MdS: spolu s tvým mailem mi přišly i nabídky na viagru, zvětšení penisu a oznámení o výhře v mezinárodní loterii. Doufám, že chápeš, že maily vyřizuju v pořadí podle důležitosti :)
uff... nevím co říct :-) Ale jak se vratim z hor ( pokud se vrátím :-) ) nechám to naskenovat ( už to mám domluvené ), i s tím Stříbrným pokladem + mám nějaké Bugsy, co tu nejsou fotky a hodím ti to na mail... nebo kam budeš chtít
Jak si teď po částech probírám svoji sbírku, narazil jsem na titul Modrá pětka: na bronzovém stupni, má to nějakých 14 stran, vydal ČSTV a Česká státní pojišťovna... Praha 1988, 1.vydání, neprodejné :-)
to velkejsef: coz vubec nic nemeni na tom, ze Batman byl vydavan na pokracovani pouze jako jedna strana v ABC = nesplnuje podminky comicsove knihy (vice nez 50% obsahu je comics) = nebude nikdy v comicsdb.cz... mam dnes nejakou dobrou naladu, hmmm.
fel68:
Makropulos 27 jsem konečně našel. Procentuálně to ale nevychází.
UFF magazíny mám dva. U té pětky mám problém, že tam jsou dva příběhy bez názvu. Asi jm je budu muset vymyslet :)
Tituly z edice Kulihrášek nemám žádné :-(
Ahoj Evropo- pouze jeden :-(
Malabar mám, musím ho najít a zhodnotit.
Obrázky z Bible nemám.
Zelený Raul z Reflexu je příloha a ne samostatná publikace takže ne.
Ahoj úmluvo nemám.
Poklad na ostrově mám, ale zdá se mi, že už to nejde brát jako comics. Je to aspoň můj názor. Posoudíme.
Další Speciály ABC je třeby posoudit zastoupení comicsu.
Pepek námořník nemám.
velkejsef: toto je databáze comicových publikací a tvůj odkaz poukazuje pouze na jednotlivé komiksy, které kdysi vycházely v ABC. Jsou součástí Velkých knih komiksů a ABC speciálů.
U komentářů u Sheily je nějaký nerelevantní 1% záznam, nešel by odstranit? Někdo si to asi zkoušel nebo co, když ale člověk není zaregistrovaný, tak by to přece nemělo jít, myslím udělit hodnocení, ne?
bozicku ja si ale nic nechci otevirat do noveho okna :)
chci aby proste kdyz si vyberu nejaky comics napr http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=560
bylo pod obalkou "dalsi cislo" a u dvojky "predchozi cislo"
a ne porad klikat serie cislo serie cislo serie cislo.
tohle je normalni fce, kterou ma vetsina takovychto db :)
to black Jag, AZTeck: New kids on the block jsou skutečně dva sešity. Ten v databázi uvedený a druhý, který má bleděmodrou obálku. Mám ho ve slovenské mutaci. Rok vydání také 1991. Nemá žádné číslování, takže nevím, který je číslo 1, a který číslo 2. Na zadní straně obálky je reklama na New kids on the block - Album nálepiek.
to Andre, Turlogh, AZTeck: Král přichází a Nový zákon / Obrázková bible - obě knihy mají stejnou grafickou úpravu. Vlastním jen tu druhou a ta má tiráž, kde je většina údajů uvedena. Nejsou uvedeni jen autoři a cena, ale je docela možné, že byly zdarma. Aby toho nebylo málo, mám ještě sešit (16 stran) Život pána Ježíše Krista, který je na výšku i šířku o asi 3 cm větší. Na obálce stejný obrázek jako Nový zákon / Obrázková bible. Žádné údaje zde nejsou uvedeny, ale je to od stejného kreslíře a uvnitř některé shodné obrázky jako v NZ / IB. U těchto shodných obrázků jsou ale vždy jiné texty.
blackJag: podle údajů Databáze NK ČR vydal Semic Slovart dva tituly NKOTB. Jeden, který tady máme a u druhého je uvedeno "Nálepkové album". Další bližší údaje nemám k dispozici.
to takhle pridat k seriim moznost "predchozi cislo", "nasledujici cislo"
aby clovek porad nemusel vyjizdet ven na uplne seznam ale jen si to poporadku project.
andre: tu publikaci mám. Je dost dobře možné, že to ani nebylo tištěne u nás, ale jde o jakousi misionářskou publikaci určenou pro české neznabohy. V databázi Národní knihovny ČR sice o ní mají záznam, ale bez podrobností o vydavateli.
to fel68: Dat dohromady vsechna vydani Asterixe, poradne a se vsim vsudy, to je jeden z mych tajnych snu (tak, a ted uz neni tajny...). Dalsi vec, na kterou se chystam uz opravdu dlouho, ale neni kdy. Domluvim se s Azteckem a neco s tim udelame, momentalni stav rozhodne neni uspokojivy.
to andre: jo, ja to mam a jsem z toho stejne zmateny jako ty. Uz asi pul roku se k tomu snazi sehnat nejake info a porad naprosto netusim jak to sem pridat...
