Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Surrealistická studie člověka v krajině, jejímž hlavním obsahem je sám čtenář a jeho vztah ke svému tělu, meditace nad vlastní existencí ve zdánlivě nepodstatných rituálech všedního dne. Každodenní absurdní boj člověka s přírodou i se sebou samotným, se odehrává na minimalistické ploše komiksového stripu.

Scénář
Adéla Bierbaumer
Art
Adéla Bierbaumer
Obálka
Adéla Bierbaumer
Žánry
existenciální, stripy
ISBN/ISSN
978-80-907699-4-6 (Take Take Take)
Vazba
šitá v tvrdých deskách (plátěná vazba V8)
Formát
120 x 185 mm
Tisk
černobílý
Stran
112
Náklad
500ks
Cena
320 Kč
  • Fry
    Fry admin31.1.2022 19:50První muž
    První muž - 'člověk - tělo - pohyb - cvičení - dýchání - zastavení - prázdnota ...' Surrealistická studie, o životě, možnostech svého těla a sebepoznávání krás každého dne. To vše na nízkogramážním papíru, který umožňuje prostup jednotlivých panelů do dalších stran, dalších rozměrů příběhu a dalšího poznávání. Specifická věc, underground, studie, umělecké dílo s malým 'u' ... Za mě 4*!
  • RadimNemec
    RadimNemec admin27.12.2021 13:22První muž
    Surrealistické je slovo, které to naplno vystihuje. Třípanelové stránky, které v sebe někdy přecházejí, jindy - zdá se - ne, ale to vidím spíš na nedostatečnou imaginaci čtenáře, či zkrátka neodhadnutí čeho se držet a co je pro děj důležité. Jsem rád za tyhle okrajovky. Poděkování patří Take Take Take - vydávají skvělé věci!
2