to all: tak ramcove vyplnena sbirka, jeste asi neco chybi, ale vidim to tak max. na +20 az 30 comicsu. Teda ale uprimne, kam se na vas hrabu... si snad koupim tech 100 cisel Witchek, abych se dostal do prvni petky:).
4 blackJag: Nechci mít doma něco jen proto, abych to tam měl a mohl se s tím chlubit před pár úchylnejma sběratelema comicsů. :) To to radši nějakejm úchylnejm sběratelům comicsů prodám. :) Úchylněsběratelský MdS
choze: teď jsem si pěkně početl v tebou přeloženem Spider-manovi a dost mě to bavilo. Doufám, že se dočkám dokončení souboje s Ohniváčem :-))) ale i za ty dva sešity Ti patří mé velké dík.
Doted me to vubec nenapadlo .. jsou i na slovensku nejaka comicsova vydavatelstvi? A jestli ano jsou obsazeny i tady, nebo tu jsme CZ only?
A pockejte na me s linkama na recenze, ted o vikendu to delat nemuzu, protoze mam rozdelany seznam na disku v praci
díky bohu :-))) S míma ubohýma 800 kousky US sešitů bych tu díru do světa neudělal. A třetí místo aspoň v jedné disciplíně taky dobré :-) ...než mě někdo sundá :-))))
Ufff, taky jsem si dal do sbírky co mám, teda kromě 4lístků - to si ještě rozmyslím - ale asi je taky přidám, ať mám přehled, co mi chybí;-) ...a kromě asi deseti mickey mousů a podobných infantilností, které mám někde u rodičů, to si zkompletovat nehodlám, takže to seru, jen abych měl vyšší počet věcí ve sbírce.
Ty kráso, tak hotovo!!! Za tři dny jsem doplnil všechny comicsy své české sbírky (až na dva, které tu chybí) a zároveň jsem doplnil komentáře k věcem, které tu nebyli, když jsem naposledy dělal velké komentování. Teď už si to budu hlídat, protože projíždět ten seznam znova by mě asi zabilo. Jinak z Minotauru mi jede balík za čtyřku, takže se těším jak na druhého Ježíška. Natěšený MdS
Oukej, takto druhý deň nového roku som sem zabludil (po pár mesiacoch) a musím povedať, že som nečakal také super zmeny! Možnosť spraviť si svoju zbierku, zapísať si svoje objekty túžby (komiksy uchyláci) a k tomu všetkému si pekne pridať svoju fotečku - tak to áno! Zdvíham prst hore až prerážam strop.
To se jeste neraduj, sbirka je zatim jen napul, v dalsi fazi bude vkladani comicsu, ktere v cdb nejsou (tzn. zahranicni :) Coz v mem pripade je vetsina a vubec se netesim na to vkladani :)
Zack: Časem si zvyknu, moc se ještě neorientuju ve forech a u komiksů jsem hledal procenta apod.:-)
Já když dám "Přidat do sbírky, tak to tam taky nemám hned, musím skočit jinam a zpátky a pak tam je.:-) To bude prohlížečem.
Choze: Jak říká Wiruss, proč to zakrývat;), ihned mazej do Transcomxu! Překlady spider-Mana, jak nové série, tak tyhle klasiky, teď opravdu frčí :)Spousta je ve slovenštině, takže tam třeba vneseš trochu čerstvé, české krve! - A třeba se časem pustíte i do jiných věcí, třeba Evropy!
Zack: Uprávy zatím vypadají hustě, hlavně sbírky! A ke všemu ikonky v Pindárně...! :D
slaine: já vím, comics by měl být na papíře...ale oproti crwáckým legendám se spideym je to aspoň v barvě, což by superhrdinský comics se všemi těmi pestrými kostýmy měl být (jinak nic proti crwáckým spideyům) a ty příběhy z 80. let aspoň mě nepřijdou tak naivní jako z těch šedesátých, ty jsem si přečet v originále všechny a moc je nemusím...
choze: Jo to je vyborny... ja tomu taky fandim - jak rikas, nezakonnych je tolik veci... :) osobne by se mi nejvic libilo, kdyby si to clovek mohl od vas objednat i v papirove forme :) proste si rict kolik by to stalo, zajemci by ti poslali mail a ty bys par kusu vytiskl a sesil :)... ale to je jen takova moje utopie - pro tebe by to bylo moc narocny a riskantni :).
black.jag: díky, dělám to s kámošem, oba nemáme problém s překladem a celý proces překladu, úpravy a hození jednoho sešitu na web je otázka tří, čtyř dní, takže nás to nestojí ani moc námahy ani moc času, tak by nám to mohlo chvíli vydržet
choze: v každém případě tomuhle dost fandím. Má angličtina není natolik dobrá, abych mohl plynule číst tyhle sešity, takže doufám, že tě to neomrzí. Zatím jsem se jen mrkl, ale přišlo mi to dost v pohodě udělané...
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.