• Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.5.2015 10:44Sága #01
    Kdyby Pejsek s Kočičkou nakonec po všech těch nesourodých ingrediencích upekli něco dobrého, byla by to Sága.
    http://www.knihozrout.cz/recenze/saga-jak-by-chutnal-dort-kdyby-to-pejskovi-s-kocickou-vyslo
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš19.4.2015 16:49Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Tak pořád je to prý rozjezd. Jen by už je to třetí kniha a pořád se rozpracovávají dvacet let staré motivy. Chce to něco nového.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš5.3.2015 23:54Moje kniha Vinnetou
    Nemusíte s Toy Box souhlasit, nemusí se vám líbit její názory. Dokonce o ní ani nemusíte smýšlet úplně pozitivně... Ale před tímhle komiksem lze jen smeknout klobouk. Evropský, ale přesto český, inspirovaný a poučený, ale naprosto původní... Pokud by ještě znovu vznikala publikace jako 1000 komiksů, které si musíte přečíst, bylo by konečně jasno, koho tam uvést za moderní českou komiksovou tvorbu. Moje kniha Vinnetou je první český komiks, který po výtvarné i scenáristické stránce snese srovnání se světovou špičkou tvůrců "graphic novels".
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš3.3.2015 19:29Zaklínač #01: Skleněný dům
    Komiks je překvapivě dobrý, Tobin pochopil Zaklínače a napsal ho s citem a pietou k originálu. Sapek by tam propašoval ještě nějaký humor, ale nechybí nijak okatě. A ještě recenze: http://magazin.aktualne.cz/kultura/literatura/recenze-komiksu-zaklinac/r~a657c61ebdb511e49e4b0025900fea04/
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš21.1.2015 20:56Ultimátní komiksový komplet #057: Tajná invaze
    Vřele doporučuju pořídit si řadu New Avengers, kterou psal Bendis. Právě v ní je nejlépe zachycen vývoj od smrti Captaina Ameriky těsně po Občanské válce, kdy část hrdinů odmítne registraci a založí "truc Avengers" se základnou v domě Dr. Strange. Týmu v podstatě šéfuje Luke Cage, který začne mít velmi rychle podezření, že tu tahá za nitky ještě někdo další... Skvěle napsaná řada, ve které je paranoidní snad úplně každý, vyústí právě v Tajnou invazi, která je zaručeně jednou z pecek v UKK. A Tajná invaze následně vede k... Ale to už je zase jiná pohádka. Každopádně Tajná invaze se dá číst klidně dvakrát, než se v tom maglajzu vyznáte. A v českém překladu je chyba, Stark říká, že skrullskou Elektru přinesli Avengers. No jo, ale byli to New Avengers, protože oficiální Avengers zastupuje právě Stark, který mrtvolu dostal od Luka. Ale to je jen tak na okraj na dovysvětlenou. Nic to nemění na tom, že Bendisovi superhrdinové jsou více než snesitelní.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš8.12.2014 14:26Lucifer #07: Exodus
    Tak já si dovolím nesouhlasit s předchozím komentářem. Vata se v Luciferovi objevila právě minule. Tohle je o dost lepší než předchozí díl, ve kterém se nestalo vůbec nic. Tady už se aspoň projevuje skutečnost, že Hospodyň opustila nebeskou domácnost. A něco se rozjíždí. Lucifer musí jednat. Vrcholem je ale gaimanovská povídka o tkáči snů. Jednoduchý, ale krásný příběh. Tudíž znovu ne, Eriku, nesouhlasím. Vata už tu skutečně byla.
