Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Začneme drobnou osudovou aférou nového „krále hustosti“ profesora Frinka, přidáme trochu neškodného fantazírování Bartova kámoše Milhouse, uspávací říkanku s Maggie Simpsonovou v hlavní roli a taky se vypravíme do raných let pana Burnse.

Maličký Homer zjistí, že přání mají vždycky nějaký háček a Ralf Wiggum se stane životním vzorem. Levák Bob se pro dokonání své pomsty stane bezdomovcem, Bart se rozhodne dodat svému oblíbenému komiksu novou šťávu a Homer nevěří svým očím, když se mu v životě objeví další bratr od další nové matky. A aby toho nebylo málo, ještě si můžete vmžiku vystřihnout a složit vlastní Kwik-E-Mart!*

Díky a přijďte zas!

* Tříšť není v ceně.

Obsahuje sešity série Simpsons Comics #155 (červen 2009), #162 (leden 2010), #186 (leden 2012), Bart Simpson #48 (červen 2009), Simpsons Super Spectacular #9 (červen 2009) a příběhy z Simpsons Comics #180 (červenec 2011), Ralph Wiggum Comics #1 (únor 2012), Bart Simpson's Pal, Milhouse Comics #1 (květen 2012), Li'l Homer #1 (srpen 2012), Maggie #1 (říjen 2012), Professor Frink's Fantastic Science Fictions #1 (únor 2013), The Malevolent Mr. Burns #1 (červen 2013)

V pořadí 3. kniha kolosálního komiksového kompendia žluté americké rodiny - Simpsonových.


Scénář
Ian Boothby, Max G. Davison, Tony DiGerolamo, Batton Lash, Carol Lay, Jesse Leon McCann, Pat McGreal, Dean Rankine, Gail Simone, Patric M. Verrone
Art
Hilary Barta, John Delaney, Jason Ho, Mike Kazaleh, Carol Lay, James Lloyd, Phil Ortiz, Dean Rankine, Tone Rodriguez
Ink
Mike DeCarlo, Jason Ho, Mike Kazaleh, Carol Lay, Andrew Pepoy, Dean Rankine
Barvy
Nathan Hamill, Dean Rankine, Art Villanueva
Lettering
Alena Tejnická (Sarah), Bohumír Tejnický, Karel Urban
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský, Jolana Tichá
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-378-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 9 mm
Tisk
barevný
Váha
350 g
Stran
180
Cena
399 Kč
Originál
Simpsons Comics Colossal Compendium Volume Three (Bongo Entertainment, 2015)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš30.12.2023 10:33Simpsonovi: Monumentální komiksový nával
    Určitě lepší než nové epizody, co běží v TV, jinak jsem byl po tom vychválení od GWB dost zklamaný. Párkrát sem se uchechtl, ale převratná zábava se nekonala.
    Musím ale ocenit překlad, díky kterému to jsou 3 hvězdičky a ne 2 - opravdu to sedí na český překlad animáku, postavy se vyjadřují úplně stejným stylem a člověk je úplně slyší.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.7.2023 13:28Simpsonovi: Monumentální komiksový nával
    Tenhle díl je plný překvapivě dobrých delších příběhů, které balancují na hraně geniální satiry. Lehce pro mě překvapivé, že je to komiks, jemuž mohu dát po delší době bez uzardění pět hvězdiček.

    Celkový dojem: 90%
  • instageek_cz
    3. díl simpsonovského Kolosálního komiksového kompendia bude pro fanoušky rodinky ze Springfieldu opět parádní náloží čtiva. Knížka je nabušená spoustou příběhů – a někdy narazíte i na ještě další komiksy uvnitř jednotlivých komiksů:)) Co tu tedy najdete?

    - Nuzák Bob, story o novém masterplanu Leváka Boba na zabití Barta. Tentokrát zahrnuje bezdomovectví a výraznou roli sehraje i tvůrce Itchyho a Scratchyho Chester J. Lampwick!:)
    - Malý Monty Burns se s pomocí svého majordoma Smithersburyho snaží získat přátele.
    - Sérum „hustosti“ profesora Frinka se dostane do zásobníku pitné vody, takže jsou pak všichni Springfielďané cool a šik!
    - Malý Homer najde v garáži kouzelnou lampu, jenže džin v ní je zlý a vypadá jako pan „Ááá-áánooo-ooooo?“:))
    - Taky chudák Ralf Wiggum narazí na nadpřirozeného mizeru – tentokrát se jedná o leprikóna!:))
    - Milhouse má trápení, neustále se totiž nechává unášet vlastní fantazií, tudíž nedává nikdy pozor ve škole ani jinde. Ocitne se např. ve starověkém Římě, divoké džungli či pod mořem.
    - Děda Simpson si vezme za ženu starou paní Burnsovou, takže se z Homera a Montyho stávají bratři!:))
    - Minipříběhy: Táta pruďas, Willy u doktora Dlahy, rýmované přání dobré noci pro celý Springfield.
    - Vystřihovánka: Kwik-E-Mart.

    Zvlášť zmíním trojdílný příběh Nejlepší Radioaktivní Hugo všech dob! Ten zabírá největší část obsahu a jedná se o skvělou parodii komiksového dění. Každý z komiksů v téhle knize je minimálně 10 let starý, ale přesně se strefuje i do současnosti, kdy se tvůrcům filmů a seriálů po vzoru jejich „sešitových“ předchůdců už úplně vymkla situace. Nesmyslné propojování dějových linek, kdy musíte vidět x seriálů, abyste pochopili, co se stane v některém z filmů, už většině z nás leze na nervy. Takže vtipná povídka a skutečně napínavé čekání na to, co tedy bude v tom novém MEGA hypeovaném Radioaktivním Hugovi!:)
21