Koupit
Šmoulové jsou zpátky!
Albatros pokračuje ve vydávání úspěšné řady komiksů o Šmoulech. V novém příběhu si Šmoulové postaví letadlo a zažijí s ním spoustu napínavých příhod. Jejich odvěký nepřítel Gargamel si však postaví také letadlo a začne letecká bitva... Sešit je doplněn čtyřmi dalšími veselými příběhy Šmoulí pamlsky, Maskovaný šmoula, Puppy a Šmoulové a Šprýmy Šmouly Šprýmaře.

Scénář
Pierre Culliford (Peyo)
Art
Pierre Culliford (Peyo)
Obálka
Pierre Culliford (Peyo)
Překlad
Tomáš Vondrovic
Redakce
Ondřej Müller
Žánry
dětský
ISBN/ISSN
978-80-00-02763-0 (Albatros (Albatros Media a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
220 g
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Les Schtroumpfs #14: L'aéroschtroumpf et quatre autres aventures (Cartoon Creation, 1990)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.9.2023 22:27Šmoulové #14: Šmouloplán a čtyři další příběhy
    Tohle bylo taky správně ulítlý, Kutil je boží postava a je to takovej správňák, dobrák od ksoti, který prostě pomůžýe i když občas brble. Škoda jen, že je toto poslední Peyův originální šmoulí počin u nás. Pak to šlo kvalitativně trochu dolů a bylo to místy i znát, že to bylo takové sterilní, i když ale pořád dobré!
  • kaylin
    Kniha "Šmouloplán a čtyři další příběhy" je tak nějak průměrný Peyův sešit, na druhou stranu se stále jedná o nadprůměr v dětském komiksu. Jsou zde zajímavé momenty a dobré vtipy, což podtrhuje i jednostránkový, jednoobrázkový vtip na úplném konci. Šmoulové prostě baví a daří se jim to nadále. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/12/401-smoulove-smouloplan-ctyri-dalsi.html