  • Ricarderon
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš13.11.2014 02:00Batman #03: Smrt rodiny (paperback)
    Soví tribunál byl o dost větší nářez. Ale furt dobrý. Pokud chcete Batmana, který má hlavu a patu, je to ten od Snydera. Ovšem pozor, takhle "ukecaný" komiks tu nebyl už dlouho. Takového textu se dneska v bublinách prakticky nevidí. Ale je to text dobře napsaný, takže paleček nahoru. A co se týče kresby - opět skvělá. Capullo umí. A Kopřivův překlad taky dobrý.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš7.9.2014 20:16MY3
    Mně se teda vybavil Číslo 5 žije, jen to není komedie. Asi to nejlepší, co u nás od Morrisona vyšlo a ještě deset let po vydání v USA to vypadá svěže a inovativně. Jeden z nejlepší komiksů sezony. A ano, souhlas s předchozím komentem - jednoduchoučký obsah pozdvihuje forma, vadí jen ty dementní plakáty na ztracená zvířátka. Útulky jsou jich plná...
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš12.8.2014 14:14Lucifer #06: Domy ticha
    Za mě nejslabší díl. Ale to neznamená, že to není dobré. Víc v recenzi:
    http://iliteratura.cz/Clanek/33505/carey-mike-hahn-david-lucifer-domy-ticha
  • Ricarderon
    Překlep v názvu komiksu je boží. Padlý sny. Tak se to mělo jmenovat. Díky, Comicsdb!:-))
  • Ricarderon
  • Ricarderon
  • Ricarderon
    Překvapení sezony pro mě. Na nic si to nehraje, je to svěží, svižné, zábavné. A Jonah Hex v kombinaci s Arkhamem je taky báječný.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.4.2014 14:53Ultimátní komiksový komplet #032: Klan M
    Kam se hrabou Zombie Marvelu. Tohle v kombinaci s příběhem Captaina Ameriky (o tom, jak je starej a k prdu) z omnibusu BB/artu je vážně jedna z nejpovedenějších věcí, co se v suprácích v posledních letech přihodilo. Bendis prostě válí (i když jeho Avengers byli takoví rozpačití, tak jako prolog k tomuhle jim může být odpuštěno).
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš12.11.2013 15:30Profesorova dcera
    Láska kvete v každém věku. Tři a půl tisíce let stará mumie si vykračuje po Londýně s krásnou ženou. A proč? Protože tenhle komiks psali a kreslili Francouzi. A ti musejí být šílení, protože větší podivnost se dlouho neobjevila. Zábavné, lehké, dada. Hodně dada. Šestákový britský román v podání legendárního Sfara a Guiberta. Tohle se nedá popisovat, to se musí přečíst.

  • Ricarderon
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš12.11.2013 15:24Liga spravedlnosti #01: Počátek (paperback)
    Rozhodně nejlepší komiks Geoffa Jonhnse, který u nás vyšel. Po všech počátcích, které má za sebou, je tohle příjemně odlehčená popina, u které se budete skvěle bavit. Jo, nejlepší JLA na trhu!
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš12.11.2013 15:21Batman #02: Soví město (paperback)
    Po dlouhé době máte dojem, že tohle je konečně ono, že přesně takhle to bylo, že tohle je Batman, za kterého byste chtěli dýchat, když dostane nakládačku. Snyderovi se povedlo napsat komiks, který má potenciál zapsat se do kánonu. Navíc kresba je také poutavá, chvílemi jako by odkazovala k Millerovi (k tomu lepšímu z něj) a skvěle koresponduje s celkovou poetikou. Má to atmosféru, má to děj, čte se to jedním dechem. Každopádně po všech experimentech, které jsme v posledních letech můžeme směle provolat: Ecce Batman!
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš1.11.2013 11:48Kouzelný polštář
    Odmyslíme-li úvodní větu anotace (zásah redaktorky, nikoli autorky), která je absolutně mimo mísu, máme před sebou ideální, čistý první komiks pro děti. Má hlavu a patu, přitom je dostatečně imaginativní.
