Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Lenost kombinovaná se žravostí má své následky. Garfield je už třírozměrný! Ale naštěstí o nic méně zábavný.
V knize inspirované úspěšným a novým televizním seriálem najdete několik delších dobrodružství. V nich se Garfield vypraví na lov ryb (v akváriu), vyšetřuje únos (plyšového medvídka), protrpí si děsivý obřad zvaný rodinné focení, málem ovládne svět a ještě učiní vzácný nález, který ho málem připraví o střechu nad hlavou. Prostě pár obyčejných dnů v životě slavného oranžového kocoura!

První kniha z dětské garfieldovské řady.

Překlad
Richard Podaný
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-050-7 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
210 x 275 mm
Tisk
barevný
Váha
452 g
Stran
48
Cena
189 Kč
  • trudoš
    Nebudu nikomu nic nalhávat, Garfield je můj vzor. Líný, cynický, sobecký, narcistický, egoistický, sarkastický, bezohledný, nenažraný. Prostě samé ušlechtilé vlastnosti. Jenže když se něčím takovým snažíte zalíbit dětem, jde to dost těžko. O to víc, když se místo na starou dobrou kresbu spolehnete na 3D animaci.
    Televizní seriál Garfieldova show není žádný zázrak, ale ještě jsem ho dokázal skousnout. Ovšem komiks vyrobený na základě seriálu, to už je jiná liga. A když říkám vyrobený, myslím tím poslepovaný - v průběhu čtení často narazíte na okénka, které jako by vypadly ze stříhacího pultu, což výsledný efekt jen zhoršuje.
    Ani příběhy jednotlivých povídek nejsou nijak úžasné, ale beru v potaz, že v rámci cílové skupiny jsou tak akorát. Jenže já Garfielda nikdy nepovažoval za záležitost pro děti a ta transformace do nové role mi jednoduše nesedla. Přijde mi odbytá, prvoplánová a hloupoučká. Možná bych to viděl jinak, kdyby mi bylo pět let, ale není a už ani nebude.
  • Fry
    Konečně mám doma!

    Rodinný portrét - Typický příběh o tom, jaký je problém udělat fotku.
    Láska k Nermálkovi - Příběhy s Nermalem jsou velice dobré.
    Rybožrout - Tak na tenhle díl si obzvlášť pamatuji z Tv.
    Prokletí kočičáků - Jeden z nejlepších dílů vůbec!
    Lovci kostí - Typicky vtipné.

    Garfieldovu show neodsuzuji takže další díly mohou být také v mé knihovničce!