Ej Kacko ja si myslim ze jak uz mas doma teho ovcojeba s bryndzou za rafkem tak byste si meli poridit Beranka a dat si poradne do koryta a na komiksy se uplne vyjebat:*
Mam vzdy tak dobry pocit kdyz citim jak moc jsem pomohl nebohe divce na jeji strastiplne ceste tim slzavym udolim.
Zack: Já mám Cages už roky doma :D
GWB: Tys to trefil (je to Pixy!)
Fry: Četla jsem kdysi a plánuju koupit. Někdy.
Charvos: Přečetla jsem jich asi pět, stačilo.
Draco: ja te mam nevim proc spojenou s McKeanem, specialne s Celluloidem, ale to si urcite 'cetla'. Signal to Noise urcite taky. Ale co Cages? Ti to kdyztak pucim.
Draco: bych ti doporucil usagiho, ted ho ctu znova pekne od prvniho dilu a je to krasne odpocinkove cteni. co si pamatuju tak si to nazvala jako "omalovanky pro deti" :) a ten prvni se mi zda opravdu nejslabsi, tak zkus nejakeho dalsiho.
Sice tě neznám, ale jak to sleduju na okolo, tak je to všude stejné. Předvánoční období, prodlužující se noc a pak přijde volno a lidé začnou mít depku. Doporučuju to všem, chce si to šlehnout, nikoliv drog, ale toho, co tě baví nejvíc, prostě zvyš dávku a to přejde ;)
Je to taková blbost, ale ti z nás, co tu jsou déle a sledují diskuzi a komentáře, mají jistě i nějakou představu o ostatních členech... Mno a mě by zajímalo, jaký komiks byste mi vy, ostatní členové, podle toho jak mě znáte odsud i z reálu, doporučili? Chci vykročit ze své krabičky a zajímáte mě.
Tak mě napadlo, nezkoušel někdo přivrtnout lištičku na polici za UKK nebo DCK, aby se do té masy dalo zatlačit a srovnaly se ty úžo objážky? Jak se do toho hrábne - aby to plnilo svůj základní účel - tak se to vždycky rozmrdá.
Baatcha: díky, ja som písal Egmontu a žiadna odozva. Už som myslel, že Zlatá klasika skončila, čoho sa stejnak akosi obávam. Bude asi zázrak boží, ak vyjde ASPOŇ tých sľúbených 5 kníh :/
Ter: 4 dny zpátky mi Albatros ohledně objednávky Barkse psal tohle:
Dobrý den,
děkujeme za Vaši objednávku v e-shopu Albatrosmedia.cz. I když mnohem raději posíláme jen dobré zprávy, musíme Vás upozornit na možné zpoždění termínu odeslání Vaší objednávky. Došlo k významnému nárustu počtu objednávek a současně se prodlužují termíny dodání také u dopravců. Proto dochází u všech zásilek aktuálně k prodloužení doby jejich doručení až o 5 pracovních dnů.
Prostě žůžo labůžo. Ovšem dokonce už i na stránkách Egmontu je kniha k objednání, takže podle mě je její dostupnost na pultech otázkou pár dní. Mimochodem, kdy to mělo vyjít původně, v červenci?
louza: Tak spíš mi jde o to, zda právě vydávaná kniha bude fungovat i když CC žádnou další nevydá. Když to porovnám s ostatní produkcí CC, tak třeba Goon nebo Grandville fungují i samostatně, ale Hanebný parchanti skončili uprostřed příběhu...
Bob : já to čtu. Je to celistvý příběh, zatím i v originále nedokončený. Aktuálně cca 13 sešitů, nebo nějak tak. V té knize co vychází je tak půlka toho co zatím vyšlo. Teď to dostalo spin off, který přímo navazuje na tu hlavní řadu, takže to v bezprostřední budoucnosti určitě neskončí.
Tak jo, zdá se, že Egmont/Albatros se probral z kačeří katalepsie. Právě mi dorazil mejl, že má zářijová objednávka Barksovy Zlaté klasiky byla odeslána ke zpracování... Tak asi hurá, že ano.
baatcha : já ti ho vydavat nebudu, ať ti ho vyndá Lenny když zařídil, že teď celej Egmont nespí a fonty přeměřuje pravítkem, aby bylo všechno perfektní. Ale čert vem Barkse. Říkalo se, že Life and Times bude dárek k vánocům, ale to už asi nestihnou. Leda by mysleli ty napřesrok.
No to mi ho teda vyndej, neměla 16. 11. vyjít ta dvakrát odložená Disneyovská Zlatá klasika s Carlem Barksem? Se z toho dementního Egmontu fakt poseru. :(
Koci: Presne tak to vnimam. Pre mna bol UKK vstup do sveta komiksu a teraz som uz uplne inde ale UKK, NHM a DC som verny, stale ich rad citam a doplnujem do police lebo prinesie do cestiny to, co by sa tu inac v cestine nikdy neobjavilo.
Někdy je to paštika někdy je to steak :D Ale asi bych to úplně nehanil. Mě třeba NHM ke komiksu dá se říct přivedlo a teď už se taky bavím u trochu jiných věcí. Příjde mi že v rámci Marvelu to nováčkovi pěkně ukáže co by se mu mohlo líbit a co ne. A pokud chce někdo jet jen top kvalitu tak přece tohle je mimo jeho rozlišovací schopnost a vůbec by se nad tím neměl pozastavovat ne?
Tak ono je to jako bohaty vyber ze zlevneneho kose proslého žrádla v Lidlu Vs. jidlo z oblibene restaurace. Aniz bych se chtel oznacovat za true comics fan (s tim protezovanim ComiXology jsem vetsi heretik jak Kopernik), tak muj cas je prilis drahy na to, abych cetl kazdej shit jen proto, ze je levnej.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.