andre: Don Rosa se vyjádřil v jednom ze svých komiksů jasně. Máš scénu, ve které ukazují Skrblíkovu koupelnu a vedle záchoda má hromádku DT komiksů. K čemu je tam asi má? :)
baatcha: o to ani nejde, je to , když to zjednodušim, jeden z důvodů proč přestal kreslit. V DT použili jeho náměty, předělali si to po svim, nezeptali se ho na názor, snad ho ani neuvedli v titulcích, natož aby něco dostal. ...... On byl holt v 80s rád že se dostal ke kreslení kačírků, ale pak byl "rozčarován" když zjistil, že mimo jedný platby na začátku už nedostane nikdy nic z žádnýho reprintu atp. a nemá na své dílo v podstatě vliv.
Tak doufám, že za to od českého egmontu Don něco dostane (u Disney věcí to není samozřejmost) a bude konečně smysluplné ho pozvat do ČR na autogramiádu:) .... Ale když je na titulce napsáno "Don Rosa" tak by měl. ...... Jo a pozor, Don nemá rád spojování jeho jména s "Kačer, ú-u!" ;-)
Punisher MAX #10: Valley Forge, Valley Forge vyjde 28.6.
Tři a půl roku ticho po pěšině a letos dva díly s odstupem dvou měsíců! Doufám, že nás něco podobného letos čeká i se 100 náboji.
2scha: S BB Artem bych fakt nepočítal. Kromě toho, že všechny omnibusy Daredevila jsou pořád v prodeji, tak v Marvelu už moc nejedou. Letos teda asi po třech letech vydají Punisher Maxe, ale to je tak všechno. Jestli u nás někdy Alias vyjde, a že by si to zasloužil, věřil bych spíš Crwi. Zkus se zeptat na jejich auditoriu.
MB: Ohledně Cechu buď úplně fklidu. Je to ukončené kompletně a není to žádný spoiler když řeknu, že pokud ti přeživší neumřeli, žijí šťastně až dodnes. Tedy kdybych to pronesl někdy v roce 1940 - ale to zas ještě nebyl tento špalek vydán, je těžké se v tom nezamotat. Po vyloženém pokračování to nevolá - a podle děkovačky na konci se s tím dělali osm roků, takže o druhém dílu si dovolím zapochybovat - aspoň teda v nejbližší době. Žádné "pokračování příště a teď se uhryzejte třeba pět let" tě nečeká. A je to dobrá jazda.
MB: Je to epizodně uzavřené - vyřeší se dílčí zápletka a skupina dobrodruhů se může vesele pustit do dalšího dobrodružství. Další díl však vytvořen prozatím není, takže je samozřejmě otázkou, jestli vůbec vznikne. Záleží na autorské motivaci a komerčním úspěchu. Předpokládám.
Pro ty, kdo četli Cech objevitelů. Docela mě děsí, že tak obrovská bichle je označena jako první díl, tak se chci zeptat, jak to vypadá s koncem? Čili je to kompletně uzavřené, nebo je to tak napůl, tzn. hlavní dějová linka uzavřená, ale hromada nedořešených věcí kolem, nebo je to stylem "pokračování příště" ? Samozřejmě bez spoilerů, prosím.
Kapis: Nějak jsem se ztratila v pérech a rozhoďnožkách.
Teď ovšem POZOR! BULVÁR! Potkala jsem Yamu, má roční dítě, je vdaná a spokojená. To jenom jak jsme se divili, že úplně zmizela a nevěděli jsme co s ní je. KomiksFest ji krapet vyléčil z komiksů asi.
A je jistě pravdou, že určitě je mnohem méně chlapů, kteří nevytáhnou péro, když jim baba roztáhne nohy, než bab, které roztáhnou nohy, když před nima chlap vytáhno péro:) Zkrátka jsme rozdílní, od přírody.
Taková výživná diskuze a já to musim minout!
Kapis: Hele, já si myslím, že je fajn bejt maminka. Je to super. Ale kurva super není, když chlapečci nemaj bejt tatínkové! V tom slabikáři na protější stránce básničky o maminkách (Na co jsou holky na světě) je totiž básnička Na co jsou kluci na světě a tam o otcovský roli není ani slovo, jen o dobrodružství a objevování. A jako já si myslím, že dobrodružství a objevování cajk, ale že otcové sou kurva taky třeba!!! Nebo si máme ty haranty udělat někde ve spermobance? Ty kluci tam nemaj zmínku ani o svý roli zploditelů. A to je divný.
jankie: zbytečný emoce, kdybys náhodou zas někdy něco přidal, a my to zignorovali, tak se přímo zeptej na ten konkrétní příspěvek (ideálně v tom samém foru). Pokud něco zamítneme, co dáte do návrhů, tak píšeme i proč. Když hodíš do Pindárny nějaký závěr z konspirační teorie, tak se nad tím nejspíš zas jen uchechtnu, pardon, jsem už tak vadně zapojenej.
a) jen jsem se zeptal
b) malinký post jen na 23 řádků s popisem a fotkami je v připomínkách dva týdny, pomůže tedy přidat znovu?
c) mezitím byly 6x přidávány jiné komiksy, tak jsem bral, že byl admin online a komiks přidat nechce
d) pokaždé jste mi přidali moji žádost takřka obratem, tak jsem myslel, že je to zamítnuté a jen jsem chtěl vědět proč (zbytečně jsem se sral se skenováním a čištěním)
e) omlouvám se, že jsem teď chtěl párkrát ublíženě přidat nějaké věci, co chyběly a já je mohl naskenovat, už tady komika dělat nebudu
f) tady máš komicky ukřivděný komentář :P aneb budujeme fanouškovskou základnu :D
Bud to nektera z pomazanych hlav rozhodla, ze sem nepatri (bez ohledu na jakykolik precedens) nebo se k tomu zadna z pomazanych hlav nedostala. Tyhle komicky ukrivdeny komenty tomu nepomuzou, poslat data a ukazky by mohlo.
Podle dat bych rekl, ze spis kamaradi. Nenadelas nic. Svyho casu jsem zvazoval scoring zalozeny na vahach, ale predstava, ze to nekomu vysvetluju a dohaduju se s lidma, proc zrovna nejaka skupina nicku ma minimalni vliv na celkove score me od toho odradila. Ono to ostatne i tady nic nemeni, score 3.0 je s ohledem na devalvaci hodnoceni vlastne uz odpad.
Všiml jsem si u komiksu Norek, že se tam objevilo několik maximálních hodnocení od lidí, kteří kromě toho buď vůbec nic, nebo skoro nic jiného nehodnotili. Že by autor v akci?
Tohle dava smysl. Bude to jen o tom, jak rychle to zpracujou pro comixology, protoze plan je urcite mit komplet katalog. Bych bral minimalne jako plus to, ze kdyz mas neco koupeny na Amazonu, tak dostanes 'kopii' i na comixology, zrovna u Amazonu bych to jako samozrejmost nebral :)
Zack: Tak to dopadlo následovně. To, co mám koupené na Amazonu a zároveň to prodává i Comixology, se mi v Comixology objevilo, jako bych to měl koupené i tam, takže na to normálně funguje guided view. Z toho, co mám na Amazonu a Comixology to neprodává, se mi v Comixology objevilo pouze to, co má u sebe na Amazonu ikonku Comixology, což, jak jsem zatím zjistil, je pouze manga, na kterou samozřejmě guided view nefunguje. Komiksy, které mám z Amazonu a tu ikonku nemají, se do Comixology nepřenesly.
Takže spokojenost tak půl na půl a jsem zvědavý, jestli to do budoucna nějak pořeší všechno.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.