Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Kapis: JJ, kupoval jsem v kosmasu druhý den po "zavezení" a schytal jsem už poslední kousek vytaženej z výlohy. :-) Takže Donžon "frčí". Supr.
Taxe koukám, že nový Donžon je 7. nejprodávanější knihou Arga. Výborně, výborně, jen ať se to kupuje aq sype na nás;-)
Co se týče toho sběratelského ocenění, tak je to ve stádiu příprav.
to Zack: to myslim slo o to, ze na aukru se "prodavali" Ctyrlistky za hrisne ceny a na to konto prisel napad, ze by fundovani comicsari napsali u raritnejsich kousku realne ceny:).
Zack: No melo to byt neco ve smyslu, že tady bude nova rubrika o antikvariatnich kouscich a že tady k tomu bude vzdycky puvodni cena X nova cena, rok vydani atd.. Vic si nevybavuju..
To je jasný, nejlepší je přece udělat anketu a ve finále vybrat sám vítěze v kroužku známých. Mám dojem, že tak funguje všechno od Miss až po Týtý. Proanketní MdS
Prece o tak dulezity veci nenecham rozhodovat luzu!
Xeelee: vo tom nepochybuju. :-D
vasek: Není nad pořádnou konspirační teorii ;-) Všichni přece víme, že překvapení, o kterých píše DEmnoG ve fóru Fabula Rasa, jsou předem naplánovaná. Zlý mimozemšťan Zack, který chce skrz comicsdb.cz ovládnout svět, už určitě dávno zná výsledky :-)
Btw: všímáte si toho, jak se před vyhlášením Fabula Rasa logujou neznámé nebo neaktivní nicky? Jen takovou náhodnou metodou občasného juknutní na stránky jsem zaznamenal nebývalou aktvitu nicků s nulovým počtem komentárů i nulovým počtem titulů ve sbírce. Hmmmm.... Zdraví vás váš oblíbený paranoik :-)
FrAnK | 17:01:03 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Chci se jenom zeptat, pred casem se tu mluvilo o vylepseni(rubrika antikvariatnich kousku) v jakym je to krouku?

Zack | 18:44:58 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Frank: to si nejak nevybavuju, co to melo byt?
ZAck:Vim, ze uz sem se jednou ptal, ale zeptam se znova, nekdy davno se tu mluvilo o nove rubrice, neco jako antikvariatni kousky nebo tak neco, tak nevim chysta se neco....?
V Kanzelsbergu na Andělu mají Olivera Twista a Ostrov pokladů po 69,- jestli má někdo zájem. Jo a ještě pár čísel Oidipia
Zack: jééééé, s tou tvojí klasickou ikonkou tě teď na první pohled nerozpoznám. Ten čebedaja teda cheguevara byl na dálku rozpoznatelnej:)
Tak to je paráda, tohle mi včera udělalo fakt velkou radost!!! :)
http://www.argo.cz/knihy/146376/muminek/
Neutrino: Sakra... Nějak jsem to v mailu s novinkami přehlídnul. Asi bych potřeboval novější a výkonnější oči. Četl někdo knihu Tajemství inkvizitora Eymerika o tom samém? V LK za 29 Kč.
XeeLee: Já jsem ho dneska koupil za 39 kaček.
Egmont vydává nový dětský komiksový časopis Marvel Heroes, nevíte co je uvnitř za komiks, a jeho kvalitu? Díky.
V Levných knihách mají Eymerikův hněv. Ehm... za prodejní cenu...
sem si koupil na zkusení NOW 1 (manhwa?) od Talpressu a celkem rozčarování z provedení paperbooku. některý texty se nedaj kompletně dočíst bez toho abys knihu "rozlepil"
Woffce: tak jestli přijede, mohl by alespoň slavnostně obřezávat, ne? :)
Neutrino: Tak už to Meander vymazal - ještě před měsícem to tam bylo... Asi Crécy konvertoval - a jednoduše už nekřtí. :---)
Neutrino: Asi to posunuli - na stránkách Meanderu stojí toto: 14. 5. 2009, Nicolas de Crécy, "Křest slavného komiksu Doba ledová", Švandovo divadlo.

