Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

v distribuci možná, každopádně jsou toho všude plný pulty.
Ještě jsme ve válce : v distribuci vyprodáno !!!!
a Bobe, nejlepší na tom je to, že jsou i superhrdinky
Bob: Ano. K lepšímu.
Zack: Možná když to dělá se superhrdinou, tak nějaké schopnosti na ni přejdou. Když ti zombie vysaje mozek, tak je z tebe taky zombie...
Co přítomné dámy, pozorovaly nějakou změnu po bouřlivé noci se superhrdinou?
Zack: V úplně prvních číslech Supermana (Siegel/Shuster) vystupuje jedna frigidní čubka co si říká Lois a ta konstantně pohrdá Clarkem tak, že jsem si až říkal, jak to může dotyčný vydržet a nevymalovat s ní redakci Daily Planet. Dle mého se v komiksových dřevních dobách jednalo o jakousi emancipaci, či co - žena se superschopností nasírat muže v kontrastu s obrýleným ňoumou postiženého demencí, který si ale svůj komplex méněcennosti kompenzuje tím, že se nasouká do těsného trikotu a vzlétne (skočí) k oblakům. Toliko ke superschopnostem Lois Laneové :)
Jaky ze ma Lois ty superschopnosti, pokud nepocitame, ze dokaze polknout Supermanovo sperma?
Fry: Z Kravena nám udělali Krakena =D
Fry: Mrknul jsem na to a výsledky jsou určitě zmanipulované, nejsilnější superpadouch je přece Lois Laneová (ta drží Clarkovy koule ve svěráku) a největší über borec je pak chlápek v kostýmu netopýra (protože má kostým netopýra). Bez debat.
Máš pravdu :D
Na 100% to není Swamp Thing :D
Z kterého komiksu to je?
No tak šup do databáze. xD
Draco: Prostě se na něj vykašli. Mě mimochodem tento starý známý také nedávno po dlouhé době obdařil řádkou "přátelských" mailů.
Draco: Něco málo o něm ví Martin Přibyl, zkus se obrátit na něj.
Tímto prosím o pomoc, znáte někdo osobně "komiksového sběratele", který na Komiksariu vystupoval pod nickem Rudy, Spirit, dále také jako Raven a Radek Veselka? Pokud ano, můžete mi zařídit osobní konfrontaci? Máme nevyřízené účty a moje duše právě překypěla.
GWB: Špatný den pro ročník 1924... Jsem už příliš stará pro skutečnou reflexi.
Myslím, že dnešní barážový fotbalový, právě proběhnuvší, zápas o Euro by mohl přilákat k obrazovkám i zdejší jebáky prorostlou, nerdí populaci. V brance Catwoman, ke konci střídal dokonce Wolverine, takový superhero match jsem dlouho neviděl :D
Draco nobilis: Nejsem si jist, zdali ti úplně rozumím. Ale rád bych:)
GWB, ten důchodce, ten suchar, co mě buzeroval každým svým vyjádřením v OSN, ten za nic sbírající pocty osmdesátkovej prezident je stejnej ročník jako já? No to mě poser a vomrdej do ucha. Jako minulej tejden. Jdu se zahrabat.
Včera před spaním se mne žena zeptala, jestli vyšel už ten nový Sandman a po mé pozitivní odpovědi mi řekla ať si ho nekupuju...takže mi ho chce koupit pod větev, kura to mám čekat ještě měsíc?!?! To je PEKLO, no nic dějou se i horší věci a aspoň si to užiju pak... Snad se stihnou na vánoce i Živí mrtví 4, ať si to nechám nadělit taky:-)
Zack 15:13:11 14.11.2011: Bóže, ano Amerika nemá žádné problémy jen ty zlé terroristy a islám. Jsou dvě možnosti - buď mu totálně jeblo a fakt věří těmhle sračkám nebo mu někdo tučně platí za tuto propagandu - ale i tak ji nedělá dobře, protože to je průhledné jak řízek v eurestu.
Millera dobře zkritizoval theamazingatheist, blogger z youtube. Doporučuji od něj i ostatní videa ;)

http://www.youtube.com/user/TheAmazingAtheist?blend=1&ob=4#p/u/13/TlzvtprnZiQ
Zack: Tak to dopadá, když vyhasínající autor komiksů zabředne do politické "debaty". Některé komentáře pod tím jsou také výživné. Holy Terror zkusím stáhnout někde z netu, šetřím na nový iPhone.
... tak a Miller se nam pomatl definitivne :)

http://frankmillerink.com/2011/11/anarchy
A v Brně pořád není trojka =(
Do své sbírky "NABÍZÍM" (http://www.comicsdb.cz/user_s.php?kat=3&id=18) jsem naklikal všechny věci, co mám navíc. Sešla se mi spousta ze sběratelského hlediska zajímavých comicsů. Na mém profilu (http://www.comicsdb.cz/user.php?id=18) najdete vypsáno, co sháním. Upřednostňovat budu nabídky k výměně, nikoliv prodeji. Přihlížet budu i k známostem a zajímavé ceně :-). Pište na mail (viz profil).
invape: Miluju tyhle chlapečky, co za každou cenu musí něco vysvětlovat. Ten link jsem tam hodil, protože comics jsem navrhnul do databáze. A je celkem jedno, že je to odkaz na patro, protože narozdíl od vachudika s ním nemám nic společného. Nehledě na to, že link na kupkomiks bych sem nikdy nepostnul, protože mě sere jeho majitel :D
to MindReader: A co jako ten tvůj link?
MindReader:To je normální,mám stejné ceny.No problemo !!
Zack: to je teda nuda kurwa, lopatu a na Darkov s ním;-)!
To jsem si docela oddech, nějak jsem si říkal, že tohle už ne ) ale z těch záběrů z Malostranský a tak mrazí v zádech
Jo a pod stromecek ti ponozky dava babicka, ne Jezisek.
Kapis: Nez se to dostalo z Prahé na divoky vychod, tak se prislo na to, kdo to je, ze se zivi "viralni reklamou" a ze i tohle je reklamni kampan.
MdS: Já bych se zase rád zeptal, jestli se plánuje vydání pokračování komiksů Jonah Hex, Solomon Kane a Zámek a klíč. Případně kdy? -Díky
Kapis: Mno, záměna ikonek a přeci jen raději opravím někomu, koho mám ráda. Zaregistrovat, že to je G.W.B., asi se nebudu pro neznámého člověka obtěžovat opravou.
Markyz de Sade: Když už se tu zavedlo to CC auditko :-) , neodpustím si taky jeden dotaz. Hádám správně, že až se vydá poslední díl Sin City, tak se vrhnete na nová vydání Hellboye?
andre: to se povedlo :-D:-D:-D:-D Ještě, že občas na to Komiksárium zavítám
4 andre: V pořádku, pokud je pro tebe Saudek se svou kresbou na stejné úrovni jako Darrow, tak potěš prdel. :) Comicsový MdS

MdS: sorry, tohle jsem si nemohl odpustit;-) :-D
MdS: Pane Bože,

větší nesmyl jsem už dlouho nečetl. Možná by stačilo, kdyby to dělal někdo, kdo to umí. Tohle je práce pro jednoho člověka na týden.