"Modrá Crew bude o nějakém zabijákovi, který se schovává jako kněz"... to zní jako Habemus Bastard! Jestli jo, tak všem doporučuju. Podařená věcička.
A Crwi palec hore za výběr!
@jh666: To som zachytil vtedy, ale tak verím, že keď sa bude rozšírovať absolute universe u nás tak časom dojde na všetko, minimálne skrz tie crossovery verím, že stúpne mienka o tom...
@peterxpeter: Hele, nechci ti brát naděje, ale nedávno se na Absolute WW někdo ptal na auditoriu, a moc se na ní netvářili. Cituji: "O něčem uvažujeme, ale WW spíše ne. To už jsme zjistili, že s ní u nás nepochodíme." Osobně se rozhoduju, jestli jí pořídit v ENG.
sakra práce, tej absolute wonderky sa nedožijeme...
ale keď vyjde GL a MM tak mam dôvod predať anglického abs batmana a prejsť na české varianty. Dúfam, že keď sa dostaneme v dalších knihách na crossover Batmana s WW, tak bude aj ona mať u nás sériu...
Potom si ještě pamatuju Absolute Green Lantern, Modrá Crew bude o nějakém zabijákovi, který se schovává jako kněz, od Gimeneze bude Čtvrtá síla, a bude další Mickey Mouse - nějaké evropské fantasy s pěknou kresbou. Potom mluvili I o věcech, o kterých se už vědělo - Rork, Zrádné tropy, a ve Hvězdné Crwi Zpustošen Jones, o kterém si tu můžete přečíst v článku :D Víc si nepamatuju.
@psimek: Ano, je venku, stejně jako ostatní novinky od přímo z jeho produkce - Vinnetou není Vybíral přímo, jen distribuce-prodej - ještě zvažuju, jestli to nehodím do nějaké edice s Bimbou nebo bude stačit jen vydavatel na propojení (stejná grafika)... každopádně čekal jsem až na příští týden po Světe knihy, aby právě někdo nepsal "ono už je to venku?" :D
Tak rovnou přesouvám vše z rozpracovaných...
@Shpeckk: Ono těch minisérií vychází teď docela dost, Black Ritual, Bloodletter, Violator, The Curse of Sherlee Johnson, Monolith, Misery, She Spawn......
Ano Sam & Twitch je fajn věc. Třeba někdo něco zkusí :-) Já mám Spawna rád, ale jsem v menšině :D
Když už se zde zmiňuje ten Spawn, tak co třeba Sam & Twitch? Vím, že Crew to kdysi zkoušela v Crwi (ha ha ha) a možná, že v současné době by to mělo větší šanci. Navíc Sebrané spisy vydají na dvě knihy Sam and Twitch: The Complete Collection Book 1&2, takže třeba to vydat jako omnibus? Příběhově je to dle mého fajn mix horor/thriller/krimi a kresebně je to taky docela pecka...
@skepsi: Mám podobnou vzpomínku na komiks, který přinesl tehdy ještě před revolucí spolužák do školy. Tématem určitě byly auta, ale nebyli to Transformers. A druhá věc na kterou si pamatuji bylo to, že tam nějaký záporňák měl helmu ze které mohl vypouštět mechanická chapadla. Postupem času jsem došel k tomu, že to byl zřejmě komiks M.A.S.K. a že to byla nějaká německá varianta, co vycházela zřejmě 1987-1992. Tady jsou aspoň obálky: https://www.maskforce.com/german-comic-magazin.html U NR.11 je vidět ten týpek. :)
Ja takhle hledám pro změnu komiks, co pamatuji z dětství, byl česky a byl na konci časopisu (sborníku), byl temnější, o smrti nebo chudobě, zpravováni pohádky nebo legendy, poměrně zajímavá tenká kresba laděná do matných barev, jmenoval se něco jako Bída a nouze, Boháč a chudák … mohl být i součástí Čtyřlístku tuším
Hledam jeden komiks z detstvi (chvilku po revoluci). Jedine co si pomatuji byla postava s televizi misto hlavy a z obrazovky ji vylezaly jakoby chapadla chobotnice. Mozna ten komik byl i o autech. Jelikoz jsem byl hodne maly, tak si nejsem jisty jestli byl vubec v cestine... netusi nekdo z vas o co by se mohlo jednat?
@Matio:
Secret War: From the Files of Nick Fury ovšem není komiksový sešit, ale doplňkový materiál: profily postav, přepisy rozhovorů, atp. Pročíst se tím vším bylo snad až úmorné (jak ostatně zmiňují mnohé komentáře zde).
@Matio:
Tak dle té již v přehledu rozpracovaných zalistované kartě vydání od Crwe je patrné, že tam je navíc sešit Secret War: From the Files of Nick Fury.
Ahoj, nevíte někdo prosím, jestli je rozdíl mezi vydáním Tajné války z UKK a vydáním Crwe? KOukám, že rozměry jsou takřka totožné, ale rozdíl ve stránkách už je značný (nějaké bonusy?). Díky.
Zanedlouho vyjde Aargh! 25. Říkal jsem si, že by mě lákalo ke čtvrtstoletí magazínu udělat nějakou anketu (otázky ohledně struktury čtenářů, výběr nejoblíbenějších obálek/příběhů apod.). Zajímaly by výsledky někoho z Vás - má smysl to dělat?
@Devilek: Já jak jsem se to celé snažil tvořit co nejminimalističtěji s ohledem na autorská práva, tak jsem do hlavičky raději ten obrázek generoval pomocí AI s tím, že postačí jen charakteristické prvky těch jednotlivých postav a vznikly z toho tyhle bezpohlavní figuríny. Na prevenci záměny s Watchmeny to postačí. :))
Nedávno sem si našel takovou ulítlou prokrastinační zábavu. Vyrůstal jsem na ábíčkách v osmdesátkách a kolem revoluce, takže jsem zažil jak pionýrské díly, tak ten pokus Tomana a Kobíka s Velkou knihou strážců na začátku devadesátek, která spoustu epizod upravila a překreslila. Porovnával jsem souhrnné publikace (speciály, Velkou knihu komiksů 4 a vydání od Vybírala) s originálními díly z ABC. A když už toho začínalo být hodně, protože jsem zjistil, že i příběhy Libuše Kovaříkové opakované na začátku osmdesátých let, byly také upraveny zřejmě pod nějakou normalizační taktovkou, tak jsem to začal sepisovat a udělal jsem z toho ve finále web.
Tak kdyby to nějakého mého vrstevníka třeba taky zajímalo a pobavilo, najdete to na https://petrsimek.github.io/strazci/ .
@Braindead: Moc děkuju. Právě, že nikde nemůžu skoro nic najít, jen pár knih je na Knihobotu a TrhuKnih, u Aukra jsem taky schopný dohledat jen pár knih jednotlivě, co se týče Donžonu, ale ne každou knihu, proto jsem si dovolil požádat tady o doporučení ceny, protože prostě je pro mě složité nějak určit cenu za komplet
Moc Vám děkuju
obrazek si muzes udelat taky pres trhknih / aukro / knihobot. Knihobot ukazuje ceny jen u zbozi skladem (nevyhoda). Aukro zase muzes prochazet skoncene aukce, vidis realne ceny (kupted i aukce). Nektere aukce nejsou v seznamu, neco se da dohledat i pres google s proklikem na aukro. U trhknih to chce porovnat nabidkovou a prodejni cenu. Dost se lisi, pokud tam tedy jsou.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.