Forum Všechny příspěvky pohromadě

2 Zack :-)))))) S tou psychologiou si to odhadol dobre, ale posledne 4 prispevky som naschval pisal ako som pisal aby som ta kusok nahecoval, nas psycholog bol zaujimavy na tvoje reakcie :-) Dal som mu za ulohu spravit tvoj psychoprofil (aj tak sa teraz pred koncom roka nudi) :-) Dufam ze si to vzal v pohode :-) Jo a psychoprofil ti asi donesiem osobne na comiczcon, chystam sa tam so Zajom. Ja s ludmi nerobim (pokial si myslel nieco ako nas psychac vo firme), moj obor je trosku iny. A kludne si rob so zenami co chces, mne je to jednoooooo :-) Takze sorac ak som ta velmi nahecoval :-)))) Mustafa Efendi, odpust nehodnemu sluzobnikovi :-)))))))))))
Ogre: o sukani tu zatim mluvsi pouze ty, ja se o to neotrel ani slovem... fakt jsem totalne vykulenej z toho, co si z "naucit sbirat trenyrky a cist comicsy" vydedukoval za psychologicky profil... doufam, ze se nezivis praci s lidmi :)
<br><br>
ad pracka... zapomnel si prebrat pradlo... az budes prat cerveny ponozky s bilym krajkovym pradlem sve zeny, tak ti nepodekuje, ty stredoveku :)
<br><br>
ad trenyrky... to byl tak nejak recnicky obrat, coz zrejme pochopil kazdy, krom tebe... :) Nicmene ja hazu trenyrky na zem, protoze po ty masturbaci se psem jsem linej jit totalne vozralej a polozit je mezi ostatni spinave pradlo... :)
<br><br>
ad macho... ano? cim si hram na hrozneho macha? :) Ze fotim polonahy zensky? To te zere? :) Zbytek, sis vydedukova buh vi z ceho a da se to povazovat za ciste lzi :)
<br><br>
ad svatba... no a co? Znam spousty lidi, kteri jsou STASTNE zenati a presto si uvedomuji, ze je ta doba svobodneho blbnuti s kamarady a kamaradkami za nimi, protoze maji jine starosti a jine povinnosti... a vetsina z nich cas od casu zavzpomina a zasteskne si :)
<br><br>
ad zhadzovani: jedna vec je laskovne popichovani, druha pak naprosto cistokrevne nadavky, jakej jsi vyplodil ty... rikam to posledni dobou nebezpecne casto, ale neda mi to: nezer se tak :)
<br><br>
mimochodem... zeny miluju, obdivuju a proto je taky fotim (a proto ony foti se mnou)
to Ogre: Akceptovat v Zackovych odpovedich trosku te nadsazky?:)
Zack: ja som uplne v pohode, mindraky nemam ... manzelka zenske casopisy necita :-) Comicsy ju nezaujimaju ... preco by mali ? kazdeho zaujima nieco ine. Neopovrhuje nimi, rada si ich prelistuje, ale citat ich necita. Z tvojich reakcii mi pripada ze zenami opovrhujes, ze ich povazujes len za "sukacie maso" a nic viac. A kludne kazdemu poviem do oci co si myslim, ja s tym problemy nemam. Btw pracka perie sama, do automatickej len nahadzes veci, das prasok, avivaz a zvolis program. Neviem aku pracku este z cias temneho stredoveku vlastnis. Trenyrky nepohadzujem po byte, preco by som to robil ????? K tvojej vete "K tem osobnim vylevum a invektivam... laskave hodne rychle vystydni..." - no neviem, clovek sa s tebou snazi stale vyjst normalne, ale ty zo seba hras hrozneho macha. Stale tu kazdeho zhadzujes, tak sa zamysli najprv nad sebou. Jo a zenil som sa preto ze som chcel, nie preto ze som musel :-)
Slaine: v pohode, s podobnymi potivy zacinal asi kazdy :) Vydelavat se da cimkoliv :) Ale zas tech lidi, co se u nas dokaze zivit focenim zenskych je fakt hodne malo... chce to mit prachy (ona profi vybava neco malo stoji, zaridit atelier neni mala polozka), kliku, znamosti a talent (nebo aspon dobre zvladnuty remeslo)
<br><br>
Ogre: to ze pere pracka sama si muze myslet jen nekdo, kdo v zivote nepral :)) A nemluvil jsem o sluzce, ale zene, ktera pochopi, ze nema smysl nadavat na pohozene trenyrky, protoze to se holt proste chlapum stava, a proste je zvednou a daji do pradla :) Tedy o toleranci. Ano, to se nauci kazda... stejne tak se ji da naucit, ze comics neni neco pro deti, ale ze to stoji za pozornost... ty jsi tento nazor zkousel zesmesnit a jen si tim neprimo vyjadril, ze tvoje zena takova neni, coz znamena, ze tvoje trenyrky nesbira a nepere a comicsy by do ruky nevzala, protoze cte tiskoviny pro zeny... normalni logika... (slovensky rozumim asi tolik co ty cesky)
