Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Tormentr: Zanrove asi ano, ale soucasny Deadpool je zabavna vyvrazdovacka pro uplne jinou generaci pubertaku nez byl Lobo. Je to takovy Spider-Man, kdyby byl sileny sociopat. Kdybych mel neco ted prirovnat k Lobovi, tak asi I Hate Fairyland od Skottie Younga.

to Tormentr: No, je to asi desetkrát ukecanější a ne tak řízlé death metalem. Ale zábavně ukecanější.
Dotaz na vlastníky a fanoušky Deadpoola: V čem je Deadpool jiný než komiksy s Lobem? Loba mám rád a tohle vypadá dost žánrově podobně, nebo se pletu? Díky za info :)
Killingjoke: U Skalpů jsem dočetl 3 díl a šetřím na další. Tam bych se nebál, tam jsou prý prodeje dobré a další díly jsou už oznámené. Myslím že i ty Southern Bastards budou ;)
Začínám litovat své zásady kupovat a číst všechno. Nebrali by ti vydavatelé platby v naturáliích? Třeba nějaké pěkné somálské dítě na náhradní díly?
Tormentr: Parker jako vítěz je velké a příjemné překvapení. I já jsem pro něj hlasoval. Upřímně ale už moc nevěřím, že by mu to pomohlo s prodeji. Když se podívám co vychází, tak povětšinou táhnou fantasy/sci-fi série, manga a komplety. Takže já za komiksy šetřím každým rokem víc a víc, protože nic z toho už prostě nečtu a nebaví mě to. Kriminálka a realistické komiksy tady moc nejednou... Proto jsem rád, že vyhrál také Jason Aaron za Skalpy. To je pro mne nejlepší série, která zde vychází. Doufám že aspoň u něj ty prodeje budou takové, že třeba v budoucnu dostaneme i Southern Bastards.
Killingjoke: Taky asi ušetřím. Jediné, co mě těší, že ve Fabule vyhrál Parker, snad mu to zvýší prodeje a Crew popřemýšlí o pokračování.
Tormentr: Tady jsem našel první souhrn z vydavatelského panelu...

http://www.casopisxb1.cz/aktuality/crwecon-2017-report/

Já osobně asi dost ušetřím, škoda, ale ještě si ten report jednou projdu...
A co ostatní vydavatelé, nějaké zásadní odhalení? :D
Velkej šéf: Díky, tak nějak jsem to čekal
jh666: Nepřijel. Vzkázal jen, že bude Punisher a Sága. A možná nějaké DCčko.
Zdravím, není tu někdo, kdo by se podělil o nějaké info z vydavatelských panelů z Crweconu? Hlavně od BB Artu (pokud teda letos přijel).
Toe: Díky za odpověď! :)
V DCKK je navíc ještě Superman Annual #13 (příběh "Nejlepší den") a 6-ti stránkový bonusový materiál z Action Comicsu Annualu #11 (takový kreslený popis postav).
V Posledním synovi jsou pak navíc 4 strany skic Adama Kuberta
prosím, ví někdo, jak moc se shoduje Superman: Poslední syn od BBArtu a Superman: Poslední syn Kryptonu z DCKK? Je v DCKK nějaký sešit navíc? (bonusový retro sešit nepočítám) Díky moc!
Draco: Och, nikolivěk. Kdysi došlo k takové nehezké situaci, že jsme se zde a na crewním auditku vyskytovali dva podobného jména. Já s oddaným respektem k diakritice a mezerám (Velkej šéf) a antiautoritářský, protikodexový, ale ve vodách neunicodového internetu jistě praktičtější velkejsef.

Po chvilce konfliktů pak velkejsef moudře ustoupil a tuším, že jsi se přejmenoval na Taurena? A nyní, zdá se, přichází nová inkarnace, totiž MindReader.

