím, jak jsou na tom jiná knihkupectví, ale u nás ve Zlíně jsem v Dobrovském a Kanzelsbergeru viděl jen pár kousků zastrčených mezi dětskými komiksy a v Neoluxoru jsem si toho nevšiml vůbec. A pak se diví, že jsou slabé prodeje.
Já už to beru s klidem. Vyjde - vyjde, nevyjde - nevyjde. Aspoň bude čas, znovu si pročíst Rosu a Scarpu. Spíš teď díky tomuhle eskamotérství nevěřím Egmontu už vůbec nic. Ani omluvy za mizernou redakční práci, ani ty kecy s "naporučenýma" sfxkama, prostě to všechno, kdy vám Egmont tvrdil, že je ve všem úplně nevinně.
teď se na stránkách Egmontu objevilo, že Zlatá klasika - Carl Barks vychází 28.9.

Obrázek tam není a URL vidíte níže, tak kdoví, jak to bude doopravdy :)
http://www.egmont.cz/star-wars-galakticky-atlas-1/