<br><br>
K tem osobnim vylevum a invektivam... laskave hodne rychle vystydni... pochybuju, ze bys mi neco z toho rek do oci. Neni duvod, aby jsi mi nadaval do "neschopne nuly, co rozmysla penisom". Vazne by me zajimalo, co te k tak primitivisticke reakci primelo... (mindraky, ze sis moc neuzil a najednou si zenaty? problemy doma? spatna nalada? tezko rict... kazdopadne, priste se prosim nevybijej na mne)
2 Zack: no tak to prepac, u nas perie pracka a nie manzelka :-) ... co sa tyka vsetkych veci okolo, zobral som si dospelu inteligentnu partnerku a nie sluzku/druhu mamu ktora by sa o mna mala starat. To nepotrebujem. Nie som nevladny vozickar. Ak si nevies navarit alebo aspon povysavat, si u mna neschopna nula s kopou reci ktora rozmysla penisom a mysli si o sebe ze je nadclovek. Mal by si menej citat superheroes comics. Urcite doma nosis slipy na nohaviciach :-) A co sa tyka tvojej poznamky ze moja manzelka cita publicisticky brak, tak to som teda vazne nepochopil... precitaj si to este raz, asi nerozumies po slovensky.
Demnog:No tak to by až tak nevadilo :)...<br>
Zack: Díky za recept na polonahé modelky... Jinak odhalil's mě jde mi spíš o tu modelku než o focení... Ale na tom se mi líbí zas ta myšlenka, že se tím dá vydělávat (nebo nedá?)...
to Slaine: Tak vidis, ono to foceni je nakonec takova rehole... Ty chces fotit portrety a oni se ti ty modelky najednou zacnou sami svlikat. Zadnej med:))
BTW ja primarne fotim portrety, ze si u toho vetsina z nich "odlozi" je spis o atmosfere a hravosti, nez o pointe :) Jo a jestli mas pritelkyni, tak bacha na to, foceni je strasny afrodiziakum, at se nedostanes do pruseru, to je hned :)
Slaine: zacni fotit obleceny a ono to prijde samo (ony nejsou blby, zacnou se vetsinou svklikat, az kdyz ti veri, ze ti jde o fotky, ne je jen svliknout ... navic si o tvych fotkach musi myslet, ze minimalne ujdou a ze chteji od tebe taky nejakou). Obecne to dneska neni zadny problem... hodne se uvolnuji mravy, pribyva ruznych webu, kde se vzajemne lidi ukazuji, vsude je spousta holek, co se chce nechat nafotit... problem je najit nejakou zajimavou, s kterou ma vyznam fotit...
<br><br>
Pokud ti jde jen o ty polosvleceny modelky, nikoliv o foceni, tak jsou daleko jednodussi a levnejsi postupy... :)
Zack: Jakými postupy se dá dopracovat k focení polonahých modelek? Docela o téhle kariéře tak začínám uvažovat :D...
Ogre: no tak to je vazne dojemny... tvoje zena ti nepere a cte ten nejvetsi publicisticky brak a ty mas jeste odvahu ukazovat na me, ktery je svobodny, pulku volnyho casu travi tim, ze foti polonahy modelky s kladnym vztahem ke comicsu? :))))))))))) Ogre, clovece, ty obcas dokazes slapnout do hovna, ani nevis jak :)))
<br><br>
(nic proti psum, masturbaci ci chlastani :)
2 Zack: no neviem, ja by som si radsej na tvojom mieste kupil psa (aby si sa mal s kym niekedy aspon porozpravat) a vela casakov/videokaziet na masturbaciu .... a mozes chlastat viac a castejsie bez vyrusovania (ked uz mas na to taky nazor) :-))))))
Zack: kdyby prase melo kridla... :)
Ogre: nebyl byl svet daleko krasnejsi misto pro zivot, kdyby podobne zajimavy nazory meli vsichni? :)))
2 Zack: :-) Mas zaujimavy nazor.
Ogre: kdo rika, ze sem si nic neulovil? :)))) Ty zensky musis vychovavat... stejne jako ji musis naucit, ze pohozene trenyrky se nekomentuji, ale zvednou a vyperou, tak ji naucis, ze "Zena a zivot" je baaaaaad! a comicsy jsou gooooood!! :)
2 Zack: Kubanos pomarancos humus fuj fuj fuj. A ze si si neulovil nic, no chapem, asi chlast je lepsia vec ako snazit sa o nieco co aj tak si mozes spravit sam ;-)
Beefeater nemusim, ja radsej Seagrams. Viac mi smakuje. Je jemnejsi. Ale aj tak mam najradsej slifku, hrusku a staroreznu. Z tych zahranicnych veci mi je na bliti (a to doslova).
