Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Nevidim, co presne je za fotky v Galerii na Markyzovych strankach, pac na ty vesnici kde jsem nemaji v hotelu comp s netem, ale pouze wifinu, ktera je na mem mobilu hodne pomala.

Takze se vyjadrim pouze k slecne Draco a jejimu nadru. Je pekne:). A jak rika Kapis, jestlize Draco nechce mit tuhle fotku na netu, tak je to jeji prso, takze MdS by mel byt natolik taktni a fotku by mel odstranit. Preci jen, clovek dela ruzne veci, ale ze bych stal o to, aby se druhy den objevili na netu tak to ani nahodou. Kdo tam byl, tak videl, kdo ne, tak ma smulu.

to Draco: prsa si vytahuj kde chces, za sebe mohu rici, ze mne to nijak neurazi:).

to all: no vida, sice to par let trvalo, ale uz na comicsdb resime zenska prsa. Hezke. A jak nam tohle tema hezky ozivilo forum:)
andre: Naštěstí i DEmnoG má více zobrazení než já. Je to až 37 stránka... Kam se hrabu na Angelinu, Megan Fox i Andraste.
Zack: ne kozy, ale koza - s bradavkou ...... má nejvíce zobrazení;-)
Zack: Ty ses asi nebyl podívat do fotogalerie na nejnovější fotky? Tak tam jsem já s bratrem Pampelišáčkem. Pokochej se dokud můžeš. Mimo jiné, moje slova k Markýzovi byla povolující, jen s prohlášením, že jsem stejně zdiskreditovaná už od třinácti. Až potom, co mi tady někteří další lidé vysvětlili Markýzovy vlastnosti a tu možnost, že mě tímhle někdo bude vydírat jako budoucí předsedkyni vlády či AVU ČR... jsem změnila názor. A když vidím jak jsem rudá, nepřeju si než dát to pryč.
MdS: moje prsa to nejsou, ale trochu jsem nečekala, že k tomuhle vůbec vznikne galerie. Klidně bych zůstala jen u těch fotek, co jsou v reportu. Takhle aby se člověk hlídal, i když jde na pivo - to si pak ani nemůžeš užít.
Zack: Draco myslí tu fotku se Slainem.
btw ty kozy jsou stazeny nebo mluvite o tech nekolika milimetrech kuze bez bradavky?
Markyz, ja chapu, ze ty nektery zakladni socialni navyky postradas, ale vystavovat bez svoleni verejne neci fotky, co je uz dost i na tebe. Neni cas na nejaky reality check? :)
MdS: spíš jsem taky pro stažení - přece jenom některé věci je si lepší nechávat pro sebe (nebo poslat tomu úzkému kruhu lidí, co jsme tam byli.) Hlavní slovo by měla mít asi Draco, přece jenom, jsou to její kozy;-)
DN: Adamantium je sborník slovenského komiksu, jestli se nepletu - takže to tu asi nemá co dělat.
MdS: Takovýhle fotky by se IMHO veřejně vystavovat neměly.
Dprčic. Adamantium je do návrhů do databáze, Poslední stížnost do připomínky a návrhy. Jdu to řešit.
Hej, mě nejde nic napsat na jiný forum než na pindárnu!
Adamantium je tu či není? A pokud není, patří sem či ne? Teď už ve správné kolonce.
Adamantium je tu či není? A pokud není, patří sem či ne?
MdS: Já jsem pro stažení. A nebo alespoň ústupek ve formě úpravy fotografie a to zesvětlení obličeje. Nemůžu se na to dívat. A mimochodem, zrovna tohle byla nejostřejší fotka. Na těch ostatních sic dělám bůhvíco, ale nic není vidět.
Jsem rád, že se Vám report líbil. Upřímně se mi moc nechce stahovat zařazená fota (hlavně potom co jsem ta nejnemorálnější vynechal). Jak říká Zack: "Hlas lůzy - hlas boží!" Kdo je pro, aby se stáhlo foto Draco Nobilis s Pampelišáčkem a kdo je pro ponechání? Demokratický MdS
AZTeck: máš pravdu, nominaci by si to zasloužilo.

A fotka DN a Pampelišáčka na propagační materiály na "komiks sleeez - Liberec". To by musel pan organizátor Woffce asi pronajmout "Tipsport Arena Liberec". A každej kdo chce zdarma vstoupit musí vlastnit alepoň dva komiksy (které musí donést sebou - čtyřlístek, kometa, rychlý šípy atd. se nepočítaj). To by se poptávka po komiksech v Liberci asi hodně zvětšila:) .... Jako sponzor pivovar, kterej by zaplatil pronájem haly, což by se mu vrátilo na "stočném". No úplně to vidim:-D ... Asi bychom měli větší návštěvnost než Katka Neumanová o rok dříve;-) .....
Xeelee: Nečekej že za mě dostaneš nějaký woffce, můj kmen ví, že nejsi čistý muž a podlehl jsi hříchu a alkoholu. Ani ovce a už vůbec ne velbloudy, myslíš že moji rodiče a starší kmene čekali na někoho jako ty? To tady AZTeck by měl jiné šance, jakožto druhý nejbohatší šejk, ale naštěstí jsem jediná dcera náčelníka a ten mě neprovdá jako 847manželku.
Po zhlédnutí Markýzova reportu a obrazových materiálů bych tuto akci okamžitě nominoval na letošní cenu Muriel za "Nejlepší propagační počin". Více se už snad ani v oblasti propagace komiksu udělat nedá :-)
Jako bych to už viděl........a cenu přebírá slečna (nebo už tou dobou paní Xeelee??) Draco nobilis a Slaine alias Pampelišáček.
andre, Kapis: je to přesně naopak. S dívkou dostaneš i stádo ovcí a krav. Jinak by ani nemělo žádný smysl takový rituál podstupovat, ne?? :-)
Kapis: proč bych měl měnit stádo ovcí za JEDNU ženskou?;-)

