to Tauren: asi takhle, pokud ma comics ISBN, tak by mel byt i v databazi. Co se tyce tvych prispevku, kdy si vydupavas, at tady neco je, tak v poradku, pokud to udelas jednou, ok? Neustale opakovat Hellboy: Zlata Armada je na palici, stejne tak novej Velkolepy Spider-man.
Idealnim stavem je, pokud vis o comicsu, ktery tady neni, tak nascanovat obalku, prihodit info o comicsu, kdo kdy vydal a poslat AZTeckovi nebo Thurlogovi. Ti zvazi a pripadne pridaji.
AZTeck: k té Zlaté Armádě - myslím, že je tu více "reklamních-propagačních" komiksů, které v databázi jsou, nemám teď čas nějak moc hledat, ale napadá mě např. Jeden den v Temelíně nebo vzpomínám na nějakou sračku o EU či reklamu na Renault-Logan. Tento promo kousek je celkem hezká jednohubka a dle mého by tu být měl. Ale já tu nešéfuju, takže rozhodnutí je stejně na tobě ;-) Když tak info můžu zaslat.
Tauren: obvyklá praxe když víš o něčem co tady není - poslat administrátorovi materiály potřebné k vložení. Z h...a bič neupletu.
Batman: Dokolečka dokola - vycházel na pokračování v ABC - ne - pochopíš to někdy?
Spider-man leporelo - ne
Hellboy: Zlatá armáda - reklamní materiál, asi ne (sorry redaktore Markýzí :)
Garfiel 4 - když není obrázek, tak asi není k dispozici (tomu se říká logická úvaha)
Garfield (dotisky) - vlastní položky mít asi nebudou (bude info v poznámkách..časem)
Ve Fabule Rase jde o nazor lidu, proto svou smysluplnost hlasovani luzy ma. V zebricku nejakych jakoze nejlepsich comicsu to je trochu jina matematicka uloha.
Smysluplny to bude az ve chvili, kdy to nebude hodnoceni lidu, ale nekoho, kdo tomu rozumi :) Proc proboha resite nejaky zebricek comicsu? Jakou to ma relevanci?
Na druhou stranu nejaky podobny system mam od Turlogha v poste nekde, asi casem.
No to vskutku není reprezantativní. Já si myslím, že aby se komiksy řadily podle hodnocení trochu smysluplně, stačilo by, aby za právoplatné byly považovány komiksy s nějakým minimálním počem komentů s hodnocením - třeba pět (5). Komiksy s menším počtem komentů by se řadily až za tyto bodované. Pokud by více komiksů mělo stejné hodnocení, rozhodoval by vyšší počet hodnocených komentů. No a takoví kačeři donaldi, kteří teď vedou by obsadili místa jim náležící někde na chvostu.
Nemám IT vzdělání, programovat neumím, takže nevím jestli je to realizovatelné.
....jo a napadla mě ještě jedna drobnost, ale nevím jestli to není třeba jen nastavením prohlížeče či to není záměr - když otevřu všechny komiksy a chcu si je pomocí "mám" přidávat do sbírky nebo je odebírat ze "chci" tak to pak vždy skočí právě do "mám" nebo "chci" a furt se musím vracet.
CONAN: A zrodí se čarodějka
CONAN: Doupě prokletých
CONAN: Hrůza z rudé věže
KRÁL CONAN: Kamenný démon
KRÁL CONAN: Mlha a čarodějka
KRÁL CONAN: Válka proti přeludům
Spider-man lepolero
Tauren: No, jo, čoveče - máš pravdu; byl jsem línej bádat. A když vidím prvních 7 míst, tak ten žebříček zas až tak reprezentativní nebude... Ale dík. :----)
to Zack: i kdyz se mne to netyka, tak preci jen... kdyz se podivas ve "sbirka" na Andreho, tak v tabulce neni videt, kolik ma comicsu = nechce, aby kdokoliv vedel, kolik a jakych comicsu ma. No, ale kdyz si na Adreho rozkliknes(profil), tak jasne vidis, ze ma 622 CZ comicsu. Cili bych bylo fajn, kdyby i v tomhle pohledu nebylo cislo, ale treba "-".
Jinac se da rici, ze jsem s DB spokojenej, a konecne bych zase po letech mohl zacit hodnotit:).
Mazani ci zmena komentaru se tu resila a za meho zivota tohle na zadnym z mych webu nebude. Ale pripomina mi to, ze sem sliboval moznost hodnotit nekonecnekrat (s tim, ze se vzdycky predchozi hodnoceni odmaze, ne koment, jen body). Jen se stydte, vas to aspon nauci se zamyslet nad tim, co pisete :)
No ještě drobnost, když mám NEzakliknuto pouze českou sbírku, tak se nedostanu ani do jinejch složek, plus bych bral, že když se já zaloguju, tak abych so dostal hned do svých všech složek a mohl je doplňovat, bez toho abych musel měnit nastavení.
to Zack: tak stara vec. Kdyby se u comicsu bylo mozne podivat, kdo ho vlastni, tak bych byl rad = neco shanim, comicsdb mi napraska u koho je = muzu ho zacit lamat, at mi ho streli:).
Jestli chcete dále doplňovat, tak tady jsou další (a asi i poslední) od Čtyřlístku:
Čtyřlístek - Záhada faraonovy hrobky (2001)
Čtyřlístek - Zádrhel se vrací (1992)
Dobrodružství Čtyřlístku (2004)