Co mi maš pravo mazat přispěvky a rozčilovat mě!
Já mám právo si dělat co se mi zlibi a někdo jako ty mi nebude rozkazovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fry, zacinas me regulerne srat. Shut the fuck up. Dej si tyden oraz. Idealne venku, vypni internet a jdi mezi lidi. Pocitam, ze zabere tak dve hodiny tvyho chovani, nez ti nekdo da pres hubu, treba te to neco nauci. Taky to myslim v dobrym.
to Zack: tak to nemam sanci, tenhle clovek je grafoman a workoholik jak krava:). Jediny, co me napada, co jsem tak v rychlosti zagooglil, tak by to mohla byt serie "No hero", ale to jen tipuji z tveho "No, "hrdina":).
to Mankin: stali by za vydani a ocenuji tvoji nenapadnou promoakci. Na Crwackem auditku se toho Zjizvence ptas porad, kdy a jestli vubec, tak alespon takto se mu opet The Planetary dostanou opet do jeho derave hlavy... zhruba tak na 10 sekund, ale to uz je uspech:).
2 DEmnoG: Výborne! Obrázok je z crossoveru Batman/Planetary - Nigth on Earth. Možno sa vydania Planetary dočkáme aj u nás, má ho na stole BBArt, tak dúfajme, že sa jeho vydanie zrealizuje ;)
A pre zaujímavosť: nájdite 10 rozdielov medzi Johnom Cassadayom a Drummerom :-)
Ja osobne rostu ze vsech fryovych komentaru. Nejen ze u kazdeho komiksu pise ze to je to nejlepsi co kdy cet, ale zaroven jeho vyroky proste nedavaji smysl, viz 'ještě davam hodně ambic do SPIKNUTÍ DRAKA a KOZEL SAMOTÁŘ A ĎÍTĚ' ci '
Můj argument zůstává: Ta nejlepší krev (CREW)' .
Vklidu, nereagujte na nej, ja ho zacnu mazat. Ja mam vzdycky maly orgazmus, kdyz si muzu zmacknout to male X a konecne tu mam jelito, po kterym muzu mazat prakticky cokoliv a budu v moralnim pravu :)
Fry: Kurwa, ty to tu začínáš zasviňovat - že už ses naučil vkládat obrázky, neznamená, že nám to tu musíš neustále dokazovat a vkládat tu každou cypovinu. a propo rozumíš větnému spojení "poznej comics nebo postavu"? Bóóóže.....
AZTeck: Teď jsem si všimnul, že tam je ještě moje ,,hodnocení,, z roku 2007. To jsem chtěl právě opravit a nějak jsem se v tom zamotal. Tak jestli můžeš ještě jednou...
Jiránek by si rozhodně zasloužil mít aspoň jednu knížku. Čeští komiksoví historici ho jaksi neberou v úvahu, zřejmě proto že trpí nočními můrami z míchání "ryzího" komiksu s pouhými kreslenými vtipy, ale podle mě skutečně patří mezi průkopníky toho žánru u nás. Vždyť i jeho nejslavnější vtip o Jírovi z Maršova z nějakých 70. let se skládá asi z deseti políček :) A tyhle povídky jsou bezpochyby čistokrevné komiksy.
Le porello: což mi připomíná, že jsem kdysi míval Jiránkovu knížku, která sestávala skoro výhradně z třípolíčkových stripů na téma muž a žena v křeslech vedou dialog. Zkusím po tom mrknout, třeba to ještě vyštrachám.
Já si sice na komix/komiks bacha dávám, ale u ostatních to většinou nijak nehrotím... Většinou. Protože teď mi to u Fryova příspěvku přišlo trochu moc. Ale co, možná se pletu a Kačer Donold je jen undergroundově filozofická parafráze na Kačera Donalda.
MdS: Tys mě dostal s tím prstokillerstvím... Koukám, že k sobě máte se Zackem asi dost blízko.
Fry: Kačeři se nahazují hromadně, až se jich nashromáždí víc, počkej si, pak budeš moct naklikat všechny naráz. Admini mají spoustu starostí s běžným životem, tak nám Kačeři zrovna netrhají žíly.
A k těm tvým hrubkám a neznalosti významů tebou používaných cizích slov dodám jen: "Kantůrka i s Michalem Broncem na tebe, przniteli naší rodné řeči!"
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.