Woffce: pobavil jsi mě chlapče:)
Xeelee: ano, ano, pradávný rituál, při kterém musíš přivést dívce stádo ovcí či prasat nebo aspoň kupu hnoje;-)
yama: Dobrá tedy - malá oprava: Liberec vzrušen.
MdS: Zdiskreditoval jsi mě i přede mnou samotnou! A já netušila, že jsem na tý fotce s prsem tak rudá! Okamžitě do photoshopu a zesvětlit nebo to stáhni, to je děsný! A jaktože tam není nic z tvýho foťáku?!

Jinak, kdo se chce zařadit do mého fanklubu "Draco prsa ven na každé akci" ať mi sem vyjádří podporu. Jinak je přestanu ukazovat, poněvač tady MdS mě pěkně naštval... Udělal ze mě něco ještě horšího než jsem. A to už jsem dost zkažená. Takže pokud to bude přáním zdejšího osazenstva, budu se propříště fyzicky krotit a reagovat pouze slovně, i když to bude proti mé přirozenosti.

P.S.- Markýzi, všichni už moje kozy viděli, můžeš je odstranit? Hrozně mi vadí, že mám ksicht rudej jak DEmnoGova ikonka a taky ten popisek, protože do tý polohy jsi mě nastavil ty... Já si nějak naivně myslela že nebudeš mít odvahu to tam dát. Takže nevadí mi, když komiksáci koukaj na moje prsa a to i neznámí. Ale bude mi vadit, když si to někdo mě neznámý během pár dnů stáhne. Jinak mě známí a přátelští to doma už mají, takže no problémo. Uf. Ta ostuda. jaktože jsem tak rudá? Že bych nebyla tak ostrá jak si myslím? Těžké pochyby v mém srdci.
Kapis: Svatba? To je nějakej primitivní rituál zdejšího lidu?
Xelee: A kdy bude svatba ;-) ??
Konečně doma, potvrzuji Xeeleeho slova, leč já si písek z bot důkladně vyklepala a jdu číst. Vyjádření hned co to dočtu. Těš se Markýzi.
Woffce: nic neruš. Jakožto asexuální část ženského osazenstva zabavím mravnostní policii filosofickými disputacemi (už tohle spojení je zabaví na dost dlouho) a tím zajistím nerušený večer Draco a jejím uctívačům.
MdS: nechť požehnání Páně provází i nadále naše kroky :-)
Ani nevím jak se to vlastně přihodilo, ale dneska sem s Draco strávil čtyři hodiny, poznal sem její matku a ještě teď z toho mám písek v botách :-)
yama: Liberec zrušen. Se nenechám zavřít... (Máme docela vostrou mravnostní policii.) :---)
MdS report povedený a opět vtipně napsáno.Ale nezmínil jsi příhodu s hroznovým vínem.
Koukal jsem na report a musím říct že to musela být asi pěkná pařba.Podle fotek :-)
no myslim, že fotky Draco zajisti v Liberci slusnou ucast
Ty vole, Pampelišáčku! Vždyť ty nejhorší jsem tam nedal! Cenzorský MdS
Tyvole markyzi :)) jako bych ti jeste nerikal, at nektery fotky nezverejnujes, to je jak mluvit do parezu :) aaachjo :-D
Chtěli jste report, tak ho máte, ale já Vás varoval! Více na mdscomics.net. Reportový MdS
No tak s Motem to je paráda. Zdá se, že Pixym se chtějí nakopnout, když přijede ten Andersson na komiksfest - tak to doufám, že na něj budou mít i ty dva nové komiksy, které slibují na podzim:-) mmm a Motovské romány? No tak to jsme zvědav. Tak ještě jednou poklekněte před zmrtvýchvstalým:-)
No tak on se za těch 7 let taky dost změnil komiksovej trh, bych řekl.....
Benji: Tak to se obávám, že máš smůlu. Já jsem se s nimi o tom několikrát bavil a prodejnost byla prý tak nízká, že naděje na dovydání není naprosto žádná. Mě osobně by to ale udělalo taky velkou radost.
Tak doufám že mi udělaj ještě větší radost a dovydaj Světla Amálu.
Jo toi je super zpráva a doufám že mu to vydrží.
Jupíííí.... polička s nejkrásnějšim logem se bude nadále rozrůstat!!!
Benji: Tak tomu říkám zprávička. Mot bylo vždycky moje oblíbené (nejoblíbenější?) komiksové nakladatelství a jeho práce pro komiks v Čechách je naprosto nedocenitelná. Vivat!
Benji: N - Á - D - H - E - R - A !
Dobrá zpráva (teda aspoň pro mě) Mot obživ :o)
http://www.motkomiks.cz/
Ehm... Je to dost pitomej dotaz, ale vzhledem k tomu, že mi vrtá hlavou už od pátku... Takže, kdo viděl fotky ze Slainova foťáku ze Summer Comics slezu, nezdá se vám, že mám nos z profilu jako Lobo od Simona Bisleyho?