Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Mkw: Autor má přijet na Comic Con Prague, tak aby jim to mohl pokřtít.
Walome: Tak to je geniální, málem jsem se zadusil obědem :DD
mkw: Vydání SB má být spojeno s návštěvou Jansona Aarona na comic-conu v Praze. Takže to vyjde až bude comic-con :)
Nevite, proc se posunuli Southern Bastards na rijen? Nevim proc, jsem mel v hlave, ze to vychazi nekdy v kvetnu.
Tak počkat, chcete mi říct, že tu ještě nemáte Hitlera nadávajícího na Mighty Boys? :D nebo jsem to přehlédl?

https://www.youtube.com/watch?v=2JziiiT4B0c
@Darker: o zakazovani se tady nic nepsalo. A ne, vazne me nezajima, co vychazi v Polsku.
@Zack: Dik
Darker: Je to vážně tak, nemám nejmenší zájem. Prostě si beru, co tu vyjde, jak to tu vyjde. I tak mám knihovnu dost přeplněnou.
Darker - ty jseš v nějakým hnutí? :D Budes tady chodit s transparentem slunicka? :) Jsem hejtr?
Vadí ti, že někoho něco obtěžuje? Chceš, aby to měl jako ty?

Podle mě je cizojazyčné vlákno ok, koho to zajímá, podívá se tam... Tak o co ti jde? To máš jak reklamy v casaku nebo v telce. Když mi vadí a přetočim je, tak jsem barbar? :)
Líbí se mi ten srdečný přístup, že když někdo projeví nějaké přání, pokaždé se najde někdo, kdo mu začne vysvětlovat, že je buď za a) špatné si něco přát, za b) je špatné to přání vůbec vyslovit, nebo za c) to přání je úplná hovadina.
Valon: Vážně tě nezajímá co vychází v Polsku a jaký to tam má úspěch? Protože já si myslím, že prodeje na polském trhu můžou být předzvěstí, co nakonec vyjde u nás. Nehledě na rozšiřování obozoru. Ale kdo nechce, toho stejně asi nikdo nepřesvědčí.
Walome: Tak od té doby co se největší komiksový influencer v Čechách nechal vymazat z reality, protože se mu nechtělo dělat videa o DC kompletu, je na recenzním trhu díra. Nějak se to zaplnit musí.
Jako milionář (a trošku děvkař) si své soukromí pečlivě střežím, takže ti svou fotku posílat nebudu, ale věz, že vnady jsou ve většině sekundární pohlavní znaky. U žen prsa, zadek, boky, u chlapa svaly, porost, široká ramena (u některých jedinců i pleš nebo panděro). U vlka navíc ocas a umění nachcat co nejvejš.
Koukám na promo "Proti Přírodě" a mluví se tam o vnadném vlkovi. Je to mnou, nebo si taky představíte vlka s kozama? Dá ze u muže mluvit o vnadech? Co si mám pod pojmem "vnadný muž" představit?
Lijem24: má to být nažloutlé. vytiskli to na hajzlpapíru.
Má tady někdo To bylo tvé jméno mangu od Egmontu? Nedávno mi přišla a má takové lehce nažloutlé stránky a nevím jestli je to účel :D
Dalamar: Diverzifikace zboží. Ten jejich proces digitalizace komiksů není zrovna nejlevnější.
Nanits.....mě spíš překvapuje, že to přechází z digitálu na papír. Nutno podotknout, že příjemně překvapuje.
Trip: Jsem si si říkal, kdy to z e-verze přejde na analog verzi :-). Díky za připomenutí!
Hanussen: Něco podobného zažívám vždy, když se podívám do knihovny na Thorgala :)
SomeOne: Jo vím, ale pořád je to "neoficiálně" a "chtějí" :)
Jo, taky budu pokračovat v řadě Usagiho, opravdu si to nechci dát vedle Doc. Strange :-) Kdyby to aspoň bylo stejně velké jako Yokai...
Já vím, jenom to trochu uráží moje obsese :D
Hanussen: Tak to už bylo avizováno, že to má standardní americké rozměry. Můžeš si to založit třeba k tomu Pohádkovu :–)
Nezbi: Tak oni už dávno na fb neoficiálně oznámili, jaké komiksy chtějí letos vydat jako první. A možná ještě počkají, jestli opravdu dojde k otevření, nebo jestli to zase odsunou.
Na tom novém Usagim se mi vyloženě nelíbí jenom jedna věc...
10. května otevírají knihkupectví, to by mohl BBart už něco oznámit :)

Dôveruj, ale preveruj! Ha ha
Darker: tak to je bomba :)
Jsem se od toho videa nemohl normálně odtrhnout. Pecka. Díky Darker.
Zajímavé video, na které jsem dneska narazil. Tohle by možná bylo řešení, kdyby se u Kolosálky odlepila vazba ;)

Já mám zase přístav a supr. Jako fakt se mi to líbilo. Čekal jsem že.to bude pokračovat (slušelo by to tomu), ale je to uzavřené.
TonyT: Eclipse doma mám, docela se mi to líbilo, není to sice úplný top u Image, spíš takový lepší průměr. Přístav jsem nečetl.
Když už se nakouslo Mighty Boys, má vůbec někdo zdatný v AJ už nějakou zkušenost s tímhle komiksem? Jsem zvědavý na názory zde, úplně kupovat zajíce v pytli se mi nechce a upřímně Mighty Boys už moc nevěřím v tom jak parádní díla to jsou.
Darker: Komiksy už jsou vytisknuté, čeká se jen na ta pouzdra k Sykes/Jack, měla by dorazit příští týden. Ať se to začne prodávat vše najednou. Ještě pár dní vydržte.
Zack- jasný já si dělám srandu...
Vybíral začne myslím 26 dubna
TonyT: Kazdy kanal nejak zacina a kazdy by rad rostl. Nekterym se to povede. Neni duvod si komplikovat pripadnou budoucnost tim, ze udelam hned na zacatku tak zbytecnou chybu v brandingu jako karl. A to do toho ani netaham eticky rozmer, kdy tohle pouziti ciziho artu bez svoleni neni ani v sede zone :)
Takže v pondělí. A co Vybíral? Ten má v edičáku Duben a ten bude příští týden končit a ještě ani předobjednávky jsem na stránkách neviděl :/
Zack: tím až to karl173 rozjede myslíš těch zbývajících dvacet lidí z nás, co se na to ještě nepodívalo :-))) vlastník práv bude opravdu bez sebe...
Psal mi cyboy, ze to bude odchazet v nedeli, takze v pondeli by to meli nektery lidi mit.
Mighty Boys už prý vydali tu jejich dvouknihu? Má to už někdo? Jsem zvědavý jak to dopadlo.
Scarface: Aj, chybička se vloudila. Ale též dík za zpětnou vazbu. :)
Karl173: Není to špatný! (I když tady nejsem úplně objektivní.) Jediné co mám, je drobné upozornění. V kódu není problém s prohozenými číslicemi, spíš s jejich horší čitelností. Číslo 9 občas vypadá jako S. Ale podstatné je, že se lidi dozvědí, že se mají ozvat, za což díky!
seneke: V Hodoníně v trafice to máme :)
Zack: To máš recht, ale naštěstí tam je ten háček, jestli se to rozjede...
Karl173: ten Hellboy v ikone je primo blbej napad, kteryho budes litovat deset vterin po tom, co se ti ten kanal rozjede a vsimne si toho vlastnik prav :)