Já osobně bych kupoval HC. Sice pak nekoupíš tolik komixů, ale vypadá to krásně v knihovničce:) Já si pohrávám s myšlenkou, začít kompletovat "sin city" HC v slipcaseu. Ale holt to stojí balík. Kompletní Sin City odhaduju tak na 20.000Kč. Kdyby člověk věděl zda bude Dollar eště klesat. Ale už teď je báječně nízkej:) Ovšem já jsem v tomhle trošku divnej, já mám rád když je to krásně řemeslně zpracovaný, čtu komiksy totiž hrozně pomalu, tak mě aspoň musej tešit pohledem do knihovničky. Takže ti vlastně asi neporadim, ale Kingdom come bych si objednal.
2 DEmnoG: Hellboya Weird tales mam objednaneho 1 a 2 u TFAW, len sa im nejak nechce poslat :-) Parchanti, ale peniaze z karty si stiahli !!! :-) Kingdom come ma nejak nezaujima, ani Marvels mi nic nepovedali. Nemam rad klasickych kladnych superhrdinov. Transmetropolitan mi tiez nic nepovedal (aspon ta ukazka z Crew), V for Vendetta som mal pozicane od kamosa, Sandman ma nedrzi.... precital som prve 3 booky (1. v nemcine a v cestine - za pozicanie ceskeho dakujem Zajovi :-) a 2 a 3 v anglictine.) Nejak Gaimanovi (ci ako sa ten parchant pise) nedokazem prist na chut, ani knihy od neho ma nejak nedokazali zaujat. Ennis - no to mas pravdu, jedine co ma od neho zaujalo je Hitman, lebo ma aspon nejaky pribeh, nie je to len o stalesaopakujucom vrazdeni. Prvy punisher bol zabavny lebo bol prvy co som od Ennisa cital ... potom som prisiel na to ze je to na jedno kopyto - kazdy kazdeho vrazdi a pri tom sa len nadava. Asi mam chut na pribehy ktore su o niecom. Velmi ma zaujali Vrana, Sinkl, Midnight nation...
to Ogre: B.P.R.D a Hellboy Weird Tales, Kingdom Come, Planetary, Transmetropolitan, V for Vendeta, Sandman a Lobo/Batman od Granta a Bisleyho. Upirskej Batman je moc dobrej:). Jestli te zajima alternativni Batman, vyzkousej Batman: Thrillkiller. Co jsem koukal, tak Ennis u tebe moc neboduje, takze cpat ti Preachera nebo Hellblazera nema cenu. Ale Ennisuv Just a Pilgrim se mi libil tuze. Zacka Ennis Pilgrimem hodne zklamal, tak si vyber:). No a jestli mas rad Mignolu, vem Art of Hellboy...
2 Zack: no vidis, presne to som potreboval .... niekoho na usmernenie a poradenie v nakupoch. Asi ti poslem zajtra majl v ktrom bude zoznam a ked budes mat cas, mozes mi to zoskrtat a pomoct mi usetrit peniaze :-)
The Maxx som obzeral uz skor, vezmem v dalsej varke spolu s Adventures in a rifle brigade (myslim ze su to uz 3 booky). Teraz som na doplnenie zbierky vzal vampirsku trilogiu Batmana, obaly na zosity + par komplet zositoviek. Jo, a musim sa pochvalit, podarilo sa mi zohnat aj total vypredany Body bags :-)
Ogre: tam plati uplne to samy :) Kolik jich chces? Navic zrovna mnou vyjmenovani lide proste nemaj spatny comicsy, at uz sahnes po cemkoliv... Ale tak neco malo vyjmenovat muzu... The Maxx, Four Women, Zero Girl, Cages, Black Orchid, Alias, Powers, Sam&Twitch: Udaku, Planetary, Authority :) (a to je jen takovy minivyber z del tech jiz zminovanych autoru)
Koulik toho chces? 10? 50? 100? Jsou toho tuny... Osobne doporucuju si proste vzit Amazon, dat vyhledat oblibeneho kreslire nebo scenaristu a kompletovat... ja jedu Kietha, McKeana, Bendise, Ellise a mam na par let, co delat :) Plus kvalitni serie od ostatnich (100Bullets, Authority a tak)
to All: v unoru 2005 be melo vyjit SIN CITY: HARD GOODBYE TPB (2005) #1 2ND EDIT, predpokladam, ze je to druha edice prvniho dilu Sin City... Nevite nekdo? Ma to byt pri prilezitosti uvedeni filmu Sin City do kin.
to All: v unoru 2005 be melo vyjit SIN CITY: HARD GOODBYE TPB (2005) #1 2ND EDIT, predpokladam, ze je to druha edice prvniho dilu Sin City... Nevite nekdo? Ma to byt pri prilezitosti uvedeni filmu Sin City do kin.