  • Ricarderon
  • Ricarderon
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš29.5.2013 00:52Anne Franková: Komiksový životopis
    Velké zklamání. Trochu pomohlo, když jsem se dozvěděl, že komiks si objednala nadace Anne Frankové. To vysvětluje naprostou sterilnost knihy. Ale příležitost je to promrhaná nesmírně...
    http://www.knihozrout.cz/blog/kam-se-podelo-kouzlo-anne-frankove-_b289.htm
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš16.8.2012 00:23Komiksová etiketa
    On to ani moc není komiks, ale hodně, ba přes míru ilustrovaná etiketa. Body za snahu přiblížit se mladému čtnářovi bych nějaké přiznal, kdyby je vzápětí nesmazala snaha být "trendy" za každou cenu.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.1.2012 00:42Ples oběšenců
    Čtenář tak trochu nabývá dojmu, že celá kniha je sestavena z prací nějakého studentského grandu na podporu francouzské poezie s financováním z Bruselu. Koncept (dokonce i rok původního vydání) je identický s českou komiksovou Kyticí. Bohužel podobný je i výsledek. Francouzi však využili nejen kreslíře, ale i scenáristy, aniž by to v některých případech pomohlo. Pro komiksofily se jedná o nepodstatnou záležitost, která jim ovšem není primárně určená. Máte-li sestru/dceru/sestřenici na střední, je Ples oběšenců dobrý tip na dárek.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš25.9.2011 20:45Lucifer #03: Flirtování se zatracenými
    Lucifer by rozhodně mohl vycházet častěji, neb se jedná o jeden z nejzábavnějších komiksů, které jsou u nás k mání. Kupodivu potěší i označení +18, které má zabránit dětem, aby si udělali svůj názor na víru příliš brzy.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš5.8.2011 00:36Captain America #01
    K té tloušťce... Marvel v Omnibusech opakuje některé sešity, tudíž bylo potřeba nějak vyřešit, jak to provést, aby k tomu u nás nedošlo. To je důvod, proč je CA tenčí, než jsme čekali. Ale nechci spoilovat, tak tu nebudu rozebírat co a jak bude a nebude v dalším dílu. Každopádně jsem rád, že se zatím líbí, je vážně radost to překládat.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš6.7.2011 01:57Kasta Meta-baronů #1: Praděd Oton
    Dnes, po Incalu, se dá na Metabarony nahlédnout konečně tak, jak si zaslouží, reálie známe, víme, oč se jedná. Ale v roce 2003 tu nebyl nikdo, kdo by podivnou a vícevrstevnatou scifárnu docenil. Přečtěte si je ale dnes a budete chtít pokračování, protože komiks konečně dává smysl v širším kontextu.

    Je to přitom smůla, protože se nedá předpokládat, že by je někdo po onom fiasku chtěl dovydávat.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš29.5.2011 15:06Cori Celesti speciál: Mort
    Každopádně se jedná o úzkoprofilovou raritu, kterou každý fanoušek Zeměplochy ocení zlatem.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš20.3. 13:14Dívčí válka #05
    Ad Questor: Zbabělé ticho asi ani ne. Vyjádření existuje:

    Vzhledem k nejasnosti definice problematického obsahu, a jelikož se jedná o pátý díl komiksové řady, nešli jsme cestou žádných zvláštních opatření, a to i proto, že jsme neobdrželi žádné upozornění od japonského nakladatele. I v Japonsku jsou tyto hranice velmi diskutovány, avšak Dívčí válka tam nevzbudila žádnou kontroverzi a prodává se bez obalu mezi ostatními mangami. Po upozornění, že kniha může svým obsahem šokovat, stahujeme pátý díl z prodejen, balíme jej do fólie a bude opatřen upozorněním na obsah nevhodný pro čtenáře mladší osmnácti let.

    Vaše Argo
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš11.12.2023 11:49Batman: Vánoce
    Je to novinka. Součástí legendy jsou starší věci. Takže nebude.
  • Ricarderon
    @Alfi bude. Už se překládá i Uprchlík. Ale jak to bude s distribucí pro nepředplatitele...