Baby ktore zaujimaju comicsy nepoznam ani jednu, ale asi 2 co citaju aspon fantasy. Ale moja zakonita to nie je :-)
:))) no tak to je dojemne priznani :)
chtel bych byt Zackova exka :)
Ogre: ty si to predstavujes jak hurvinek valku... predstav si narvanou hospodu. Zhruba 30 fotografu/fotografek + 10 modelek ( v prumeru, kazdych 14 dni, nekdy min, nekdy vic). Se mam pretahovat o jednu z nich, ktera sice u me mela spat, ale nakonec jde spat jinam, protoze druhy den s tim clovek foti a jeji "hotelier" odmita jit domu uz ve dve rano? :) A to by ses divil, co holek zajimaji comicsy... exku zasobuju dodnes, milence taky cas od casu neco pujcim... :)
<br><br>
Jo, kubansky pomerance jsou fakt neuveritelny hnus :) Vic pecek nez cehokoliv jineho...
<br><br>
Jelinek proste dela levny piti... je to rozdil asi jako mezi Beafeaterem a Dinibil Ginem :)
Myslel jsem to jako, že co si neuděláš, to nemáš a pokud máš něco co sis neudělal sám tak to stojí za prd (viz Kupovaná slivovice vs Domácí slivovice)...
2 Slaine: Blbo polozena otazka: Co mas a stoji to za prd ? :-)
2 Slaine: CO si si urobil a stoji to za prd ?
Ogre: A pokud máš, tak to stojí za prd... :)
2 Slaine: Co si neurobis, to nemas ;-)
ad Slivovice to Ogre, Zack: Myslím, že se shodnem na tom, že domácí je domácí...
Zack: co si neodchytis to nemas .... a zase ked sla s kamosom, asi si ju neukecal, proste asi nie je na comicsy. Alebo ti po konzumacii vypadol komunikator :-) A co sa tyka toho drevokocura, najmladsi zas nie som, ale nic mi to nehovori .... mozno keby si mi rozbehol mozgove zavity a vytiahol zo sedej hmoty ktoru mam v hlave z nejakej zastrcenej zasuvky slovo drevokocur a pripomenul mi kde to mohlo vzniknut .... Pamatam si toho dost co si nechcem pamatat - strihanie za komancov na policii, fronty na mandarinky, banany, pomarance (neznasam kubanske pomarance), toaletak, spisske parky (nieco co si mozno pamatas aj ty Turlogh :-)), recitovacky na zakladke na Puskinov pamatnik, na Hviezdoslavov Kubin (ked som prisiel pred porotu namiesto s blbostou od nejakeho curaka komousa s basnou od Lasicu/Satinskeho a vyrazili ma :-) Jo a nakupy v PNS - Komiks Fantastyka - Yans :-) A Jelinek az take sracky nerobi, aj ked moj dedo pali lepsie. A Prostejovsku staroreznu mam radsej.
Ogre: ze si nepamatujes, kde vzniknul drevokocur (je to proste cesky slovo) ... (btw nejde o to, kdo byl sikovnejsi, ona chtela jit spat ke mne, ale ja zas nechtel jit ve dve hodiny domu, takze si za to muzu sam, nicmene to je fuk... byl to jen priklad, my tam tech modelek mame, ze nevime, co s nima, jde o princip :))
<br>v
Slaine: Jelinek dela levny patoky... :)
2 zack: co myslis tym: ty budes taky asi z tech mladsich, co? Definuj. A asi bol ten slovak sikovnejsi, mal by si na sebe popracovat :-)

2 Turlogh: no dalo by sa povedat ze aj ta tvoja teoria ma nieco do seba. Zaujimave. Ma to tiez nieco do seba. Ale je to skor asi debata pre bradatych ujov v Matici :-)

2 Slaine: No dobre, ujo Jelinek robi dobru slivovicu, ked ju budete dalej vyvazat, tak vam slovo slivovica prepoziciame :-)
Jeste jednou ad drevokocur: Ja jsem po puvodu teto mystifikace patral a jedna z teorii pravi, ze pry se to takhle kdysi objevilo v nejake ucebnici cestiny, jako priklad v kapitole "Rozdilna slova v cestine a slovenstine". :-) Sam jsem tu knihu samozrejme nevidel, takze to klidne muze byt taky jenom folklor. A pokud jde o ten preklad - to co rika Ogre je zajimave. Madarsky neumim, takze jsem si to nespojil, ale stejne tak je to doslovny preklad nemeckeho slova pro veverku a to my pripada pravdepodobnejsi, protoze kdyz pripustime, ze tato mystifikace vznikla v Cechach, vliv nemciny je tu spis ocekavatelny.
