zack: protizákonných je věcí :) prostě jsme s kámošem měli takový nostalgií motivovaný nápad, na který mrkněte sem - http://www.ludovicofilm.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=52 a řekněte mi, jestli to mám hned zlikvidovat nebo v tom pokračovat...
choze: něco takovýho jsem kdysi viděl, ale bylo tam furt spousta lidí a ten člověk to pak stáhnul protože nestačila kapacita serveru a strašně to zpomalovalo.... je to tak 5-6 let. Byla tam snad skoro všechno v češtině, třeba komplet starý čtyřlístky. Ale asi bych se taky bál něco takovýho hodit na net.... ne že bych tam teda nechodil:)
to Slaine: no KONECNE... sice to trvalo par let, nez jsi si Donzon koupil, ale lepsi nekdy nez nikdy:). Tak ted jsem zvedav, jak ho ohodnotis, respektive das-li mi za pravdu, ze je to nejvtipnejsi comisova serie, jaka tady vychazi. Co se tyce ostatnich booku, tak veru dobry vkus. "Mrtvy nebo zivy" jsem dokonce koupil k vanocum dvema necomicsarum, kdo vi, treba se za par let chytnou... ja si pockam:).<br><br>Pac dnes mizim na hory a na webu uz nebudu, tak hezkej novej rok a podobny cancy preji. A fakt diky za comicsdb:)
Supr, jsem zvedav. Ja koukam a testuju pravidelne :) Zajima me kdy to bude z tvyho pohledu hotovy a ja ti mam zacit posilat seznam much na vychytani a tak :).
Vcera jsem udelal tak nejak zakladni funkcnost sbirky, ale zase sem zjistil, ze sem nejak opomenul dotahnout sekci Serie, no snad bude o vikendu jeden den klid a dotahnu to. Kazdopadne to prvniho k ranu spustim, at uz to bude kompletni nebo ne :) A vubec, dyt mas pristup do novy verze, tak se koukni sam, co je a co neni hotovy :)
Tak, svatky jsou za nami a ja se zacinam jeste nedockaveji tesit na novou DB... bude fakt do konce roku hotova? :) Jinak Jezisek projevil nejen stedrost, ale v pripade comicsu i dobry vkus - prinesl Maxxe, Wanted a (ted bych poprosil DEmnoGa o fanfary) kompletniho Donzona :).
Na neurcito, v tom je ten vtip. A myslel sem to jako vcelku vaznou otazku. Je desivy, jak je to vazne docela dilema :) Ja myslim, ze kdyby slo z tlustyho do tenkyho, tak si kazdy vybere tu zenskou (resp. nejakou spolecnost), ale jisty si nebude :)
Na pustý ostrov? jak už bylo psáno, záleží na tom, na jak dlouho. Pokud doživotně, tak mě představa mé přítelkyně za pár desítek let trochu děsí.:-) Ale to "doživotně" může vlastně znamenat jen pár měsíců.:-) Obzvlášť, když se člověk nudou usouloží k smrti. To už sand spíš ty komiksy:-)
willis: Dík za tip, ale teď to je na 275,- a určitě to ještě poleze - do toho se já, hamoun starej, pouštět nebudu.
choze: Držím palce.
royan: Právě jsem dobrečel...(!)
Zack: Kompromis: Vzal bych si tam Satrapiovou. Nebučte - píšu, že kompromis !
mno tak z nabidek volim nejakou peknou hodnou slecnu :)), ale jinak, kdyz uz knihovnicku tak ne comicsu, ale normalni literatury, ta dyl vydrzi :). A pak bych jeste zvazoval bar s par stovkama lahvinek :)).
Je fakt, že s comicsy si člověk moc nepokecá ani nezašuká (a jestli někdo jo, tak ať se mi vyhne). Ale taky člověka nesekýrují, neotravují hloupými otázkami a nenutí ho být ambicióznější a expandovat na vedlejší opuštěný ostrov. A když vás jeden nudí, můžete ho odložit a sáhnout po jiném.
A jak dlouho na tom ostrově budu muset pobýt. Pokud tak 10-20 let tak ženskou (mladšího data narození - aby vydržele déle čerstvá). Ale jestli to má být doživotně, tak asi tu knihovničku:)
Takova otazka: na pusty ostrov byste si vzali raci zenskou (ci chlapa ci cokoliv, po cem vase libido touzi) nebo knihovnicku narvanou comicsy dle vlastniho vyberu? :)
Lidi, nemáte někdo 2 ks "Sheily" od Fencla ? Včera jsem po letech přelousk´ všechny 4 příběhy "Mr. Sweeta" (jediná moje památka na "Kometu") a uvědomil si, jak mě Bof baví...
Aneta: aha, nevšiml jsem si, že jsi psala už ke konkrétnímu dílu jinde. Takže beru zpět. Ono asi ani nic jinýho u nás nevyšlo. .... Pokud umíš německy, tak doporučuji německo;-)
Anetko, mám dojem, že jsem nějaký díl viděl v Pavlovského knihkupectví na Čáslavské, ale nejsem si jist, zda to byl nový či antíkový. A už vůbec si nejsem jist, zda to nebyl přelud a zda nelžu.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.