Jebo: jasná věc, komiks-slézy jsou veřejné akce, kde jsou všichni vítáni;-)
Tentokrát se došlo k závěru, že je to příště třeba dělat dál od Prahy, protože zpovykané pražáčky;-) to táhne v noci domů - takže někde na Moravě příští kolo - já bych byl klidně i pro Brno, kde to všechno začalo a kde jsem se neúčastnil. Je to blíž i pro slovenské kolegy a my z východu nemusíme dát všechny potravinové lístky na tak dalekou cestu.
Fry uvádí..... úplně poprvé máte možnost přečíst si obsah příběhů Star Wars, které od roku 1991 vycházely v sešitovém vydání!
Skoro každý den se v rubrice ,,Sešitovky z Dark Horse'' oběvují nové díly! Nahlédněte i vy do tajů příběhů Star Wars! http://http-www-starwars.webnode.sk/
doophy, sleepless: došlo omylem k dvojímu vložení titulu Ples oběšenců. Ten druhý http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=4373 jsem přapsal novým titulem, ale máte ho teď ve sbírce. Toto si musíte opravit (nebo zakoupit :-) sami. Díky.
Kucí nevíte kde seženu ty obaly na sešitovky?V každém US shopu je maj,ale tady v ČR jsem je nikde neobjevil-tak jestli někdo ví nechť napíše..Moc děkuju)))
ad Walking Dead: mam doma stejne jako Lenny Compendium a uprimne jsem se nudil. Cesky jsem pro formu koupil prvni tri booky, ktere jsem jeste necetl a ani asi cist nebudu:).
Lenny:Já ty CZ kupuju líbí se mi,ale ty dva díly za rok je fakt otřes :/ :((...
Spoiler:Teď jsem dočetl jak se Michonnet pomstila Guvernéroj-mazec jako (každopádně ta holka má asi nějakej problém XD) a jak se banda vrátila do vězení a tam to je celé zase v prdeli...Kdybych teď nejel na hory tak ještě čtu ;))
BTW nevíš kde bych sehnal nějaký postavičky z WD?
Drbo Jebo: Já WD začal číst ještě před tím, než u nás začali vycházet. Mám doma v angličtině Compendium (prvních 50 sešitů v jedné knize), zbytek jsem zatím četl jako scany. Českou verzi neplánuju
tak jsem nevydržel kupovat dva díly za rok The Walking Dead a včera jsem si stáhnul komplet...Mno šel jsem spát hodně dlouho v noci (nebo brzo ráno?) dokud jsem nepřečetl celou Nejlepší obranu (5 kniha) a jestli jste příznivci (já teda ano) tak se máme na co těšit...Hodně se přidalo na brutalitě a jsem fakt spokojenej)).Dnes si dám 6 knihu tak jsem zvědavej.Každopádně se mooc těším až u nás budou všechny knihy venku a já si to dám znovu v CZ :))
A co vy?Stáhnuli jste si taky a nebo netrpělivě čekáte na CZ verzi?
Tak včera jsem zaslechl v rozhlase, pro mě potěšující, informace ohledně dalších Peanuts. V té řadě co teď vychází "To nej z XY tématu" by měla vyjít ještě 1 nebo 2 knihy, ....... aleee co mě potěšilo mnohem víc, tak pokud to prodeje dovolej, tak by se měly začít vydávat kompletní knihy podle letopočtů. Už jsou snad koupena práva na první dvě knihy:) .......... Pokud jsem něco poplet tak sorry, poslouchal jsem tak na půl ucha než mi došlo co poslouchám:)
A teď nevím, zda "Jeden z mála slabších dílů" odpovídá čtyřem nebo pěti hvězdičkám, když je Asterix dotyčného čtenáře srdcovka :)
Fryi, budeš se teď muset více rozepsat, jinak ty jemné rozdíly v kvalitě jednotlivých sešitů neodhalíme.
Kapis: vždyť jsou od sebe už asi 20 let, tam už snad nemůže být žádná nenávist. ........ Jinak, von je vůl, že staví něco takovýho v bytě, kterej mu nepatří.
Že to je hnusná ludra, není myslím třeba nutno řešit, ale zase se dá předpokládat, že tato obsese Star trekem může být jednou z příčin rozpadu jejich manželství. Takže podle mně ji o prachy nejde, ale chce zašlapat bývalému starému život do bahna, ponížit ho a totálně mu rozvrátit jeho práci. A to jen proto že může.
Tak ČT opět perlí. V dnešních Televizních novinách: "Kanadská celní správa zadržela muže, který měl v počítači tento manga-komiks." ... Ehm a pochopitelně to bylo anime. :-)
Každopádně, kdo pojedete do Kanady, tak bacha, co s sebou vezete za manga-komiksy.
Tak dnešní novinky BBArtu nezklamaly a komiks tam byl - zaplaťpámbů a máme jednu velkou sérii úspěšně komplet vydanou, super a asi tedy brzy dokoupím těch pár zbývajících dílů Preachera, které zatím nemám.
andre: já si moci vybírat, kupuju jenom sešitovky. Mám je rád už od mala .o)) čim míň toho vydají, tím větší mám šanci, že jednou koupim aspoň polovinu .o)
Nevíte jestli už vyšel VELKOLEPÝ SPIDER-MAN 1/2012? Na stánkách vydavatele je, že měl vyjít 3.1.2012 a u nás v Horní Dolní ho vůbec nemají. Nicméně dnes vyšla sešitovka STAR WARS (egmont).
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.