Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Zeus, otec Wonder Woman, někam zmizel. Její rodina - tety a strýcové, bratry a sestry, bohové a polobohové - tvoří panteon nejmocnějších bytostí ve vesmíru. Chtějí usednout na Diův trůn a jsou pro to ochotni zničit kohokoliv, kdo jim bude stát v cestě, a to včetně Diova syna, který zatím ještě ani neumí mluvit, ale může v sobě může ukrývat moc k rozpoutání apokalypsy.

Ale zatímco se Wonder Woman se svými několika málo zbývajícími přáteli snaží ochraňovat život svého nejmladšího bratříčka, na scéně se objevuje starší sourozenec. Bytost známá pouze jako Prvorozený strávila věčnost ve vyhnanství a její síla a vztek rostla s každým dalším tisíciletím. Nyní hodlá spálit na popel Zemi i Olymp, i kdyby to mělo znamenat, že z něho bude král mrtvé říše. Schyluje se k finální bitvě!

Obsahuje sešity série Wonder Woman (NEW 52) #19-23

Vyšlo v brožované, limitovanější pevné vazbě s přebalem a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Brian Azzarello
Art
Cliff Chiang, Goran Sudžuka
Ink
Tony Akins, Cliff Chiang, Dan Green, Goran Sudžuka
Barvy
Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Cliff Chiang
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Mirka Jarotková, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-342-1 (BBart s.r.o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
144
Náklad
52ks
Cena
999 Kč
Originál
Wonder Woman #04: War (DC Comics, 2014)
Varianty
Wonder Woman #04: Válka (paperback) (2020)
Wonder Woman #04: Válka (pevná vazba) (2020)
Wonder Woman #04: Válka (limitovaná edice 52ks) (2020)
  • faster86
    faster8615.11.2021 09:47Wonder Woman #04: Válka (paperback)
    Zatím nejakčnější knížka, je to tu vlastně plné nějakých soubojů, ono taky se to jmenuje válka. Posunutí postav i děje je ok.
  • Fry
    Wonder Woman #04: Válka - Scenáristicky propletená skládačka osudů bohů, polobohů i lidských bytostí se pomalu skládá dohromady, nicméně ne všichni zúčastnění se dožijí velkolepého finále. Tohle je rozhodně jedna z těch lepších knih v sérii, Azzarello si přestává brát servítky a z olympské reprízy seriálu 'Friends' se konečně stává kultovní záležitost ... Za mě 4*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin10.5.2020 11:11Wonder Woman #04: Válka (paperback)
    Je to permanentní rubačka, kolem které defilují celkem zajímavé mytologické postavy a kolem které se vine ještě relativně zajímavý příběh, který mě zajímá.

    Celkový dojem: 60%
  • rewkon
    WW z 52 mně dost baví kdyby to tempo vycházení nebylo jeden díl ročně )-:
  • cyboy
    cyboy mecenáš13.3.2020 01:10Wonder Woman #04: Válka (paperback)
    Po peti letech a typicke bbartovske pravidelnosti "az a jestli se nam bude chtit" dostavame zakonceni Azzarellova pokusu o tak trochu jiny komiks, kde ani tak nejde o superpadouchy, ale spis o anticke drama, kde je kategorie padouchu pomerne mlhava.
    A jak to dopadlo?
    Neda se rict, ze spatne, ale taky nemuzu rict, ze bych byl uplne nadseny, i kdyz je Azzarello muj oblibeny autor. On to ma vymyslene dobre a kostra pribehu drzi, ale nejak mam problem s tim, jak ty postavy (a bez nejakeho negativniho pridechu - predevsim ty zenske) porad musi nekam rust a jelikoz uz maji za sebou desitky let existence, tak rostou do vysin, kde samy ty figury prestavaji davat smysl a vlastne jsou jen vyprazdnujicimi se (tedy ze smeruji k vyprazdneni, ne vyprazdnujici se jako vyprazdnujici se ;)) symboly. A to podle me neni dobre.
    Tak mozna nekdy uvidime co bude dal.
    70%
5126