AZTeck: Teď jsem si všimnul, že tam je ještě moje ,,hodnocení,, z roku 2007. To jsem chtěl právě opravit a nějak jsem se v tom zamotal. Tak jestli můžeš ještě jednou...
Jiránek by si rozhodně zasloužil mít aspoň jednu knížku. Čeští komiksoví historici ho jaksi neberou v úvahu, zřejmě proto že trpí nočními můrami z míchání "ryzího" komiksu s pouhými kreslenými vtipy, ale podle mě skutečně patří mezi průkopníky toho žánru u nás. Vždyť i jeho nejslavnější vtip o Jírovi z Maršova z nějakých 70. let se skládá asi z deseti políček :) A tyhle povídky jsou bezpochyby čistokrevné komiksy.
Le porello: což mi připomíná, že jsem kdysi míval Jiránkovu knížku, která sestávala skoro výhradně z třípolíčkových stripů na téma muž a žena v křeslech vedou dialog. Zkusím po tom mrknout, třeba to ještě vyštrachám.
Já si sice na komix/komiks bacha dávám, ale u ostatních to většinou nijak nehrotím... Většinou. Protože teď mi to u Fryova příspěvku přišlo trochu moc. Ale co, možná se pletu a Kačer Donold je jen undergroundově filozofická parafráze na Kačera Donalda.
MdS: Tys mě dostal s tím prstokillerstvím... Koukám, že k sobě máte se Zackem asi dost blízko.
Fry: Kačeři se nahazují hromadně, až se jich nashromáždí víc, počkej si, pak budeš moct naklikat všechny naráz. Admini mají spoustu starostí s běžným životem, tak nám Kačeři zrovna netrhají žíly.
A k těm tvým hrubkám a neznalosti významů tebou používaných cizích slov dodám jen: "Kantůrka i s Michalem Broncem na tebe, przniteli naší rodné řeči!"
vasek: uz jsem ve veku, kdy necekam, az mi host nablije do akvarka a kretena poznas po prvni pul hodine bez dvouhodinoveho pohovoru a psychotestu. Zatim se mu nic nedeje, jen bych rad, aby si uvedomil, ze se mi nelibi, co si tu nacvicuje a ze mam neuroticky prst a ke spousti nedaleko.
Zatím nevidím důvod proč ukončovat Fryovu "sorry existence" . Jenom se přišmrdolil, nahodil pár zcestnejch komentů a trochu kéroval do Kapise. No bóže... :-)
Fry: Tvoje příspěvky náhle ztratily smysl a souvislost. Alespoň pro mne. Zajisté dadaisticky vytahuješ slova z klobouku a náhodně je umísťuješ do fór...
Fry: ach, dítě nešťastné. Jelikož ale nejsi schopen prokázat co nebo kdo vlastně jsi nebo jste, budu tě nazývat entitou. Zasloužíš total ignoraci, takže to nebude zas tak často. Navíc jsem tak pro zajímavost zavzpomínal, co na komiksových auditcích předváděli tauren, iceman a podobní zmrdečci a připomínáš mi je, nemilá entito, svými omezenými vyjadřovacími schopnostmi, zparchantělou drzostí, tupostí atd., víc než jen náhodně. Pozor na to, jestli jsi to furt ty a zkoušíš to znova!
Tak a od začátku: Ach, entito nešťastná, začínáš srát čím dál tim víc lidí, i ty kteří se tvými výstupy bavili, já na tebe tak mile a přátelsky, až otcovsky a ty na mě takhle! Entito, entito!! Mám pro tebe další otcovský návrh, potkáme se někde v Ostravě, bez pyčo yronyje ti slibuju, že ti koupím piv kolik jen vypiješ, když ti nalijou a máš mé čestné slovo citlivého a romantického comics ultrazz, že boxera nechám doma:-) Můžeš vyvrátit mé pochyby, můžeš mi říct vše co tě trápí a já ti zas mohu dát pár cenných rad do života.
Kapis: Buď fríííí -a přiznej, že Fry jsi ty ! Bo esli ne, tak... :
Fry: Nechoď moc ven - v nejbližších dvou, třech letech... NEVYCHÁZEJ ! Určitě ne za tmy, ale radši VŮŮŮBEC ! Jsi mladý na smrť...
nebudem posudzovať hĺbku komentárov, ale občas by sa hodila aspoň gramatická úprava, aby sme sa vyhli slovám ako tryčko, Karlovy...(preklepy nespomínam)....váš gramatický hnidopich...
to Draco: clovek nevychazi z udivu, kolilk toho na netu nazvani. To je pekna podpasovka po takove dobe vytahovat stare tlachy na svelo bozi, ze se nestydis:)! A prd-mrd, maximalne jsi me jednou, dvakrat lehce vzrusila, to k tomu zvedani, ale jinak jsem porad stejny.
to Kapis: poslu ti bedynku, stromek se musi zadupat do zeme, dokud je mlady.
Takých, ktorí by tento úkaz chceli vidieť na vlastné oči, bude asi viac. Ale ak sa Fry dostaví v poobedňajších hodinách, je dosť možné, že bude maž problém pozrieť komukoľvek z Ultrazz rovno do očí... možno do tých mínusiek, ktoré im naskáču na tvárach po 10ich pivách :-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.