  • Ricarderon
    Je to, jak píše Doppelganger. Za mě je skvělé, že vyjde podstatná část Ruckova runu - jen to bude zase sranda s chronologií. Po Knightfallu a souvisejícím (9 knih) budou zase random knihy, které pak vystřídají 3 díly Kataklyzmatu (česky Katastrofa) následované poměrně záhy 3 knihami Země nikoho. A přímo na ně pak navazuje Vrah pro předplatitele, každý díl přes 400 stran. A tak se český čtenář dostane kontinuálně až před Gotham Central. Česky pak budou chybět dva eventy mezi Knightfallem a NML, ale bílá místa se dost zaplní.
  • Ricarderon
    Dink: Budou 3 kusy Kataklyzmatu (Česky Katastrofy) a pak i tři kusy Země nikoho. Za mě mohlo být míň Knightfallu a víc NML.
  • Ricarderon
    Země nikoho bude ještě lepší!
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.5.2022 20:38Muminek omnibus I.
    To zařazení v knihkupectvích je pochopitelně fail. Meh.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš20.5.2022 13:07Muminek omnibus I.
    Já bych snad doplnil Qvestora, že Muminek není komiks pro děti.:)
  • Ricarderon
    Páni, překlad kromě dalších zběsilostí obsahuje i neuvěřitelnou větu: "Budete chtít zavolat uměleckým ředitelům, J. J." To je tak špatný, až je to dobrý.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš27.1.2022 18:27Criminal #3: Noční rozhodnutí
    Nezbi: Přebal. Přebal se to jmenuje! Obal je pytlík třeba.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš26.1.2022 21:01Criminal #3: Noční rozhodnutí
    Časem vyjde i dvojka, tohle se neochodí.:)
  • Ricarderon
    Páni, to to uteklo...
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš24.11.2021 00:07Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Tak připomeňme si, ohledně té ceny, že DC má všeobecně drahé podklady, které se promítnou do ceny. A to nemluvíme o cenách papíru, které v minulém roce dost poskočily. A v letošním poskočily taky. A k tomu papír není... Takže asi tolik k té cenotvorbě.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš7.6.2021 13:47Conan z Cimmerie, svazek III. (varianta A)
    Tři různé knihy dané dohromady, každá kreslená úplně jinou technikou. Troje naprosto odlišné podklady.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš7.1.2021 18:44RUR
    Pro PKD zde link na obálku prvního vydání z roku 1920, na kterou K. Čupová odkazuje. Je tu vidět, že obálka byla bez teček.
    https://cutt.ly/5jjzVjO

    A hovořit o tom, že něco "dostala" zrovna ona... Přišla s celým nápadem a s úžasnými ukázkami. Možná stojí za zmínku, že je to možná první český komiks, jehož práva se prodala do dvou dalších zemí ještě před českým vydáním.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš8.10.2020 08:38Lady Mechanika 4: La Belle Dame Sans Merci
    Jojo, evidentně to tam zůstalo právě z předchozího dílu. Ale má 192.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš7.10.2020 08:04Lady Mechanika 4: La Belle Dame Sans Merci
    Chybný údaj, Lady Mechanika 4 má 192 stran.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš28.9.2020 22:58Tankerka #01
    Tak snad trocha osvětlení pomůže vyjasnit situaci: Tank Girl je klasika opěvující věci dávno minulé. Ale v dějinách komiksu má svoje místo. Argo by po ní asi jen tak nesáhlo, ale když se objevili kolegové z Dokořánu, že mají práva a že by byli rádi, kdyby Argo při vydání pomohlo - zejména s propagací, protože jinak to zvládli celé úplně sami, nemělo Argo problém. S Dokořánem vydává knihy dlouhá a dlouhá léta. A povedlo se. Díky volbě českého jména komiksu se informace skutečně rozšířila s rychlostí požáru. Fanoušci mají Tankerku a zároveň nového hráče na trhu s komiksy, což je bonus navíc. :-)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš11.8.2020 16:29Načmáranec
    Doporučuji zkontrolovat velikost originálu. Zmenšené to sice je, ale nijak drasticky, sami tvůrci komiksu dali požehnání, že takhle klidně, že čtenáři v Česku o nic nepřijdou.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš21.5.2020 13:18Papež ukrutný
    Dalamar: Když on je Bouncer takový tradiční westernový antihrdina...
