Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Cvok Dave, jeho chytrá neteř Patrice, známý rošťák Nate a samozřejmě všechny rostliny jsou tentokrát postaveni před „Zombossův tajný plán, jak vybudovat armádu zombií v podzemí a poté pohltit celé městečko!“. Zachránit je může jen vzácná explozivní houba. Při jejím hledání pomáhá dobrodruhům prasopes Twister, zatímco Zomboss spřádá intriky a rozjíždí jednu lest za druhou. Podaří se nakonec městečko zachránit?

„Plány, inkrity, skipnutí a úskoky skvjelého a úžasného Zombosse. Má jich tolik v zásopě! A zombie? Ty se řídí jeho skvjelým plánem akop apolaky invaze. Víc už nezproradíme, je si to pjekně přečtěte. Dobrá, malá nápovjeda: i v podzemí může bít zábava. Hehe, pozor na nás, na zombie! Nikdy nepochibujte o Zombossovi. A začněte uš konečně číst!“
– recenze v Zombie News

Obsahuje sešity série Plants vs. Zombies (Vol. 3) #10-12

Scénář
Paul Tobin
Art
Jacob R. Chabot, Rachel Downing, Cat Farris, Matthew J. Rainwater, Chris Sheridan, Jeremy Vanhoozer
Barvy
Matthew J. Rainwater
Obálka
Jacob R. Chabot
Překlad
Martin Herodek
Redakce
Martin Herodek, Jiří Matoušek
Žánry
dětský, horor, humorný
ISBN/ISSN
978-80-2514-977-5 (Computer Press (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
152 x 228 mm
Tisk
barevný
Váha
200 g
Stran
88
Cena
199 Kč
Originál
Plants vs. Zombies #06: Boom Boom Mushroom (Dark Horse Comics, 2017)
  • kaylin
    Kniha "Plants vs. Zombies: Explozivní houba" je prostě parádní jednohubka, je zábavná, je ujetá, je dobrá, a přesto se vám vůbec nemusí líbit. Možná to není humor, který vám sedne, možná to není humor, který vás baví, ale pokud je tohle typ komična, který vám sedí, tak se budete bavit. A dáte si knihu do sbírky a možná se k ní ještě někdy vrátíte. Popravdě si skoro myslím, že jestliže vám sedne humor, budete se u komiksu nejspíš bavit víc než vaše děti, pro které by měl být komiks asi spíše primárně určen. Na tohle ale vůbec nekoukejte a užijte si praštěnou jízdu, která jede od začátku až do konce. Není to náročné čtení, ale je to zábavné čtení, a to je prostě na komiksu "Plants vs. Zombies: Explozivní houba" super.