Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Ahoj, můžete mi někdo poradit, jak opravit tohle http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=2283 ,,hodnocení,,? Dík
vasek: tímhle jsi se dobrovolně přihlásil a vezmeš si Jiránka na starost. Mám rád dobrovolníky :-)
Jiránek by si rozhodně zasloužil mít aspoň jednu knížku. Čeští komiksoví historici ho jaksi neberou v úvahu, zřejmě proto že trpí nočními můrami z míchání "ryzího" komiksu s pouhými kreslenými vtipy, ale podle mě skutečně patří mezi průkopníky toho žánru u nás. Vždyť i jeho nejslavnější vtip o Jírovi z Maršova z nějakých 70. let se skládá asi z deseti políček :) A tyhle povídky jsou bezpochyby čistokrevné komiksy.
Le porello: což mi připomíná, že jsem kdysi míval Jiránkovu knížku, která sestávala skoro výhradně z třípolíčkových stripů na téma muž a žena v křeslech vedou dialog. Zkusím po tom mrknout, třeba to ještě vyštrachám.
Fry: Já to myslel vážně...
Ale ,ale zase ironie! Pardon!
Ja jsem si taki všiml že jsou i starši verze!
Děkuji!
Fry: Díky za info o superkomiksu. Vůbec jsem ho nezaznamenal (ale asi je venku jen chvilku) =).
Já si sice na komix/komiks bacha dávám, ale u ostatních to většinou nijak nehrotím... Většinou. Protože teď mi to u Fryova příspěvku přišlo trochu moc. Ale co, možná se pletu a Kačer Donold je jen undergroundově filozofická parafráze na Kačera Donalda.
MdS: Tys mě dostal s tím prstokillerstvím... Koukám, že k sobě máte se Zackem asi dost blízko.

Fry: Kačeři se nahazují hromadně, až se jich nashromáždí víc, počkej si, pak budeš moct naklikat všechny naráz. Admini mají spoustu starostí s běžným životem, tak nám Kačeři zrovna netrhají žíly.
A k těm tvým hrubkám a neznalosti významů tebou používaných cizích slov dodám jen: "Kantůrka i s Michalem Broncem na tebe, przniteli naší rodné řeči!"
Mně se celkem líbí Fryův argument u Crwe 16...
Význam slova "argument" by mu měl někdo vysvětlit. Možná ten, kdo dodává komiksy.
A že se ten prst povážlivě klepe, Zack je totiž znám i jako nemilosrdný Prstokiller. Vypravěčský MdS
vasek: uz jsem ve veku, kdy necekam, az mi host nablije do akvarka a kretena poznas po prvni pul hodine bez dvouhodinoveho pohovoru a psychotestu. Zatim se mu nic nedeje, jen bych rad, aby si uvedomil, ze se mi nelibi, co si tu nacvicuje a ze mam neuroticky prst a ke spousti nedaleko.
Zatím nevidím důvod proč ukončovat Fryovu "sorry existence" . Jenom se přišmrdolil, nahodil pár zcestnejch komentů a trochu kéroval do Kapise. No bóže... :-)
Fry, vieš, čo vlastne chceš? Chceš byť súčasťou komunity, alebo sa správať ako neprispôsobivý blb? Pretože tieto veci nie sú nezlučiteľné.
Ja Bany nedavam, kdyz uz je nekdo takovy debil, ze ho tu nesnesu, tak mu proste smazu ucet.
Taky bych to tak viděl
Už to vidim zase mi da BAN !
Podřídit se? Nikdy !!!
Fry: Zkus se nejprve nad sebou zamyslet. Nevystupovat jako idiot, zkusit se zařídit podle toho co ti druzí říkají a pak se uvidí...
Přemluvte Pavlovskeho ať mě vrati zpatky Prosim
Fry: Tvoje příspěvky náhle ztratily smysl a souvislost. Alespoň pro mne. Zajisté dadaisticky vytahuješ slova z klobouku a náhodně je umísťuješ do fór...
Kapis: Ale jenom proto aby jsme se stali přátely
No možna Kapis?
Zack: máš total pravdu, já to taky psal v zájmu pokud možno trvalého umlčení tohoto tématu.
Ale zase uz stacilo, nepotrebuju kazdy rano videt dalsi prispevky na tema Fry. Dejte si vsichni voraz, vyrikate si to na tom Crweconu.
Fry: ach, dítě nešťastné. Jelikož ale nejsi schopen prokázat co nebo kdo vlastně jsi nebo jste, budu tě nazývat entitou. Zasloužíš total ignoraci, takže to nebude zas tak často. Navíc jsem tak pro zajímavost zavzpomínal, co na komiksových auditcích předváděli tauren, iceman a podobní zmrdečci a připomínáš mi je, nemilá entito, svými omezenými vyjadřovacími schopnostmi, zparchantělou drzostí, tupostí atd., víc než jen náhodně. Pozor na to, jestli jsi to furt ty a zkoušíš to znova!