Tak, snad ty Velmi křehké vztahy takhle narychlo stačily.
Jeee, cus

Cejtim se jak kdyz se dostanu do rodnyho domova, kde se nic nezmenilo

-bejvalej malej smrad velkejsef
Tormentr: Letos možná dotisk Watchmenů. DC a 100 nábojů snad příští rok, na Preachera už se jich dlouho nikdo neptal.
GWB: no, koupil jsem si po dlouhé době Andělská tajemství, která mi pak chvíli ležela - a jaxem je přečetl nenadšen jsem se zařekl, že to byl poslední Gaiman - ale to už jsem měl koupenou 1.Knihu hřbitovní - a ta se mi zase líbila, ale už neechcůůů, ať se opováží vydat dalšího Sandmana!! To budu bokotovat :) no i když....
Mám dotaz, jak to vypadá s BBartem, zrušil všechny komiksy kromě Punisher MAX a Ságy? Máte někdo nějaké bližší info? A dotisky Preachera neplánují?
Na Egmontu vyšel Thorgal 11, konečně...
Nechci plevelit v komentářích, tak se zeptám tady:

Kapis: proč už nechceš kupovat nic od Gaimana?:D

cyboy: jak to děláš, že přečteš komiksy (i bichle typu Lary Croft) prakticky hned po vydání?:)
Jo, ale v tý příloze kdovíjak bombastické informace člověk nenalezne... :-)
Tak to bych si to měl jako správný historik pořídit.
Dějiny a současnost mají v aktuálním čísle přílohu Komiks a dějepis
http://dejinyasoucasnost.cz/archiv/2017/5/priloha-komiks-dejepis/
!!!POZOR SOUTĚŽ!!!
(omlouvám se za CapsLock, ale potřeboval jsem upoutat vaše zraky)

Jestliže chcete získat 1.číslo komiksu "Rumcajs se vrací", jdětě na níže uvedený link
http://michalopitz.blogspot.cz/2017/05/vazeni-ctenari-prave-vychazi-1.html
CV: správně a jedině dobře tak!
Kapis: To přísaháme!
A já se budu dívat i po skončení MS, prostě neodejdu od televize.
Tak doufam, Vy maloverni, ze dneska a az do nedele;) se budete divat az do konce, at se deje co se deje.
Jh666: dik tak na wiki jsou terminy az do zari takze pocitam ze to pojede a to je dobre.

No a psal jsem jeste jednou a ptal se na posledni dil Candideho a ten ma byt taky pristi rok. Tak doufejme ze se Saga vykoupi a nebudou mit duvod sekat 100 naboju a Candideho. Kdyz to vezmu kolem a kolem tak tim ukonci dve rozjete serie.
Kapis: Na FB později zveřejnili díly až do 20. Na wiki jsou i s obsahem. A kartonu u jednoho dílu byly ještě potvrzeny Flash: Zrozen k běhu a Wonder Woman: Kruh.
Musím říct, že cedule, která mi přišla v rámci předplatného DC kompletu, se mi docela líbí. Nějaké info, jestli to bude pokračovat? Na stránkách je furt jen těch 13.dílů. Doufám, že to bude pokračovat.
Kdyby náhodou někdo tápal nad sloovem fanošuk tak linkuju nápovědu;) Jojo, týmu se fandí až do konce;)
http://historje.tumblr.com/post/125433255476/%C4%8F%C3%ADl-por-f%C5%A1ehni-zpr%C3%A1vn%C3%AD-fano%C5%A1uki
Killingjoke aspol: Sorry jako, nezlobte se teď na mně, ale správny fanošuk může nadávat, kritizovat, vypískat svůj tým po zápase, může taky bojkotovat zápasy, pokud třeba jejich tým tuneluje nějaký zkurvený pražácký zmrd, jak se dělo roky Baníku, ale nemůže odejít ze zápasu nebo si ho vypnout, bo se jim nedaří. Není tam žádná arogance vůči fanošukům, kluci se snaží, takže tohle já neakceptuju, ať si o Jandačovi myslíte co chcete. Můžeme se bavit i o principu MS, kterému by možná prospělo hrát ho jednou za 4 roky, jak fotbal se všema hvězdama (hráči jsou ale doslova majetkem NHL a IIHF se nikdy nezbaví takého byznysu, i když tam nehrajou nejlepší - na MS!!), ale kurva nevypnu to po druhé třetině jen že prohráváme a nemůžou to nastartovat. Také fanošuky mám nejradši co fandí, jen když se daří - na Baník v mistrovské sezóně chodilo 16 000 lidí a pak sotva 4-5, to ať jdou takoví fanošuci do řiti.

Jak se zpívalo na Baníčku, když lidi začali odcházet 10 minut před koncem: fanoušci, kam odcházíte, kááám odcházíte, vy kurvy kam odcházíte?? Kááám odcházíte, vy kurvy kam odcházíte.... :)
Kuva, těch 100 nábojů musí vyjít! Nevěřím, že by BB zařízl sérii 2 díly před koncem. Na zaříznutí kvalitních krimi sérii jsou kadeti u Epochy (nekomiksově)! To vyjde, nebojte a nepanikařte! Akorát jsem skeptický k tomu, že vyjde i "14 díl" - speciál Brother Lono, což je škoda!