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš21.5.2020 00:15Papež ukrutný
    Ty, Walome, máš tam chybu! Ta hláška měla být, jestli jsou tam "všechny bubliny"! Nikoli prázdné bubliny. Takhle jsi hejtr na baterky...
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš20.5.2020 17:35Papež ukrutný
    Papež měl stát méně. Ovšem kvůli situaci jsme skutečně snížili náklad v tomto případě skoro o polovinu. Limitky jsou třeba jen 300 namísto plánovaných 500. Obdobně je to s celým nákladem. Pro srovnání doporučuju kouknout se, kolik stál komiks Borgia (je lehce kratší) v pevné vazbě. A to v roce 2013, od kteréžto doby značně podražil papír. Pak už pochopitelně ani nemá cenu psát, co by integrál 4 knih stál ve Francii. A k tomu, že do nedávna stály 600... No jo. Ale doporučím srovnat si i počty stran.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.3.2020 13:41Gotham Central #04: Corrigan
    Jen že nejlíp ho pořídíte na e-shopu Comics Pointu... Jinde asi sotva. A Crew ještě...
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš24.11.2019 16:55Bouncer
    Řešíme to za pochodu. Zatím jsme ještě nerozdýchali ten šok, ale sešit už se tiskne. Určitě půjde i dodání samostatného sešitu k nalepení/vložení. A fakt všem díky za podporu. Moc.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš24.11.2019 11:58Bouncer
    Už se vyjasnilo, že v Bouncerovi nic nechybí. Jde o titulní listy mezi příběhy, které vyhodili už ve Francii, aby nebrzdily příběh. Jde o soutisk, česká strana nemohla vůbec nic přidávat.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš22.11.2019 17:41Bouncer
    Díky moc za podporu s Providence, je to přesně, jak to píšeš, ta snová pasáž pomáhá zmírnit bolest z tohohle nechtěného spektáklu. Pořád věřím, že to celé dopadne dobře a s námi zvoleným řešením Providence nakonec získá něco navíc a nic neztratí.

    K velikosti Bouncera můžu uvést jedinou věc: je to soutisk. Nemohli jsme si vybrat a kvůli ceně práv nebyla možnost dělat to samostatně. Smutné je, že případné další 4 sešity, které mezitím vyšly u Glénatu, budeme případně muset také dělat v tomto formátu. Ale máme i pozitivní zprávu - když si dáte knihu vedle MDEKu, velikostně skoro nepoznáte rozdíl! :-)
  • Ricarderon
    Taková perlička... Ten druhý příběh je jiná verze, než vyšla sešitově. V sešitech Mechanika mnoho mluvila o pomstě. Tady v té verzi neříká vůbec nic - což zvedá kvalitu příběhu asi o 100 %.:)
  • Ricarderon
    Tak snad nezbývá než dodat, že první díl byl prostě fanart, od druhé knihy už si autor vzal k ruce scenáristku, která se taky díl od dílu vylepšuje.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš17.9.2018 22:38Diosamante
    Richard Podaný na Nyxu správně podotknul, že se jméno mělo přeložit do češtiny, protože Diosamante vlastně znamená Bohumila.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš26.5.2018 17:03Svět Edeny (limitovaná edice)
    Tahle stránka jako jediná vystihuje celý příběh Edeny. Je to shrnutí děje. Postup povolen dědici a tím se dostáváme trochu jinam - na celém světě existuje jen 500 ks s touhle obálkou.
    Ostatní jsou pořád na jedno brdo, pořád koule nad džunglí. Pěkná je k Art of Edena, ale k tomu podklady nedodali. Tož tak.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš25.5.2018 12:41Svět Edeny
    Tak Ricky Garvais je podle všeho troll, kterému se nelíbilo, že má Edena zatím pořád plnej počet bodů.:-) A protože zná Kulihráška, je jasné, že jde o provokatéra.:) Navíc Artuš Scheiner, autor Kulihráška, byl mezinárodně uznávaný kreslíř, který je pro mě v mnohém nepřekonaný.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš23.11.2017 17:11Barbarella (limitovaná edice)
    Milý Bado, teď jsem se vážně rozesmál nahlas. :-) High five!