Ogre: tak znova a pomalu: NEPRISLO ... kam si to poslal? (ne, nemusis vyjmenovat vsechny lidi, kterym jsi to poslal, mam na mysli, kterou adresu jsi pouzil, kdyz ses to snazil poslat mne :) Rovnou k tomu pribal i tech 16 otazek, kteru tu udajne (Zajo to tvrdil) padly a na ktere jsem udajne odpovidal :)
2 Zack: nieco take ako Sestnastfaktorovy osobnostny dotaznik (16 PF Sixteen Personality Factor Questonnaire). Ja tomu nerozumiem, psychologiou sa nezaoberam. A pozri si majl, posielal som ti to minuly tyzden.
Hmm ... už tu skoro každý má svojho psychológa alebo psychloložku... už sa tu rozoberajú same psychopoložky a za chvíľu príde na rad možno aj psychosúložka... Inak veselé vianoce... a keď už budete jromadne zasielať ten Zackov psychopaskvil tak prosím jeden odošlite aj mne...
Ogre: ... mimochodem. Moje psycholozka je zvedava na metodu, kterou ten tvuj kamarad pouzil... byla uprimne prekvapena, ze profesional dela neci psychoprofil dalkove... dik za konkretni odpoved :)
zajo: jake konkretni otazky? Ja teda videl jen serii nadavek plynoucich z nejakyho poskadlenyho mindracku... ale treba sem neco prehlidl :) (btw ... ja to jeste bohuzel necetl... muzete mi to prosim nekdo z tech, kterym ten muj osobni psychoprofil Ogre rozeslal, poslat kopii? :))
mára: psychoprofil bol zostaveny nie z toho co tu Ogre " vykonstruoval ", ale z odpovedi na konkrétne , nastavené otázky . Vcera som to cítal a dost som sa pobavil
nesral som si do huby, jasne som ti vysvetlil preco com ti tie veci pisal. Ak ti to nestaci, po sviatkoch ti mozem poslat hoci aj faxom alebo majlom (naskenovane) vyjadrenie od mojho kamosa psychologa .... majlom som ti ho uz poslal, ma to len rozpracovane. Proste si zaujimavy clovek a napadlo ma preco ti neskusit dat spravit psychoprofil .... kamos psychac mi vravel ze teraz ma v praci veget, tak som to bral ako trening pre neho. Dufam ze to staci aj ostatnym ako vysvetlenie. Jo a pekne sviatky vsetkym, idem na kratku dovolenku. Nech mate pod stromcekami len same zaujimave citanicka .... a Zack tebe aspon nejake nove trenky nech ta tvoja nemusi stale prat tie iste :-)
jo, uz mi to doslo ked som to presiel cele, takze si precitaj majl ktory som ti poslal ..... dufam ze ako vysvetlenie ti to staci a ak sa dostanem na COmicsCon dostanes to aj pisomne.
Ogre: ... ty vole, tak co tu do me uz nekolikaty den kerujes? Ja rek, ze se daji zensky comicsove dovzdelat a ty si z toho vyprodukoval nenavistne prispevky o mem machovstvi :))) Jelikoz si ocividne nevidis do huby, tak pripomenu, jo? :)
<br><br>
"Ogre 10:47:19 17.12.2004 <br>
2 Zack: no neviem, ja by som si radsej na tvojom mieste kupil psa (aby si sa mal s kym niekedy aspon porozpravat) a vela casakov/videokaziet na masturbaciu .... a mozes chlastat viac a castejsie bez vyrusovania (ked uz mas na to taky nazor) :-)))))) "
<br><br>
Mily Ogre... do hovna se podari slapnout ledaskomu... zvlast v inetovy diskuzi... ale ze nekdo je takovy expert, ze se to snazi zamaskovat tim, ze do nej stoupne i druhou nohou, tak takovych lidi se zas tolik nevidi :)
Ogre: :))) kdybych za kazdyho cloveka, kterymu ujednou nervy, a pak tvrdi, ze to byl jako ze psychologicky pruzkum, dostal stovku, tak nemusim makat :) (a pokud hysterickych prispevcich na tema "Zack a zeny" napises, ze ti to je jednoooooo, tak si na duveryhodnosti vazne nepridas :) Na con doraz... uz se tesim, jak mi to do oci vytmavis :)