Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

mára: O rozšíření se už postarala Crew
Macomix: udělej jich sto, tohle si zaslouží být rozšířeno.
Isbn neni podminkou. Udelej jich tak 50 a muzem se o tom bavit :) A ted logoff a dodelej meaning of life :)
Zack, DEmnoG: ISBN to samo nema (stejne treba jako Kook :) Ale ja to sem hazel stejne jen ze srandy, jinak by to bylo v „Navrhy do databaze“ ;)
Existuje dokonce TOP 100, co na mou zadost kdysi delal Azteck, ale nejak jsem se nedostal k tomu s tim neco provest.
A to mi připomíná, co udělat něco jako "sběratelský TOP10" kde by právě byli takový věci jako 666, nebo Sémě zkázy v kůži atp.
A další.....
DemnoG: vyjma pár ultra vyjímek, jako je například čtyřlístek 666, myslim.
Dalsi hrdina, co resi, co podminky splnuje a co ne a vi o tom prd (to jako ja). Zakladem je mam dojem ISBN a to pocitam macomixova vecicka v nakladu 3ks mit nebude:).
To me bavi, kdyz lidi, ktery s tim nemaji naprosto nic spolecnyho zacnou resit, co podminky splnuje nebo nesplnuje. Podle me nesplnuje (neni to comicsova publikace vydana u nas). Ale posli to Azteckovi, on je sefredaktor.
Ten Batmobil bych si nekoupil. Má to moc nízký prahy...
macomix: podle mně je jedno, kolik sis toho "vydal", podmínky databáze to splňuje na 100%. A už jsem si u teba jeden mailem objednal, jestli je možno;-) Snad jsem byl první a bude k dispozici.
macomix: koliks toho vydal, ty vydavateli? :)
Já ti to tam klído nahodím taky :)
macomix: proč ne? pošli všechny detaily, ať si po pár letech taky něco vepíšu do db.
tohle mi asi do databaze nedate, co? :D

Nový kulturní portál bozo.cz hledá tvůrce osobitých komiksů, kteří by své práce chtěli více či méně pravidelně představovat vnímavému publiku. Více info: bozo(z)bozo.cz
Mít volný peníze tak do toho jdu:)
Já uvažuju, že bych si pak jednou, až budu "dospělej" koupil kvalitní repliku z 60s, ta se dá i s přepravou pořídit tak kolem 2. Páč o kabrioletu stejně přemýšlím, tak proč si nepořídiť něco, co tak neztrácí na hodnotě:)
Kolik to tak zere...
Draco: chachacha, ale chtěl jsem vlastně napsat ...nedovolil pokusit.....
Kapis: Nepřikládám jakoukoliv váhu tvým nepodloženým fabulacím.
Draco:.....jo a já bych si nedovolil DEGa andremu přebrat. To se nedá však říct o tobě bejby;-)
Draco: Zkus Srstku;-)
Kapis a DEmnoG, Zack a MdS, Yama a Čepelák... A co já? Chcete mě?
Ona si ta láska cestu najde hoši;-) Vám dvěma by to spolu tak slušelo.
4 Zack: Osud nám nepřeje. Comicsový MdS
To je ovsem taky hodne smutna story.
4 Zack: Já to sem dal jenom kvůli tobě. :) Zackamilující MdS
Ačkoliv jsem fanoušek komiksů z ábíčka, přesto souhlasím s Markýzem...pán je zřejmě trochu mimo mísu...
Tak hlavne, ze se ti ulevilo :)
Dostal mě rozhovor s panem Robertem Pavelkou, autorem knihy "Encyklopedie komiksu v Československu 1945 - 1989", kde na otázku "Jak si stojí komiks v Česku? Je vážený jako například ve Švédsku nebo Francii, nebo jde v tuzemsku spíše o okrajový žánr?" odpověděl toto:

"Komiks je v České republice poměrně oblíbený a dnes již i vážený. Upozaděna ale byla domácí tvorba, vše válcuje hlavně americká, ale i jiná zahraniční produkce. V jejím případě často navíc nejde o skutečný komiks, výtvarným pojetím se jedná spíše o grafickou novelu, kde často jeden velký obrázek doplňují dva menší a celé je to postaveno na výtvarnu, nikoli na příběhu. Přitom dějová linka byla vždycky silnou stránkou domácího komiksu."

Vážně by mě zajímalo kolik zahraničních comicsů kdy tento člověk přečetl. Podle mě bude vědět asi hodně o komiksech z Ábíčka, které považuje za velmi kvalitní :), ale co se týče zahraničí, je těžce mimo mísu.

Comicsový MdS
Sháním Acme Novelty Library. Máte někdo nějaký svazek? Půjčíte?
Poslední info z Comics Centra: Sin City 1.Rozebráno v distribuci.Dotisk v tomto roce neplánují...
Karolín je kokot.Další generátor náhodných čísel.
Velkej šéf: jsou řádně teplé. Hoděj se pro emostyl. Mít obrovskou černou patku tak neváhám ani vteřinu .o)
Jop, jsou to takový buznoboty :)
Bob: Sice je možná hezký nápad dělat i nerdovské boty, ale nevim nevim. Jsem jediný, komu přijdou nehorázně teplé (a teď nemyslím tepelné těsnění)?
Tenisková značka Airwalk udělala kolekci s klasickými postavami DC:
http://www.sneakerfreaker.com/sneaker-releases/Airwalk-X-Whiz-X-Warner/
Draco: jasně, klidně se můžeš přidat k ctihodnému řádu mrdavých jebtišek;-)
Nebo bys mohla vstoupit do kláštěra a stát se jeptiškou. Hm. Hm.
Volno... Hm. Možná bych neměla jen číst a učit se, ale mezi svátky zapracovat na hodnocení a autorech. Hm. Hm.
DŮM ČTENÍ, facebook.com/dumcteni
Ruská 192, Praha 10
19. ledna 17.30
Sebastian CHUM – Úvod do teorie komiksu
Karel JERIE – Přední český grafik, ilustrátor a malíř, jehož tvorba je s komiksem velmi úzce spjata, autor komiksů H.R.M.G.D.N., Šifra mistra Hanky, Oidipus Rex a dalších.
www.kareljerie.cz
Tohle mě u toho čtyřlístku fakt dostalo :-D
BAZAR: stav - 5/5 (bez zadní obálky,přední obálka a zadní strana volně, lepené průhl.páskou , omšelé...)

To je fakt stav 5/5 :-D
erik: Na otázku, kdy by tak asi mohly vyjít už jsem žádnou odpověď od p. Petříka nedostal, takže jak moc je to zlé ať si odpoví každý sám dle míry optimismu.
Ešteže je "letos" na konci. Inak by to bola fakt zlá správa.