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš20.11.2017 12:49Barbarella (limitovaná edice)
    @louza: Ano, takže ti přijde slabší, to je v pořádku. Započítejmě třeba i to, že nakladatel musí pracovat s podklady, které dostane.
    Co se týče edice Argomiks - má velkou a malou řadu. Jejich soupis nám zatím kvůli počtu svazků přijde nadbytečný. Každopádně tam bude patřit i Cromwell Stone (vychází za týden), jako další pak Šílená ze Sacre Coeur, Svět edeny a Esmera. Další tituly oznámíme po uzavření smluv.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš14.11.2017 10:32Barbarella (limitovaná edice)
    @Darth Raelchi: Barbarella se prodává i v běžné verzi velmi slušně. S nelimitní obálkou (obal kniha nikdy neměla). Tolik k uvedení na pravou míru a hodnocení prodejů po týdnu na trhu. A ještě tedy: "edice od Arga není až tak zmršená"... To je taky radost číst.:)

  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš14.11.2017 10:28Barbarella (limitovaná edice)
    Hele, louza, mě tohle fascinuje: "hnusnější než řadovka". Děláš, jako by byly "hnusné"! To, že ti jedna přijde lepší než druhá, nedělá z té druhé ještě hnusnou.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš12.9.2017 20:54Nejmocnější hrdinové Marvelu #028: Iron Fist
    A když si chcete řadu dočíst v aj, máte skoro smůlu, protože omnibus je vyprodaný a druhý díl tak nějak taky. Ale s trochou štěstí to třeba jednou dotisknou.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš9.3.2017 15:59Taneční studio #01
    Fascinující. Je hezké, že se Mladá fronta poučila z Noeho, který skončil po třetím albu v Levných knihách (ironie). Nedovydávaný. Už jednou se jim model jednotlivých alb neosvědčil, proto do něj jdou znovu! 48 stran za 200 Kč. I like it! To chceš. Aneb další první díl, od kterého uvidíme maximálně dvojku.
  • Ricarderon
    Vysvětlí nám někdo, proč se od tohoto čísla změnil font číslic na hřbetu knih? Vypadá to... řekněme... úplně idiotsky? :-)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš2.5.2016 16:00Karel IV. - Cesta na císařský trůn
    Uf. Viděl jsem jen ty ukázky tady, ale myslím, že to citoslovce vyjadřuje vše, co se dá k podobnému počinu, který vznikl, aby něco bylo, když je to výročí... Možná ještě výstižnější bude: Uf uf.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš30.12.2013 12:47Green Lantern: Pomsta Green lanternů
    To Fry: Prsten se chová jako živý předmět, proto má v překladu životnou koncovku. Prstene analyzuj, odpusť, zní úplně dementně. Řešili jsme to celkem dlouho tehdy.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš18.3. 16:56Pindárna
    Třetí Divočina je rozpracovaná, jen Mikuláš musí teď nakreslit komiks o N. Wintonovi.:)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš10.10.2022 17:47Sběratelský klub
    Upřímně, buďme rádi, že se Batman rozběhl. Eegelmoss oficiálně zkrachoval a je malý zázrak, že na nás polští bratři nezapomněli a celé to rozjíždějí. Konec keců, teď je čas jim fandit. Aneb já v češtině prostě NMS a Knightfall prostě chci.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš18.7.2022 17:41Pindárna
    Tady Max Brod mohl knihu vrátit a dostal by peníze. Jen pro pořádek, aby to tu zaznělo.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 31 (cca 19538 Kč)
Mám: 2769 (cca 762972 Kč)
Chci: 10 (cca 867 Kč)
Sháním: 131 (cca 3194 Kč)
Nabízím: 5 (cca 614 Kč)
Osobní: 1 (cca 99 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0