Tak a od začátku: Ach, entito nešťastná, začínáš srát čím dál tim víc lidí, i ty kteří se tvými výstupy bavili, já na tebe tak mile a přátelsky, až otcovsky a ty na mě takhle! Entito, entito!! Mám pro tebe další otcovský návrh, potkáme se někde v Ostravě, bez pyčo yronyje ti slibuju, že ti koupím piv kolik jen vypiješ, když ti nalijou a máš mé čestné slovo citlivého a romantického comics ultrazz, že boxera nechám doma:-) Můžeš vyvrátit mé pochyby, můžeš mi říct vše co tě trápí a já ti zas mohu dát pár cenných rad do života.
Ale nezabudol. však tam on samurajom vlastne ani nie je. :)
Fry zapomněl v komentáři k "Usagi yojimbo: Samuraj " dodat: "Hlavně jak byl tím samurajem"
Na crwecon přidu
Kapis: Buď fríííí -a přiznej, že Fry jsi ty ! Bo esli ne, tak... :
Fry: Nechoď moc ven - v nejbližších dvou, třech letech... NEVYCHÁZEJ ! Určitě ne za tmy, ale radši VŮŮŮBEC ! Jsi mladý na smrť...
Mankin: Ano ! :---)
nebudem posudzovať hĺbku komentárov, ale občas by sa hodila aspoň gramatická úprava, aby sme sa vyhli slovám ako tryčko, Karlovy...(preklepy nespomínam)....váš gramatický hnidopich...
Miluju komentáře ve stylu: "Tenhle komiks/film/cokoliv je geniální. A kdo to nechce uznat, je ignorant, idiot nebo obojí." Opravdu pádnej argument.
to Draco: clovek nevychazi z udivu, kolilk toho na netu nazvani. To je pekna podpasovka po takove dobe vytahovat stare tlachy na svelo bozi, ze se nestydis:)! A prd-mrd, maximalne jsi me jednou, dvakrat lehce vzrusila, to k tomu zvedani, ale jinak jsem porad stejny.

to Kapis: poslu ti bedynku, stromek se musi zadupat do zeme, dokud je mlady.
Takých, ktorí by tento úkaz chceli vidieť na vlastné oči, bude asi viac. Ale ak sa Fry dostaví v poobedňajších hodinách, je dosť možné, že bude maž problém pozrieť komukoľvek z Ultrazz rovno do očí... možno do tých mínusiek, ktoré im naskáču na tvárach po 10ich pivách :-)
Ja bych chtel byt u toho, az se dostavis na crweconu ke stolku comicsultraz a tuhle kamaradskou vetu reknes Kapisovi zprima do oci.
Kapis: Moc kecaš malo děláš
DEmnoG: Číst si starý fóra je docela prdel, právě jsem zjistila, že v minulosti jsi tvrdil, žeSláine je hezčí ženská než já chlap, zato ty jsi ošklivej chlap i baba, leda když padne světlo ze správného úhlu, tak to ujde... Jsem ráda, že jsem ti pozitivně zvedla sebevědomí, dnes už tvrdíš takové věci jako že jsi krásný chlapec a hezčí baba než já. Congratulation, honeybunny.
DEmnoG: DEmnoG | 13:48:09 03.11.2009 | Srazy, cony, festivaly
to Kapis: aby bylo jasno, tak ja si moc dobre pamatuji, ze kdyz uz to vypadalo, ze u tebe bude spat, tak jsi nam sehral divadlo, ze jsi desne opilej, potom jsi donutil sve bodyguardy, aby se oblekly jakou policajti, v rychlosti jsi koupil policejni auto a jeste si zaplatil Karlovy, aby nam zpival. Takze po tomhle extempore ve mne zacal hlodal cervicek pochybnosti. Nu a taky to, ze kdyz jsem ti na jsem ti kupoval Aarrgh! 2, tak jsi mi mel na ucet poslat 3500Kc a misto toho mi prislo 35 000Kc. Evidenente jsi si ani nevsiml:).

