to Zack: to myslim slo o to, ze na aukru se "prodavali" Ctyrlistky za hrisne ceny a na to konto prisel napad, ze by fundovani comicsari napsali u raritnejsich kousku realne ceny:).
Zack: No melo to byt neco ve smyslu, že tady bude nova rubrika o antikvariatnich kouscich a že tady k tomu bude vzdycky puvodni cena X nova cena, rok vydani atd.. Vic si nevybavuju..
To je jasný, nejlepší je přece udělat anketu a ve finále vybrat sám vítěze v kroužku známých. Mám dojem, že tak funguje všechno od Miss až po Týtý. Proanketní MdS
vasek: Není nad pořádnou konspirační teorii ;-) Všichni přece víme, že překvapení, o kterých píše DEmnoG ve fóru Fabula Rasa, jsou předem naplánovaná. Zlý mimozemšťan Zack, který chce skrz comicsdb.cz ovládnout svět, už určitě dávno zná výsledky :-)
Btw: všímáte si toho, jak se před vyhlášením Fabula Rasa logujou neznámé nebo neaktivní nicky? Jen takovou náhodnou metodou občasného juknutní na stránky jsem zaznamenal nebývalou aktvitu nicků s nulovým počtem komentárů i nulovým počtem titulů ve sbírce. Hmmmm.... Zdraví vás váš oblíbený paranoik :-)
FrAnK | 17:01:03 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Chci se jenom zeptat, pred casem se tu mluvilo o vylepseni(rubrika antikvariatnich kousku) v jakym je to krouku?
Zack | 18:44:58 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Frank: to si nejak nevybavuju, co to melo byt?
ZAck:Vim, ze uz sem se jednou ptal, ale zeptam se znova, nekdy davno se tu mluvilo o nove rubrice, neco jako antikvariatni kousky nebo tak neco, tak nevim chysta se neco....?
Neutrino: Sakra... Nějak jsem to v mailu s novinkami přehlídnul. Asi bych potřeboval novější a výkonnější oči. Četl někdo knihu Tajemství inkvizitora Eymerika o tom samém? V LK za 29 Kč.
sem si koupil na zkusení NOW 1 (manhwa?) od Talpressu a celkem rozčarování z provedení paperbooku. některý texty se nedaj kompletně dočíst bez toho abys knihu "rozlepil"
vasek: Dík za kompliment, ale bohužel asi nejsem o nic pozornějším čtenářem než ty. Řekl bych, že možná Clowes ani nezamýšlel, abychom všemu dokonale porozuměli. Ty bílé koule osobně taky považuju za jikry, pravděpodobně se jedná o jejich společná dítka, ale vzhledem k tomu, že v příběhu už pak nehrají žádnou roli, to rozhodně není jisté. Jiné vysvětlení mě ale nenapadá.
Neutrino: tak jestli se pletu, tím líp. :) Mám k dipozici katalog Czechriculum Vitae - čeští autoři, český vydavatel, komiksy v angličtině. Btw. když už tě mám tady na fóru... Chválím za bezva kometář u "Sametové rukavice". Mňo... už jsem s tím tady prudil, ale protože tě považuju za pozorného čtenáře, zeptám se osobně: Pobral jsi Tinin dárek Clayovi? - takové ty podivné bílé koule na prostěradle? Že by jikry? :-) Nebo mi v příběhu něco uniklo?
Koukam na webovky Comicscentra a vidim, ze se rozhodli zase neco malo vydat... a vidim, ze MdS se podarilo CC presvedcit, at vydaji Se7en. Jinac Coralina vypada zajimave, B.P.R.D a Hellboy klasika.
Kapis: Na stránkách Meanderu stojí toto: "14. 5. 2009, Nicolas de Crécy, Křest slavného komiksu Doba ledová". Tak snad za autorovy osobní účasti... Jo a konat se to má ve "Švandově divadle" na Smíchově.
Před nějakým časem se tu objevilo info, že ve Švandově divadle na Smíchově má být 2.4.09 autogramiáda "Doby ledové." Teď už to z programu zmizelo, nevíte někdo náhodou jestli se to třeba nepřesunulo jinde nebo jestli to je fakt úplně zrušeno?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.