Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

to Slaine: njn, co nadelam, kdyz se Markyz odhodlal hodnotit Ctyrlistky&Mickey Mause&Donaldy. Tomu ja namam jak konkurovat:)
4 Zack: Přišel si mi celkové nějak mimo. Já ti řikal, že tě ten herák jednou zničí. :) Protidrogový MdS
MdS: nekdo se me na burzu ptal, ale ze bych si pamatoval xicht, to ne teda :) tak my bad :)
No tak kluci, já nemůžu za to, že jsem dobrej. :) Skromný MdS
* o 200 příspěvků
DEmnoG: Chlape, nechcu tě strašit, ale Markyz vede asi 200 příspěvků :)
Ty vole Markyzi zrovna jsem tě už pomalu začal dohánět s příspěvkama... a teď je to zase v pr*eli :))
4 Zack: No, dovol. Osobně jsem ti potřásl pravicí a ptal jsem se tě a vedle tebe stojícího Turlogha, kde máte zašitou burzu. :) Vedle mě stál Andreew. Společenský MdS
...zase ses mi vyhybal, co, posero? :) Ne, vazne, kerej ty ses?
4 DEmnoG: Opravdu jí mám :) a jsem u rodičů, páč mi dělaj zuby. Takže jsem k tomu večer zased a dělal až do 00:20 a druhý den přes poledne. MdS
to Markyz de Sade: slusnej vykon, na to jsi si snad musel vzit dovolenou, ne:)?
Pár pivních remcalů, kteří se mnou seděli u stolu na posledním ComiCZconu, mělo řeči, že prý kašlu na komentáře comicsů na těchto stránkách, tak jsem jim chtěl vyřídit, že jsem to trochu napravil. :) Zodpovědný MdS
2 Marky: nie si nahodou Blavak ? KOMIKSI ????????? Prvy stupen zakladky si uz vychodil ? :-)
Marky: spravne bysme te ted meli ukamenovat, protoze presne tenhle pristup vydavatelum komiksu u nas moc nepomuze...
Marky: Hádáš správně... tahle stránka obsahuje pouze informace o comicsech, autorech etc.. Samotný comicsy tu nenajdeš.
Ludia daju sa tie komiksi na tomto webe aj citat?..asi nie co?
mára: koukal jsem, že něco podobnýho už máte i na comxu...
Slaine: nerad to rikam, ale: TY VOLE???
co to je proboha za koment u toho péráka? :/
Ja byl v pohode, Turlogh min :)) Jinak stejny jako loni...
Turlogh, Zack: Tak co, jak vás potěšila/zklamala letošní návštěvnost conu? Mně přišlo, že tam bylo lidí docela dost :)...
tymoly: urcite battle a urcite se bude volne kreslit... jestli bude nejaky kresleni podle navodu nebo neco podobne poucneho, nevim, nevypada to...
andré: Supr, díky! Když zbude čas a peníze, tak se tam možná během mého sobotního výletu do Prahy zastavím.
Slaine: Jak ses někde ptal zda se někde dá pořídit "Noc", tak dá. Třeba v Praze na Betlémském náměstí, vedle Betlémské kaple, je "klub architektů" restaurace a knihkupectví. Tak v tom knihkupectví:)
nevite nekdo jake workshopy(jestli nejake) se na conu vykuklí?
MdS: tak to ti jen popreji hodne stesti pri hledani :)
4 Kapis. Nezáviď. :) Užnevímjaký MdS
4 Slaine: Neboj. Neškodný MdS
4 Zack: Ne to myslím jakoukoliv pěknou bytost ženského pohlaví. :) Hetero MdS
ajaj kluci si sjednávají rande, to bude divoké;-):-D
:( ideální by bylo stihnout všechno...
To, co je tam (predbezne) vypsany, jsou vsechno body hlavniho programu z hlavniho salu. Takze ty pojedou po sobe, ne nutne v tomto poradi. Pak budou dalsi veci jako workshop, autogramiady a mozna promitani anime, ktere pobezi paralelne. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti se nestane, ze by na dvou mistech najednou byla prednaska nebo tak neco.
Zack, Turlogh: Koukal jsem se na webovky conu a mám dotaz k tomu programu - pojede zase víc věcí zaráz nebo to půjde pěkně postupně?
em debata začíná upadat, chtělo by to jiný téma :).
... deti, doufam, ze budete stastni
A kurva, já jsem blonďák :).
Turloghie je prece bruneta.
MdS: myslis Turlogha?
4 Zack: tak to si asi stříknu do trenek, ale spíš z tý blondýny co bude stát vedle tebe. :) Heterosexuální MdS
MdS: na rande zapomen, ale asi se tam potkame, puso :)
4 Zack: Tak co? Srazíme se letos konečně na conu? Vloni jsem byl ještě nesmělý. :) Společenský MdS
Zack: nerikam kolo, spis jiny zpusob spalovani :) nejsem pro uplnou izolaci. nic se nesmi prehanet.
mara: to chapu... lidi, co znovu vymysli kolo, jsou vzdycky tak trochu obdivuhodni... v komunite to maji autori samozrejme jednodussi... predavaji si zkusenosti, techniku, ale treba i zakazky ... takovy tvurce-samotar si to musi vsechno vydrit sam... to musi byt uzasny charakter. Trochu hloupe, ale obdivuhodne...
<br><br>
...ale priznam se, ze na Kacko nechodim (ty jejich intelektualni blitky sem cist nedokazal a zbytek se stejne dovim driv a jinde :), takze sem mozna mimo...
(cimz nemyslim clovek-samotar, ale tvurce-samotar)
Zack: vcelku s tebou souhlasim. samozrejme se branim krute homogenizaci. to si nemusim dokazovat :) ale proti davu fakt nejsem. mozna placu na spatnym hrobe/serveru. vetsinou kdyz popisuju, jak mi vadi sdruzovani fanousku komiksu, vzpomenu si na Komiks.cz a nektery jejich mirne povyseny prispevky v novinkach. hlavne ten, kde se divili, ze muze vzniknout i komiks autoru, kteri hlavni fanouskovske linii uplne unikli (Bily potok). proste mi jsou sympaticti tvurci samotari. tecka.
Slaine: no spis se domaci scena stala vrcholne nezajimavou, protoze dal to proste neridi ani tak nadseni jako prachy... coz je vcelku ok, oboji ma svoje...

mara: clovece, ty bys hlavne asi mel mezi nejakou komunitu vyrazit (chapu, ty jako tezky introvert to mas tezky, ale kdyz uz o tom chces mluvit, tak abys to taky zazil :) ... protoze me treba absolutne nenapadaji dva lide na tech nasich workshopech, kteri maji byt jen podobny styl ... nejbliz k te tve konstrukci ma fakt, ze si pucuji stejne fixy :) Ne vazne... mam spis pocit, ze si tema teoriema jen snazis dokazat, jak jsi jedinecna identita branici se te krute homogenizace :) Coz je dost srandovni, protoze clovek muze byt individualita i v ramci komunity jako ostatne vramci cehokoliv... Individualitu z tebe nedela fakt, ze si za kazdych okolnosti proti davu, ale to jak si vytvaris VLASTNI nazory a pohledy. imho
jsem ochoten se smířit s procesem sebenerdizace...
resp. na sobě... ale nijak mě to netrápí :)
a to s tim bezbrehym milovanim jakyhokoliv komiksu uz muzes pozorovat kolem sebe.
v zasade si myslim, ze pri jakymkoliv sdrzeni lidi dochazi k omylani, jde jen o to, kdo se sdruzuje, aby to melo vyznam..