Eklips si uvědomí, že Raenef je skutečně pán démonů, a během cesty za objevováním jsou odhalována tajemství minulosti, zatímco pravda je pohřbívána a všichni konají oběti. Bůh Rased ohlašuje velké změny, k nimž má ve světě démonů brzy dojít, a dává podnět ke vzniku podivného spojenectví, jež by mohlo navěky změnit svět bohů i démonů!

Scénář
Lee Yun Hee
Art
Eun-Sook Jeong, Yoon-Gyeong Kim
Překlad
Dana Krejčová
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
80-7197-302-7 (Talpress)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
125 x 190 mm
Tisk
černobílý
Stran
190
Cena
249 Kč
  • Plocan
    Plocan3.5.2015 15:57Deník pána démonů #03
    Pozor! text může obsahovat spoilery! Poté, co jsme se konečně dozvěděli, jak se stal Raenef pánem démonů a nadřízeným velkého démona Eclipse, vracíme se zase zpátky do přítomnosti, kde na naše hrdiny číhá další problém. Jak bývá zvykem, pošle vesnice pánovi démonů nevěstu jako obětinu, aby se pán démonů slitoval nad svými poddanými a přinesl do jejich kraje znovu vláhu a úrodu. Liči, dcera vlivného pána, se rozhodne vzít věci do vlastních rukou a vydává se do hradu Pána démonů jako ona nevěsta pevně rozhodnutá sprovodit pána démonů ze světa. Jelikož je ale Liči jen malá holka, setká se s neúspěchem, a tak je Raenefova "skupinka" bohatší o dalšího člena. Její otec se však krátce poté pro svoji dceru vrátí a vše se vrací od starých kolejí. V další části knihy se dozvíme něco o minulosti Chrise, nadějného kněze z Rasedova chrámu a nakonec se na hradě zjevuje podivná postava...
    Ačkoliv se toho ve třetím díle příliš neudálo, třetí díl mě docela bavil. Knížka se čte poměrně rychle i díky velkým panelům, kresba je taky fajn a celkově se jedná o velice kvalitní oddychovku. Jediné, co autorkám už prostě nebaštím, jsou vážné scény, které se ale do takovéhle manhwy příliš nehodí, ačkoliv v ní prostě musí být. Mám však pocit, že autorky jsou zběhlé hlavně v komediích, skečích a zábavných gazích, ale vážnější části knihy jim dělají trošku problém...
    Každopádně si nemyslím, že mě čtvrtý díl zklame a opravdu už začínám sérii přicházet čím dál více na chuť.
    80%
  • Seel
    Seel17.7.2008 11:41Deník pána démonů #03
    Pravda, moc se toho neděje, ale Liči byla fajn. Podle toho, jak to končilo vypadá, že se toho začne teď dít víc. Už se těším na další díl.
  • willis
    willis25.6.2008 09:28Deník pána démonů #03
    Děj se trošku hýbe, ale zatím se vlastně vůbec nic neděje, vlastně žádný hlavní příběh tady zatím není. .
    K té druhé minipovídce úplně na konci.. ona ta holka v prvním díle vystupuje a mluví jako kluk a od druhého najednou mluví jako holka, takže jsem taky nevěděl na čem sem. Jinak tady každá druhá postava vypadá vizuálně, co se týče pohlaví, dost nejasně.
  • krvinka56
    krvinka5626.6.2007 09:17Deník pána démonů #03
    No ijá musím uznat že tentokrát to je nic moc sice tu je pár zábavnejch mís u kterých sem se pobavyl.Ale s předchozíma dílama se to nedá srovnávat .Taky už se opotřebovalo to že dělají z pána démonu totální pako,už to není tak srandovní jako na začátku.Příběh je tentokrát velmi předvýdatelný a vyskytující se spratek v celku k ničemu.Už tu máme třetí díl který nás seznamuje s tolika postavama až hrůza.Už by se mnělo začít něco dít.A ne jen přidávat nové a nové postavy.Co říci o dvou miny příbězích (či spíše hříčkách) no chtěly působit srandovně i díky té kresbě no uprvního se sice trochu ušklíbnete ale nic víc.Zato ten druhý naprosto kazí vše.Je naprosto nezábavný kýčovitý no děs.Sem osobně zvědav jak se calý příběh dál vivine.
  • erik
    erik29.5.2007 07:11Deník pána démonů #03
    Mam pocit, ze uz nic nove nepoviem, ale aspon strucne. Plati to, co platilo aj v predchadzajucich castiach. Dej aspon trosku poskocil, vyrojilo sa niekolko novych postav a co-to sa osvetlilo z minulosti. Kedze to ma mat sedem dielov, hadam sa dostanu uz aj k buducnosti... Inak zabavne a urcene pre mladsie vekove kategorie.
53