@seneke: uf, neměl jsem úplný iluze, ale tohle je masakr a stačí, aby byl pravdivej jen jeden incident… nemám úplně důvod tomu nevěřit, ale “spis jsem nečetl”.
Tohle bude strašnej cirkus ještě, pro všechny, bohužel.
@faster86: Já nejsem jenom na mangu, to tady někdo napsal a vy to berete jako fakt. Taky ten věk co tu o mě psali o generaci nesouhlasí. Velmi rád si přečtu i komiks, jedině nesmí být o superhrdinech a to, že tu píšu jen o manze je tím, že na komiksy jste tu větší odborníci.
Faster86: Ono by to nebylo špatné. Akorát by vydavatelé museli sáhnout po méně mainstreamovějších titulech. Osobně mě dost štve, že tu u nás žádný z vydavatelů nesáhnul po nějaké mecha sérii.
@Trip: Můj povšechný dojem je, že se kreativní komiksový mozek, který stál za několika vyraznými komiksy ze stáje Paseky přesunul do Hostu, kde má zdá se lepší pozici v prosazování širšího spektra komiksového žánru a chystá velké věci. Ačkoli i tady to bude řízené nemilosrdnou rukou trhu, je šance, že tu vyjdou tituly, které by možná nikdo jiný nevydal, nebo ne v dohledné době. Důraz by měl být kladen na kvalitu titulu a pestrost nabídky.
@Walome: jj sem se dost podivoval, že Kostky vydává nakladatelství Host. Teď už je to dost jasnější. Píšu si do zápisníčku, že je s nimi třeba počítat.
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ZPRÁVA ROKU! Sakra, celýho desetiletí. Po sedmi letech čekání od posledního dílu je konečně venku poslední a finální číslo Team Fortress 2 komiksu.
musim uznat ze ten uplne prvni clanek s temi grafy se mi hrozne libi a je tam videt spousta zajimavych veci.
myslite , ze by bylo ve zdejsich silach ho aktualizovat na data do tohoto roku?
seneke: Musel by se aktivovat bod 8 kodexu! Nevydáváme mangu (u tohoto bodu jsme ochotni přistoupit k výjimce, ale pouze v případě výjimečného a ukončeného počinu).
Django: Já bych osobně spíše preferoval, kdyby ho tady u nás vydali Mighty Boys. Ta trojdílná hardcover verze Drifting Classroom je pro to fakt dělaná.
Ilustrátor a komiksový kreslíř Kevin Bolk (Ensign Sue must Die, It sucks to be Weegie! a mnoho dalších) si konečně řekl se svojí přítelkyní ano na svatbě v designu 80desátek.
Dnes si připomínáme narození Boha mangy (a podle některých radikálnějších fanoušků komiksu celkově) Osamua Tezuky. To mi připomíná, že už jsem dlouho neotravoval Crew s vydáním další mangy.
Podarilo sa mi vyhrabať nejakú "historickú špinu" na nášho Jirku prezývaného Scaryface. Len neviem či sa mu doteraz splnili všetky jeho sny ako: zarobiť veľa peňazí, mať vilu s bazéhom, porsche, Jennifer Love Hewitt (tá veru asi nie), ovládnuť svet, mať vlastný komiks a vymeniť si treny..
Občas narazíme na zajímavé články či videa s comicsovou tématikou, tak se o ně podělme s ostatními. Z domova i ze světa.
* Bez paywallu, předplatných atd.
* Bulvar sem nepatří.
* Filmové novinky sem nepatří.