Tak jsem včera pořídil v antíku podivnou věc. Jmenuje se "Král přichází" a je to o narození, životě, smrtia a vzkříšení J.K. . To by ještě nebylo nic zajímavýho, zajímavý na tom je, že buď jsem koupil něco čemu chybí nějaká stránka (nevypadá na to), nebo tam nejsou vůbec žádné informace jako: kdo to vydal v ČR, kod to vydal původně, kdy to vydal, kolik to stojí, ISBN číslo, .... prostě nic. Pouze tam vysvětlují co je to evangelium (Matouš, Marek, Lukáš, Jan) , a že tato kniha je podle evangelia... a příběh začíná. ... Kreslený to vypadá jako práce docela profesionála tak 70-80s US i barevně (obr rastrový bod). Tak já nevim. Namáte to taky někdo? (žlutá obálka, s bílým obrázkem s J.K., klasický US formát a tlouška cca. 12mm)
AZTeck: Makropulos 27: 8 stran - první a poslední strana komiks, zbytek rozhovor s K. S. a galerie jeho kreseb
Další tituly:
- UFF magazín - slovenský časopis, od čísla 5 z roku 1991 včetně vycházel i v české mutaci
- Nápady kuřete Napipi - 1968
- Byli jednou dva pejsci - 1970
- Spejblovy trampoty s Hurvínkem a Máničkou - 1970
- Kapitán Animuk loví v Africe - 1971
- Kapitán Animuk opět loví v Africe - 1972
tyto výše uvedené vydal Albatros v edici Kulihrášek
- sešity Ahoj Evropo - IKS - Strážci času
- Malabar: Deník cestovatele - sběratelské nálepkové album
- Obrázky z Bible (Díl 1. - Doba nejstarší)
- Česká historie očima Zeleného Raoula - zvláštní příloha Reflexu č. 43 z 22. 10. 1998
- Ahoj, úmluvo (výklad úmluvy o právech dítěte - 2001 - kresba F. Kobík
- Poklad na ostrově - Olympia - 1970, 2. vydání Toužimský & Moravec - 2005
- ABC speciál - Svět peněz - 1993
- ABC speciál - Pojďte si hrát - 1996
- ABC speciál - Dramatické momenty energetiky - 1997
- Pepek námořník - Olympia - 1991
2DE: ...mmmm...tak to rozmyslím, až bude přebytek lováků;-) dík za vyčerpávající popis. Exit i Cinema bez škrábance, voňavé doma, no nic, asi si jdu s nima lehnout :)
to Kapis: btw t.o.t.t. je nadherna publikace... rozmerove jeste vetsi nez prvni Luther:). A je to tak jak rika Zack, cili Ottovo portfolio z let 1985-2001, dle motivu rozdeleno do nekolika kapitol s lakavymi nazvy: "Faith & Ruin", "Sex & Devotion" nebo "Guns & Alkohol" a tak. Takze jestli se ti to Ottuv styl zamlouva, tak vubec neprohloupis, kdyz si jeho portfoliio poridis:).
2 Andre a Zack: Thnx;-) Jsem si říkal, že k tomu MOT nic moc nenapsal. A jelikož dneska bych si měl pořídit Exit a Cinemu, budu mít od Otta vše co u nás (a asi nejen u nás) vyšlo. Cinemu jsem ještě ani neviděl....mmmm už se na ni těším
Zdar, nešlo by u nabídek "mám" a "chci" přidat taky minus? Abych mohl něco mazat i v celých seriích, nejen u jednotlivých komiksů. Teď mám omylem ve sbírce "chci" všechny Čtyřlístky a mazat je po jednom se mi nechce.:-)
fel68: Asterixy ještě nějaké mám (vydání, které tady nejsou). Časem vložím.
Bobří stopou mám.
Makropulos 27 - nevím. To je myslím ta dvojstrana, že?
Ostatní nemám.