Nojo, cestina je neoddiskutovatelne prepestroucky drobnojazyk se spoustou synonymickych zakouti.
Zack myslel jednoho fotografa puvodem ze Slovenska, co mi v patek odvedl jednu z mych modelek ... kdyz uvazim, ze u me mela spat, chudinka hezka bezbranna dvacetileta, tak proste musite pochopite, ze slovensky pristehovalce nemuzu mit v lasce :))
<br><br>
Turlogh: ber to tak, ze rok od roku ubyva lidi, co si jeste pamatuji spolecnou zemi, tim padem slovenskou televici, tim padem opravdovou slovenstinu... a fakt verim, ze treba Slaine to myslel vazne... Ja si pamatuju, ze nas na zakladce ucili dokonce cist Slovensky :)
<br><br>
Ogre: ty budes taky asi z tech mladsich, co? :) Drevokocur vzniknul v nekterem ze zabavnych ceskych poradu :) "Slíva" mame normalne ve slovniku... to vis, civilizace na vyssi urovni, mame pro jeden vyznam klidne i nekolik slov :))
ad drevokocúr: Aj ták, já tomu opravdu věřil<br>
ad slivovice: Tak to bachá, slivovicu nám neber, to bych se mohl nasrat :)
jo a este k drevokocurovi, je to skor madarsky preklad slova vevericka .... podla mna to nema nic spolocne s cechmi aj moravakmi. Kua ved aj SLIVOVICA je slovenske slovo, podla vasho by to mala byt svestkovica nie ? :-)
2 Slaine: Ja uz ani neviem co som si myslel :-) A irecite slovenske slova su (dufam ze mi to spravi s diakritikou) - ogrgeľ, pľundriak, kikimor, riťovlez ....
2 Turlogh: Na Hellspawna vyzera prilis vegetne.....alebo je tu nejaka moznost ze sa este neprejavil v celej svojej monstroznosti a diabolskosti ?
Jo, hellspawn je dobrej. Asi mu tak zacnu rikat... :-)<br>
to Slaine a drevokocur: Nekdy se nemuzu rozhodnout, jestli to vy Cesi (a Moravaci) rikate proto, protoze vite, ze to Slovaky drazdi (vcetne te udivene grimasy, kdyz se vam nekdo snazi vysvetlit jak je to doopravdy), nebo tomu opravdu uprimne verite...
Zack: Fakt jo? No jo, tak jsem zas o jedno slovenský slovíčko chudší :)... Já vždycky myslel, že to veverka...?

Ogre: Nemyslím, žes myslel to co myslel Zack, ikdyž nevím co myslel Zack ani co jsi myslel ty :)
2 Slaine :-) bravoooo, len tak dalej
2 Zack: ;-) Ja viem ze si myslel na to co si si myslel ze si myslim. A ten HEllspawn ma vazne pobavil :-)
Ogre: tak schvalne :)) Jestli myslis Turlogha (kteryho se to vlastne taky tyka a jeste pomohl na svet svemu hellspawnovi :), tak toho sem nemyslel :)
<br><br>
Slaine: doufam, ze ti je jasny, ze drevokocúr je ceske, nikoliv slovenske slovo :) (resp. ceske jako ze slovenske slovo :)
Ogre: Nebude kecat, ve společným státě jsem zažil pár let a to sem se učil mluvit česky a ne slovensky :)... takže můj slovenský um se stává z ťava, drevokocúr, čudný a to je asi tak všetko :)...
2 Zack: asi tusim na koho narazas :-)
2 Zack: od 1.1. zaciname s asimilaciou :-) Tak sa snaz aby si zapadol do spolocenstva !
Slovaci sou jak Borgove... vzleze to vsude, bere nam to praci a znasilnuje nase zeny :)))
2 Slaine: No spust, som zvedavy :-)
Joj, co to jé? To mám taky začít hovoriť po slovensky? :)
to Saiffer: Vdaka... K dokonalosti ma este hooooodne daleko, ale robime, co sa da. :-)