Meru od svých pěti let vyrůstala jako kluk – v odlehlých horách, kde z ní její otec vychovával silného a hbitého bojovníka. Ve dvanácti letech se Meru vrací k matce a má nastoupit do nové školy. Aby nevystrašila spolužáky a získala si nějaké přátele, na máminu radu chce svoje schopnosti držet v tajnosti. A všechno se zdá být skvělé, jenže pak se na scéně objeví partička druháků, které terorizuje celou školu. Z čiré zlomyslnosti zničí školní zahradu a tím ublíží Meruině kamarádce Čijo. Co je moc, to je moc! Ohledy stranou, Meru se pouští do boje o nadvládu nad školou!

Romantická a dobrodružná manga pro dívky ze školního prostředí.

Scénář
Nacumi Óči
Art
Nacumi Óči
Obálka
Nacumi Óči
Překlad
Jan Horgoš
Žánry
dobrodružný, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7413-149-3 (Zoner Press (ZONER software, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Stran
176
Cena
179 Kč
Originál
Fly-High! #01 ()
  • kaylin
    kaylin31.10.2013 15:43Fly High! - Leť výš #01
    Myslím si, že tuhle mangu si může užít každý, kdo nemá předsudky k romantickým komediím. Tahle je zábavná a té trapnosti je zde docela málo, navíc finální scéna celkem příjemně nabudí na to, co bude následovat. Jasně, kresba je hodně zaměřená na to, aby vynikly postavy a aby jednotlivé postavy byly krásné, ale tohle se prostě od šódžo musí očekávat. Do tohohle nejdete s tím, že dostanete něco drsného. Přesto je hrdinka správně ujetá, není to nějaká hodná, nudná holka, ale celkem promyšlená postava, která vás bude bavit. "Fly High!" je mimo jiné také krásnou ukázkou toho jak blízko k sobě mají romantická manga a akční manga plná bojových scén. A když se toho chopí dobrý autor, bude motorová pila v romantickém komiksu vypadat dobře. Ne, nějaké drsňárny ale opravdu nečekejte. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/354-fly-high-let-vys-1-70.html
  • xflori01
    xflori0124.2.2013 19:25Fly High! - Leť výš #01
    Tak na to, že je to šódžo manga a já jsem kluk, se mi to (na šódžo mangu) líbilo. Není to pořád samé pocity zamilované dívky. Rozumný děj a hrstkou nepřátel. Holka, která se chce stát předsedkyní nepřátelské rady, a vůbec neví, jak na to. Fakt jsem se u toho nenudil a občas se i zasmál.
34