Nevíte prosím někdo, jestli zítra přijede ten Nicolas de Crécy? (případně kdy a kam přesně)
Jasně. no. Já teda měl za to, že s ní nic "intimního" neměl,... chudák :-) Dík za reakci.
vasek: Dík za kompliment, ale bohužel asi nejsem o nic pozornějším čtenářem než ty. Řekl bych, že možná Clowes ani nezamýšlel, abychom všemu dokonale porozuměli. Ty bílé koule osobně taky považuju za jikry, pravděpodobně se jedná o jejich společná dítka, ale vzhledem k tomu, že v příběhu už pak nehrají žádnou roli, to rozhodně není jisté. Jiné vysvětlení mě ale nenapadá.
Frank: to si nejak nevybavuju, co to melo byt?
Chci se jenom zeptat, pred casem se tu mluvilo o vylepseni(rubrika antikvariatnich kousku) v jakym je to krouku?
trocha spamu aneb třetí Bubblák pouzávěrkovém záchvatu: http://www.kocogel.info/index.php?topic=5117.0
Neutrino: tak jestli se pletu, tím líp. :) Mám k dipozici katalog Czechriculum Vitae - čeští autoři, český vydavatel, komiksy v angličtině. Btw. když už tě mám tady na fóru... Chválím za bezva kometář u "Sametové rukavice". Mňo... už jsem s tím tady prudil, ale protože tě považuju za pozorného čtenáře, zeptám se osobně: Pobral jsi Tinin dárek Clayovi? - takové ty podivné bílé koule na prostěradle? Že by jikry? :-) Nebo mi v příběhu něco uniklo?
No a když už jsem u toho, sice to nejni komiks, ale http://www.mocpages.com/moc.php/89827
Zajimalo by me jestli je nejaky rozdil mezi prvnim a druhem vydani Strazcu?(krome obalky:)
to Andre: jeste ze hasisi maji bezne po ruce kostym Spider-mana.
AZTeck:Štastný to muž:)...
Já si koupím maximálně jedno vydání. Takové ty "obálkové" rozdíly mě nechávají chladným :)
No já už mám vybráno: nejvíc mě teda oslovuje obálka "Sloth" jako nejpřirozenější lidské vlastnosti;-) Ale jak vidno, nic se nemá pčehánět;-)
Mně se zobrazuje korektně (mozilla).
btw taky se vam jejich stranka zobrazuje tak hnusne rozhazena? Jakoze text presahuje panel s internetovym obchodem a nejde precist?
Tyyjo, pekne kousky na nas chysta CC... me by to hrozne lakalo koupit si vsech 7 obalek, ale pet litriku nebo kolik do toho fakt nedam :-D
Já teda ne, oni ty obálky stejně budou nejspíš i uvnitř :), ale paradoxně se mně nejvíc líbí ta k paperbacku.
DemnoG: No parádička, všechno to vypadá moc dobře, lušusárus, už se těším, hlavně na dalšího Mignolu a SE7EN!!! Juchů, při pátku tolik pozitiv.

Otázka do pranice: najdou se maniaci (počet komiksů ve sbírce 2000 a více) kteší koupí všechny obálky? To asi ne, co?:-)
U Se7en dokonce takovy libustky, jako 7verzi obalek po 77kusech. Tak to jsem zvedav, ktere budou nejdrive pryc. Ja pujdu bud po Lust nebo Envy:).
Koukam na webovky Comicscentra a vidim, ze se rozhodli zase neco malo vydat... a vidim, ze MdS se podarilo CC presvedcit, at vydaji Se7en. Jinac Coralina vypada zajimave, B.P.R.D a Hellboy klasika.
Kapis: Na stránkách Meanderu stojí toto: "14. 5. 2009, Nicolas de Crécy, Křest slavného komiksu Doba ledová". Tak snad za autorovy osobní účasti... Jo a konat se to má ve "Švandově divadle" na Smíchově.
Před nějakým časem se tu objevilo info, že ve Švandově divadle na Smíchově má být 2.4.09 autogramiáda "Doby ledové." Teď už to z programu zmizelo, nevíte někdo náhodou jestli se to třeba nepřesunulo jinde nebo jestli to je fakt úplně zrušeno?