Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Na FB BB/artu jsem zaznamenal, že už ani Planetary nebude, což se dalo čekat, když teď ony první dva díly nabízí za 99 Kč, RIP
CC vydává 10/2017 Temnými hvozdy. Víte někdo vo co jde hele?
Vyšlo další pořadí knih v NHM a žádný X-Men ani Shang-Chi, tak snad se jich dočkám v třetím čtvrtletí...
No hlavně jde o to, jak to skončí...
Kapis: A přesně takto to začíná :D
charvos: taxem se k tomu konečně dostal - a teda doufám, že "komiksové holky" jen nemají úplně informace, jinak budu dost nasraný. Hlavně vydat Wonder woman kurva a 100 nábojů dva díly před koncem, jak je venku 11 knih, nic???
jankie: To víš, co my pro tebe neuděláme:))
Díky adminům za okamžité přidání Modré crwe :)
@Kapis: tady mas nejake odpovedi: www.youtube.com/watch?v=rthaOsoBhU0
Můžou prosím admini vložit NHM 11, Fantastic Four?
Chybí tu stále poslední díl komiksu Jirky Krále.
A co Americký upír a DMZ? Je tu ještě šance?
Kapis: 100 naboju urcite bude a treba se hecnou a vydaji letos oba dily:)
Charvos: neeeee to znamena jeden max dva komiksy za mesic a 100 naboju dovyjde roku 2020
Kapis: Netuším... :)
@Kapis: leden/unor ma byt punisher :)
Toe: zkusím to ještě jednou: nemáš nějaké info co jak letos vydá BBart? Zajímá mě v podstatě jen 100 nábojů a Sága, ale samosebou bych rád celý edičák viděl, pokud nějaký bude. Díky.
Lidi zkoušel jsem se dostat na stránky Petra Kopla, ale ony nefungujou. (podle avastu byly napadeny hackery) Nevíte te o tom něco?
No poslední dva tituly jsou "New Mutants" a "Pet Avengers", takže mám dobrý důvod je podezírat
filozof: Za to asi Hachette moc nemůže, pokud jim v Marvelu řekli "Mutanti ee"
Doma mám takový lísteček s hrdiny, kteří se ještě neobjevili v červené řadě (většinou mutanti) a pravidelně sleduju anglickou wikipedii. Místo nich se dočkám nějakých "Pet Avengers", ať jde Hachette do háje...
Toe: nějaké zprávy o edičním plánu BBArtu na r.2017? Bude 100 nábojů?
re: seneke; Fry - diky moc! mrknu
Fuf00n: 2000 AD je z toho, co hledáš asi nejlepší :)
Zdravim, neporadil by mi nekdo nejaky zahranicni magazine uzavrenych comics pribehu (neco jak Crew), napada me jedine Heavy Metal, predem diky ;)
Zdravím,na aukru dražím Incal v pevné vazbě od koruny..kdo by měl zájem..
Dik, eviduju to v mailu, nejpozdeji o vikendu to nahodim.
Tak se mi dnes překvapivě ve schránce objevil výtisk Battle owl - 200 stripanů - zázraky se přeci jen dějí, už jsem ani nedoufal po takové době...
Zack: O víkendu ti pošlu toho Jirku a nového Toma a Jerryho, jsem pořád v práci teď před vánoci...
Toš jsem se rozhodl podpořit kapku BBArt a krom povinných 100 nábojů koupím i Ságy (s Bažináčm v barvě počkám), ale jestli to kurva nevydají do konce, tak...tak....tak budu nasraný jak cyp!!!
My bad, dal jsem to jen na fb.

http://www.facebook.com/ComicsDB/
21 listopad v 10:00 ·
Strašně to letí, než jsme se rozkoukali, tak skončila jedna soutěž a začala jiná. O Marvel se můžou přihlásit tito: 213.180.38.250, kadas97, fel68. Další losování za 14 dní, kdy budeme rozdávat Hilda se vrací.
Nebola tu náhodou dávnejšie súťaž o "Marvel - Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku".
Nie že by som si fandil, že som vyhral, ale asi tu nie sú výsledky (alebo sa mi to iba snívalo? :D)
Agent24: Přesně, jestli to u dalšího bude taky, tak se na to snad vykašlu.
Ty UKK snad dělají v Africe. Už druhý komiks a odlepuje se folie na deskách. Už jsem se jim na to vyprdnul. :-(
GWB, Draco: dík, není co řešit, už to žena dostala jako první položku pro Ježíška;)

A kua se tak dívám a ta série ZOOM je nějaká vyprodaná, mám jen první díl, asi bude třeba rychle dokoupit. Jak to ten Prokůpek dělá, že všechno od něj jde tak na dračku?
Kapis: Velkej šéf mi včera doporučil si to koupit. A Velkej šéf má dost dobrej vkus. Lepší než já bychsem řek.
Kapis: Omluvuju se, jsem se zasekl, neb toho musím číst ještě fůru, snad brzy okomentuju... na jednu stranu si myslím, že nelze nedoporučit, na druhou stranu, nepřečetl jsem to ještě zdaleka celý a co když se to nějak rapidně zhorší?:)

Jináč už to tu někdo jednou hodnotil, tak třeba se přizná a poví něco...
Bush: tak co ten Cech objevitelů? Je to velké dobrodrůžo? Jsem na to už kapičku nadržený a asi si to nechám naježit, ať mám pořádné vánoce.
...a to jsem se ještě nedostal k těm tvým adoracím kultu Havla ve stylu Kim Ir Sena, které si tu nasázel. Ale na všechno dojde :)
Kapis: Jen pošťuchuj, ale myslím, že bychom se asi opět neshodli... vůbec na ničem:D
Jen jsem tě tak pošťouchl, ale že by Bush patřil před soud za válečné zločiny, o tom žádná.
Kapis: Se mě ptáš na názor, nebo že bys taky zavřel Bushe?:D
Chacha, tak ten Trump to vyhrál, no to je mi prdel! Ale tak jak to Killary Hitlerová nevyhrála, tak by ju aspoň mohli zavřít za Kosovo a Libyi, co Bush? :-)

PEOPLE vs. MEDIA 3:0 (Zeman, Brexit, Trump) :-D
Jop, tiskárna nestihne dodat do konce roku vše, takže něco se bude muset posunout nebo popřeházet...
punisher: Co vím, tak bohužel selhala tiskárna, která podcenila konec roku a teď nestíhá. Ale je to informace z druhé ruky.
Neví někdo co se zas děje s BBartem? Ještě v úterý měli v edičáku Barman a Punishera a teď už tam je z komiksů jen Bažináč a dotisk Suicide Squad.