charvos: taxem se k tomu konečně dostal - a teda doufám, že "komiksové holky" jen nemají úplně informace, jinak budu dost nasraný. Hlavně vydat Wonder woman kurva a 100 nábojů dva díly před koncem, jak je venku 11 knih, nic???
Toe: zkusím to ještě jednou: nemáš nějaké info co jak letos vydá BBart? Zajímá mě v podstatě jen 100 nábojů a Sága, ale samosebou bych rád celý edičák viděl, pokud nějaký bude. Díky.
Doma mám takový lísteček s hrdiny, kteří se ještě neobjevili v červené řadě (většinou mutanti) a pravidelně sleduju anglickou wikipedii. Místo nich se dočkám nějakých "Pet Avengers", ať jde Hachette do háje...
Tak se mi dnes překvapivě ve schránce objevil výtisk Battle owl - 200 stripanů - zázraky se přeci jen dějí, už jsem ani nedoufal po takové době...
Zack: O víkendu ti pošlu toho Jirku a nového Toma a Jerryho, jsem pořád v práci teď před vánoci...
Toš jsem se rozhodl podpořit kapku BBArt a krom povinných 100 nábojů koupím i Ságy (s Bažináčm v barvě počkám), ale jestli to kurva nevydají do konce, tak...tak....tak budu nasraný jak cyp!!!
http://www.facebook.com/ComicsDB/
21 listopad v 10:00 ·
Strašně to letí, než jsme se rozkoukali, tak skončila jedna soutěž a začala jiná. O Marvel se můžou přihlásit tito: 213.180.38.250, kadas97, fel68. Další losování za 14 dní, kdy budeme rozdávat Hilda se vrací.
Nebola tu náhodou dávnejšie súťaž o "Marvel - Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku".
Nie že by som si fandil, že som vyhral, ale asi tu nie sú výsledky (alebo sa mi to iba snívalo? :D)
GWB, Draco: dík, není co řešit, už to žena dostala jako první položku pro Ježíška;)
A kua se tak dívám a ta série ZOOM je nějaká vyprodaná, mám jen první díl, asi bude třeba rychle dokoupit. Jak to ten Prokůpek dělá, že všechno od něj jde tak na dračku?
Kapis: Omluvuju se, jsem se zasekl, neb toho musím číst ještě fůru, snad brzy okomentuju... na jednu stranu si myslím, že nelze nedoporučit, na druhou stranu, nepřečetl jsem to ještě zdaleka celý a co když se to nějak rapidně zhorší?:)
Jináč už to tu někdo jednou hodnotil, tak třeba se přizná a poví něco...
Chacha, tak ten Trump to vyhrál, no to je mi prdel! Ale tak jak to Killary Hitlerová nevyhrála, tak by ju aspoň mohli zavřít za Kosovo a Libyi, co Bush? :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.