Ad hokej.: Hokej je pro mne vedle komiksů a knih osobní posedlostí. Jako kovaný Vítkovičák, jsem však taky tu televizi po druhé třetině vypl a šel si číst. Nájezdy už jsem zase viděl, to jo. Ale nezlobte se na mě, nebudu ty naše hokejisty honorovat. Pro mne to byl obyčejný cirkus, na čemž jsme se shodli i s nejlepším kámošem. 2 třetiny hrají hovno (v potaz beru, že jsme dostali dva góly hodně nešťastně) a pak jim tam pár fíku padlo, no a co? To asi pán Bůh zrovna nebyl doma. Fini si to prohráli sami. Já chi vidět stabilní výkony! Jandač pro mne není reprezentační trenér, ale samozřejmě nejsem úplný kokot a budu jen rád, když mě jeho výběr překvapí a nějakou tu placku doveze. Zrovna jsme vlítli na severského Nora, tak doufám, že předvedeme co je česká hokejová škola!!! Takže, sportu zdar a hokeji zvláště! :D
je ostuda, že jim 100 nábojů tak dlouho trvá, ale na druhou stranu letos vyjdou celkem tři díly Ságy!
Pokud to pujde v rozmezi 3 mesicu jako ted posledni dva punisherove, tak to je urcite dobre, uz se tesim az si to dam cele komplet
Všechno až příští rok ... Aspoň, že vydali tu Wonder Woman :D
Tak mam odpoved. Jestli je dobra nebo spatna si musi odpovedet kazdy sam:

Dobry den,
mame v planu vydat 100 naboju 12. a 13. dil, ale asi az v pristim roce.
Charvos: Jenže na otázky, který jim dávali lidi na FB, na většinu odpověděli, že spíš až příští rok (Harley, Western, Gotham). Ve vzduchu ještě kromě nábojů visí Sebevražedný oddíl, JL, Superman Země 1 a Arrow.
Kapis: vidis to moc cerne, loni taky nemeli 100 naboju v edicaku a vyslo to (http://www.bbart.cz/data/edicni-plan/EP%202016.pdf)
I když, jak ten edičák ještě jednou projíždím - v září vyjde "Navždy družičkou", což by mou hořkost mohlo trochu osladit, pravda.
No zasloužíš, jak už člověk fandí - tak až do konce, a to nemyslím tím ponožky na zrcátkách a kdo neskáče není piča, hop hop hop;) Škoda, že jen tohle zvedá to naše národní uvědomění. Palacký by plakal. I když už se skoro slavilo osvobození od fašismu, který nás chtěl smazat ze světa. A už se i relativizuje o tom, kdože nás to vlastně za strašných obětí osvobodil.

No nic jebat, jak vyhrajou, tež budu skákat, ale z jiného soudku: dneska jsem objevil celý edičák bbartu, paní mi ho chtěla poslat poštou, ale spokojil jsem se s pédeefkem:
http://www.bbart.cz/data/edicni-plan/EP%202017.pdf

Zdá se, že 100 nábojů letos nebude - napsal jsem i dotaz, dám vědět, ale jsem zcela cynycki spektický, hlavně, že vyšla pyčovina wonderwomen2, na kterou se jim zas bude prášit 10 roků.
No jo, no jo, zasloužím za nedostatek důvěry vynadat. Já vím, jen do mě.
Kapis: Prý to nedokoukalo víc lidí, říkali mi kamarádi. No jejich problém, protože takovou zápletku málokdy zažiješ a prožiješ - já jsem mezi druhým a třetím gólem zapaloval jedno cígo za druhym a lítal do vzduchu, brácha mlátil do stolu jak Záruba, až půlitry nadskakovaly... a to ještě o nic moc nešlo:)
Smarjapannonanebi jak vypnul?
GWB: Koukal jsem dvě třetiny, pak jsem to nemohl vydržet a vypnul jsem to, takže jsem to dneska stahoval a teď jsem to trochu sestříhal, abych si to pustil večer.
jh666: díky moc...! zajímavé, že to nikdo z kolegů nezaznamenal... co nejdříve přidám...

Btw, koukals včera na Finsko? Já dostal málem mrtvici... ale nádhera...