Kapis: Kapis | 14:22:11 03.11.2009 | Srazy, cony, festivaly
D: Kurwa ty jsi ale konspiratér a já si říkal, jaxe mi povedlo před vámi utajit své skalní podzemní sídlo. Ten taxík mě samozřejmě za rohem přehodil do helikoptéry se zlatými vrtulemi a diamanty vykládanými pákami. Sehrali to kluci ale dobře ne? Karel je můj dvorní sluha, který musí snášet mé vrtochy a když už to je venku, tak ten vlak, kterým pojedu sice není můj, ale jen si půjčuji ten Stalinův (nebo Titův, už ani nevím) na víkend. Na Pařížskou jdu jen po řiti poplácat nové vedoucí mých prodejen a zkontrolovat, jestli se prodavačky chovají dostatečně arogantně na každého, kdo není oblečen jaxe patří a dávají takovým nulám najevo, že taková špinavá lůza by se měla pakovat. (A to jim tam jde dobře;-)) Teď se dívám na ten účet z kterého ti sekretářka posílala peníze a ono to bylo ještě k tomu v eurech. Nu což, pár drobných sem, pár drobných tam.
Fry: Nechtěl jsem se k tobě dlouho vůbec vyjadřovat a jen pozoroval a začínám věřit Draco, že tvá identita je pouze projekt nějakých šprýmových frikulínských študáků, kteří si
a) krátí čas v hospodě místo přednášek
b) píšou nějakou sociologickou studii o vlivu alochtonních organismů na fungující virtuální společenstva.
V tomto případě ti(vám) fandím, i když už to nebude ono, když se to provalí.

Pokud to tak není, musím ti oznámit, že tvé tvrzení nejsem blb není bohužel úplně správné a je smutné, že v děti v 13 letech neumí zacházet s internetem, nemají elementární znalosti slušného chování ani gramatiky a navíc děláš ostudu Ostravě. No a v tomto případě ti nefandím. Věz, že mlčeti zlato a méně je někdy více, stále platná moudra našich předků.
D&D: počkat počkat, tak to bych rád apsoň podíl na té farmě. Pokud žerou i 13-leté pablby, tak tež bych o jednom nově tady věděl:-)
ad Kapis a jeho platba: vidis Draco ani jsm si nevsiml, ze tak ucinil. Provedla jsi kontrolu meho ucetnictvi a objevila jsi tam ten skromny baksis, co mi kolega Kapis minuly rok poslal? Verim, ze byl venovan jako skormny dar novemu utulku pro krokodyly. Oni je tam cvici, takze se mi budou hodit misto psu. A krmi je 11 letyma, rozmazlenyma, urvanyma harantama. Nastesti jich par taky znam, takze u me se budou miti dobre.
Fry: nebyla, neboj... jak by si někdo mohl dovolit použít na tebe ironii...
Bavím se...
Neutrino: Ano. Věnuji se multidimenzionálnímu, multiinstrumentálnímu, multimediálnímu a multiplicitnímu umění! Fry je agent provocateur českého komiksového moře!

Kapis: Já nezapomínám a nemohu nevzpomenout toho, jak nejznámější ostravský miliardář poslal DEGovi místo 2 000 Kč za Aargh! to samé v eurech plus pár nul...

Fry: Řekni si rodičům. My komiksáci jsem chudáci, ubožáčci, posluhovači... u tiskáren, kde si přehazujem vidlema bankovky, aby nám nevlhly zespodu.
Kapis: doufam že to nebyla ironie
Ano, já ti vyrobím těch triček pět, koupím ti včelařství i s úlem i klidně co si řekneš dalšího a na crweconu ti koupím piv kolik budeš chtít. Tak je to přece normální.
Ilustrované Včelařství? Hmmmm ten komix vypadá slušně(koupí mi ho někdo)