Publicistika Linkování zajímavých článků a videí.

takže druhy omnibus sandmana uz nebude podepsany? nebo jak je to s dopisama ve vezeni?
@seneke: uf, neměl jsem úplný iluze, ale tohle je masakr a stačí, aby byl pravdivej jen jeden incident… nemám úplně důvod tomu nevěřit, ale “spis jsem nečetl”.

Tohle bude strašnej cirkus ještě, pro všechny, bohužel.
@seneke: Ty jo tak před deseti minutama jsem četl, a je to docela slušnej brutus O_O
Tak se ukázalo, že Neil Gaimanů je větší prase, než jsme si mysleli.
Já vím, teď mi došlo, že to je půl roku starý, musím najít aktuální.
@faster86: Já nejsem jenom na mangu, to tady někdo napsal a vy to berete jako fakt. Taky ten věk co tu o mě psali o generaci nesouhlasí. Velmi rád si přečtu i komiks, jedině nesmí být o superhrdinech a to, že tu píšu jen o manze je tím, že na komiksy jste tu větší odborníci.
louza: kvalita nekvalita , hlavně ať je to číslovaná limitka s lakem na obálce, ňáký scifko pokud možno
Faster86: Ono by to nebylo špatné. Akorát by vydavatelé museli sáhnout po méně mainstreamovějších titulech. Osobně mě dost štve, že tu u nás žádný z vydavatelů nesáhnul po nějaké mecha sérii.
@seneke: je to jak říkáš, rozšířílo se to tu jak mor :D :D
Faster86: Ono by bylo dost divné, kdyby po žádné manze nesáhli. Komiksových vydavatelů, co nikdy nesáhlo po Asii, je u nás fakt už jen minimum.
@fort: neboj, bude tam pristi rok aj nejaka manga, takze je muzes mit rad
Kvalita? Jako vážně, to, jako, že doteď vycházelo co?
Všechno se řídí prodeji, to rozhoduje o tom co bude vydáno a jak dlouho vydáváno.
@Trip: Můj povšechný dojem je, že se kreativní komiksový mozek, který stál za několika vyraznými komiksy ze stáje Paseky přesunul do Hostu, kde má zdá se lepší pozici v prosazování širšího spektra komiksového žánru a chystá velké věci. Ačkoli i tady to bude řízené nemilosrdnou rukou trhu, je šance, že tu vyjdou tituly, které by možná nikdo jiný nevydal, nebo ne v dohledné době. Důraz by měl být kladen na kvalitu titulu a pestrost nabídky.
@louza: akoby znelo tvoje zrhnutie pre tých čo to celé nepočúvali?
@Walome: jj sem se dost podivoval, že Kostky vydává nakladatelství Host. Teď už je to dost jasnější. Píšu si do zápisníčku, že je s nimi třeba počítat.
@louza: mne se libilo jak je do toho porad nadsenej.
Dost dobrej rozhovor. Ten klučina to má v hlavě slušně srovnaný.
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ZPRÁVA ROKU! Sakra, celýho desetiletí. Po sedmi letech čekání od posledního dílu je konečně venku poslední a finální číslo Team Fortress 2 komiksu.
no je pravda ze sem na forum chodim az posledni dobou.
tesim se tedy na ten z roku 2024, ktery nam pomalu bude koncit
@komiksfan: jů mast bí njů hýr, každý rok se dělá nový aktualizovaný přehled grafů a čísel :)
musim uznat ze ten uplne prvni clanek s temi grafy se mi hrozne libi a je tam videt spousta zajimavych veci.
myslite , ze by bylo ve zdejsich silach ho aktualizovat na data do tohoto roku?
Kdyby náhodou někdo nechodil na hlavní stránku... :-)

Nová sekce ČLÁNKY

"Nikdo to po mně nechtěl, několik lidí mi to vymlouvalo, ale je to tu." /Zack/
A 42. knihou končí My Hero Academia.
Oshi no ko (česky vychází jako Moje hvězda) bude končit. Příští týden vyjde poslední kapitola.
GWB: To ten Drifting Classroom splňuje perfektně. Je to zásadní hororové dílo a v angličtině to vyšlo ve třech tlustých bichlích.
@soulbringer - máš tam chybu, to se může stát. Správně je to: Mangy v ČR nechceme! :D
@George Walker Bush: Chraň Bůh! Manga špalky v ČR nechceme! ;)
seneke: Musel by se aktivovat bod 8 kodexu!
Nevydáváme mangu (u tohoto bodu jsme ochotni přistoupit k výjimce, ale pouze v případě výjimečného a ukončeného počinu).
Django: Já bych osobně spíše preferoval, kdyby ho tady u nás vydali Mighty Boys. Ta trojdílná hardcover verze Drifting Classroom je pro to fakt dělaná.
@seneke: to je vážně smutný. Stejně tak že žádná jeho manga u nás nevyšla, ale když teď Argo začlo vydávat mangu možná se dočkám.
Radostnou zprávu musíme bohužel následovat smutnější. V ctihodných 88 letech nás opustil mistr hororové mangy Kazuo Umezu.

Ilustrátor a komiksový kreslíř Kevin Bolk (Ensign Sue must Die, It sucks to be Weegie! a mnoho dalších) si konečně řekl se svojí přítelkyní ano na svatbě v designu 80desátek.
Dnes si připomínáme narození Boha mangy (a podle některých radikálnějších fanoušků komiksu celkově) Osamua Tezuky. To mi připomíná, že už jsem dlouho neotravoval Crew s vydáním další mangy.

Hawwwran: Tak si to kup kvůli té manze. Je fakt výborná.
Já mám těch edictů naštěstí dost, tak odolám ;-)
Hawwwran: To je jasné znamení, že si tu mangu máš pořídit.
Hehe, tenhle edict zrovna nejde moc sehnat.
Anglická verze mangy Destroy all Humans. They can't be regenerated. Omezené množství výtisků má i proma:

@Trip: Ne, zatím nic z toho. Ale výměně trenýrek už se pomalu blížím!
Jinak vidím, že jsem byl i v mládí skromný chlapec.
Podarilo sa mi vyhrabať nejakú "historickú špinu" na nášho Jirku prezývaného Scaryface. Len neviem či sa mu doteraz splnili všetky jeho sny ako: zarobiť veľa peňazí, mať vilu s bazéhom, porsche, Jennifer Love Hewitt (tá veru asi nie), ovládnuť svet, mať vlastný komiks a vymeniť si treny..

https://images2.imgbox.com/6c/fc/PfDEPYU4_o.jpg
@seneke: dokud tam je Lee tak veci jako Vertigo nema moc smysl delat. Ale Black Label mel hodne fajn kousku, tak uvidime
Jo a Jim Lee a Jeph Loeb budou klohnit pokračování Batman: Hush.
VERTIGO JE ZPÁTKY, DĚCKA!!!
Bomby jede hlavne GlobalComix. Jsem zvedavej, jestli je koupi a uplne zkurvi Amazon uz 2025 nebo az 26.
Fandové digitálního čtení se mají na co těšit. Globalcomix uzavřel dohodu o spolupráci s DC Comics.

https://globalcomix.com/news/details/832/dc-has-arrived-on-globalcomix

DC tenhle rok jede bomby. Absolutky, ty luxusní kompaktní vydání a teď tohle.
14. listopadu vyjde finální kapitola Oshi no Ko (V češtině vychází u Crwe jako Moje hvězda). 18. prosince pak vyjde finální 16. knížka.