mara: zadna komunita neexistuje, takze o ni fakt strach nemam... jedinou "komunitu" vnimam mezi kresliri a ty se slejzaji pomerne casto i bez conu. A workshopu bude vic a vetsi :)
<br><br>
andre: nevim koho myslis tim "nas", ale trogu gay je stejny nonsense jako trochu tehotna... jestli si chtel rict, ze kazdy je trochu bisexualni, tak to potom zrejme ano, ani sexuologove v tom ale nemaji zcela jasno ... :) (btw odstavecky delame pres html)
DEmnoG: nechlastal, ale mám nějak (sám nevím proč) dobrou náladu. Sám se divim co to ze mě dneska padá za hovna. Možná mě rozhodila nejasná zpráva o konci conů . A svůj smutek si ventiluju hloupými texty:)
Zack: bude zajimavy sledovat, co se pak stane s tzv. komunitou :), rek bych, ze pak bude este vic virtualni, nez doted, i kdyz forma workshopu je rozhodne prijemnejsi, nez masovejsi neosobni conovy akce
mara: pokud nenajde, tak je to znamka faktu, ze takova akce opravdu neni potreba... Jakkoliv jsem svou aroganci vseobecne znam, tak tady bych rek, ze bez nas se ten comics fakt nijak moc neposere :)
<br><br>
andre: chodi tam nerdi, ne gayove... to se asi tesis zbytecne :)
Néééééé, já chci cony. A když bude tento rok konečně na rozumném místě, tak to by byla škoda. Kde jinde se mám setkat s pupkatejma, plešatejme, fousatejma páprdama, kteří se zasvěceně a s nadšením baví o šlachovytých, elastických, vlasatých hezounech:)
Co bych to tutlal, ano, je to pravda. Proste uz nas to nebavi. Ta akce vesmes nikoho nezajima a na to, aby se delala poradne, by nas muselo byt bud 5x vic, nebo bychom museli mit 5x vic casu. Takze jsme si rekli, ze radsi vubec nez napul.
Nooo jak to tak slyším, začínám být na Blankets docela zvědavej! Samá chvála... sice se mi to podle těch popisů zdá na mý gusto trochu moc přeslazený, ale asi to bude fakt dobrý...
to Zack: to, ze by u nas nekdo do conu vydal neco od SGL me ani ve snu nenapadlo, mel jsem namysli burzu:). A anooo, jinak jsem mel namyslim samosebou cesky vydane comicsy a ne ceske comicsy... Vazne jsem zvedavy, ktery comics dostane oceneni "Klenot", osobne sazim na Blankets, ale mooc bych tohle oceneni pral Watchmenum:)<br><br>to Slaine: mas se na co tesit:)
Letos toho vyšlo opravdu dost. Nejvíc se mi líbily Watchmeni, Vendeta, Blankets. Neviděl jsem ještě Arkwrighta, tak nemůžu posoudit, ale zatím bych navrhl "Pod dekou". Hodnotící MdS
Demnog: ze se bude nekde povalovat SLG dost pochybuju... u nas to tezko nekdo bude vydavat a ja ani Arbe urcite nic nenechame povalovat nekde na conu :) Co je CZ comics? Jako co vyslo u nas? Nevim, moc to nesleduju... asi Wolverine/Hulk... Watchmen, Vendeta a tak, jo, dobry, ale na muj vskus se proste Moore bere strasne vazne... jsou to vyborny comicsy, o tom zadna, ale nejak ted nemam na ty "klady" naladu ani cas...
Já teda taky nemám spoustu věcí doma, ale z toho co jsem četl, to určitě jsou Watchmeni. Ten příběh je tak skvěle nakombinovanej a promakanej... Ale třeba je V jako Vendeta nebo Pod dekou, jež mám schovaný u jednoho hodného pána, ještě překonají :).
to Andre: Aha a kdepak jsme si ty Watchmeny koupili? Nebylo to naahodou minulej rok na comiCZconu? Bylo, tak vidis... SLG by mozna stalo za pozornost, tak uvidim, jestli se nekde neco neobjevi, ja bych do toho zkusmo nahlednul:). Mozna na conu by se mohlo par kousku povalovat. No a jiste Andre, jeste abys nevedel, ocem mluvim, kdyz ti pan jezisek jeden kousek B:AA take prinesl:)<br><br>to Zack: a z CZ comicsu?
Jo Watchmeni nejsou špatní, akorát už ani nevim, že byli 2005:) SLG vypadaj opravdu hezky jsem zvědav kdy si něco od nich koupím, možná v květnu až pojedu do Vídně(?). .... Batman:Arkham Asylum HC, first print....hmmmm????.... to mi něco říká:)
osobne sem rad, ze sem letos objevil kouzlo Slave Labor Graphics, Lenoru, Nnyho, Beara :) A ze letos je to asi poprve, co nemam ani polovinu toho, co tu za ten rok vyslo :)
Pro me jsou jasne comicsem roku 2005 Watchmeni. Nemohu si pomoci, ale mezi tou zaplavou titulu vycnivaji. No a s US comicsu mi asi nejvetsi radost udelal starej, dobrej Batman: Arkham Asylum HC:)
to Zack: No predtým, než som napísal ten môj nápadík, som to práve s Asterixom skúšal a vyhodilo mi to aj iné veci, ale ak sa bude vyhladávanie prerábať, tak super. Napríklad doteraz som nepochopil, prečo sa mi pri vyhľadávaní slovíčka "donzon" alebo "donžon" nevyhodí žiaden záznam. A s tou grafikou súhlasim s andrem. V jednoduchosti a prehladnosti je krása. Nechať tak.
Slaine: je to mozne, je to dokonce pravdepodobne... ale jako vzdy, neslibuju nic :)
Saiffer: to by u delsich serii bylo notne neprehledne... nic ti nebrani si ve vyhledavani dat asterix a ono ti do tabulky vypadne to co chces... (vyhledavani se bude jeste predelavat a to ze dost)
A zaujímavé by bolo, keby sa pri každom titule pod obvyklými informíciami vypísali aj tituly jemu príbuzné (napr. ak som na Asterixovi, tak pod všetkými info a komentármi by boli ešte navyše odkazy na ďaľšie diely Asterixa aj s hodnoteniami - aby človek videl, ako je ohodnotená celá séria)
Týýý brďo, vy mi čítate myšlienky. Presne toto ma včera napadlo. Ozaj by sa hodil taký filter na vlastné príspevky. A super by bolo, keby sa to dalo urobiť s kohokoľvek príspevkami.
Kapis: To byla jedna z věcí, který jsem tuším navrhoval až se bude upgradovat databáze... aby si každej uživatel mohl zobrazit všechny hodnocení co přidal... a to nejen procenta, ale i co napsal. Akorát nevím jestli nebyla vyškrtnuta.