Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Železný krtek - Karel Taufman, Jaroslav Němeček. Kamarády ze Čtyřlístku zaujme na výstavě vrtacích strojů jedno staré a zapomenuté rypadlo. Opravit jej nebude pro Myšpulína žádný problém. Ale pak se začnou dít divy. Kam se s rypadlem podívají a co s ním vytvoří, Vám prozrazovat nebudeme.

Cesta kolem světa za 80 dní: Část 4. - Petr Kopl. Philleas Fogg a jeho sluha Klouzek se právě vznáší v řiditelném balonu směrem k Paříži. Zdá se to snadné, nicméně i tam má proradný Moryarty své spojence.

Detektiv Vroubek a laboratorní krysa - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek bude rozplétat další zapeklitý případ.

Cyril a Mikuláš: Pošleme to expres - Tomáš Chlud. Po delší době se setkáme s Cyrilem a Mikulášem. Kluci z budoucnosti se tentokrát podívají do Ameriky roku 1849. Musí tam totiž pomoct zabalit a odeslat jeden důležitý balík.

Tritonky: Vetřelec - Dan Černý. Tritonky si opět vyrazily za svou kamarádkou vílou Tamarou do Čarovného lesa. Jaké je však jejich překvapení, když po návratu do světa lidí zjistí, že jim do batůžku vlezl bazilišek.

Číslo 7/2020, ročník 52.

Scénář
Dan Černý, Tomáš Chlud, Petr Kopl, Zuzana Morkes, Karel Taufman
Art
Dan Černý, Tomáš Chlud, Petr Kopl, Petr Morkes, Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
39 Kč